uyumayı denıyelım bız kızımla bakalımm olucakmıı sımdılık hoscakalın kıb optukk![]()
iyi gecelerr canımm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
uyumayı denıyelım bız kızımla bakalımm olucakmıı sımdılık hoscakalın kıb optukk![]()
İyi geceler kızlar.Bizde hala su yok. 3. güne girdik ve ben kafayı yemek üzereyim artık.Dün ablamlara gidip duşumuzu filan aldık allahtan.bakalım bugun 10da verileceği söyleniyr.Umarım dogrudur.İnanasım gelmiyor cünkü ilk gittiğinde de sular sadece 24 saat kesilecek demişlerdiBen sususz yaşayamaammmm
![]()
İyi geceler kızlar.Bizde hala su yok. 3. güne girdik ve ben kafayı yemek üzereyim artık.Dün ablamlara gidip duşumuzu filan aldık allahtan.bakalım bugun 10da verileceği söyleniyr.Umarım dogrudur.İnanasım gelmiyor cünkü ilk gittiğinde de sular sadece 24 saat kesilecek demişlerdiBen sususz yaşayamaammmm
![]()
gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn![]()
gunaydın canımm.. yuzunun şişmiş olması tansıyona baglı olabılır goz kapaklarını zor mu acıosun benım hamıle arkadasımda ole olmustu dr hemen doguma aldı .. hemen tansıyonunu olcturr.. onlem olarakk..Canım çalışma felan mı var 3 günde çok fazla ya ne biçim büyükşehirse artık...Allah yardımcımız olsun inşaallah bu taraflarda kesmezler bende hergün cıpcıp yapıyrum susuzda duramam hem.. Hem senn ablanlar varmış bak giidp yıkanabildin benim gidebilceğim bi yerde yok
![]()
günaydınnnnn![]()
Annişer ve presnleri, prensesleri günaydınnnnnnnnnnnn.... Bu gece hiç uyuyamaım ayaklarımın altındai ki yastıkla nası uyuycaktım kalktım durdum... Sabahda salona geçtim daha serin diye burda uyudum biraz ayaklarımıda dikledim şişleri biraz indi ama yürürsem şişecek gibi duruyolar.. Bu arada kızlar benim yüzümde şişti baloncuk gibi oldum komşular hamilelikten sonra geçer diyolar çabuk kilo verirsin inşaAllah öyle olur![]()
Sizler nasılsınız...
hgg canımmmm ... yoruldugunn ıcınde sancın olmus olabılır artık bu ayda yalancı sancılar olabılıomuss.. bendede oluoo bazn..benımde soldaa genelde sertlık.. mrtylz dende haber yokhalaaaaaaaGünadınlaarrr herkese.
Biz geldik oğluşumla. Dün hiç giremedik. Şehir dışından arkadaşım geldi ve saat 11 den akşam 8 e kadar gezdik. Çok yorduk kendimizi.
Sonra gece karnım hep gergindi tabi. Hala daha öyle. Sağ tarafım sert ve acıyo. Kasılma mı tam olarak ayırt edemiyorum da
Sizde ne var ne yok. Geçmiş de yapmadım. Mrtylz den haber yok mu hala?
Günadınlaarrr herkese.
Biz geldik oğluşumla. Dün hiç giremedik. Şehir dışından arkadaşım geldi ve saat 11 den akşam 8 e kadar gezdik. Çok yorduk kendimizi.
Sonra gece karnım hep gergindi tabi. Hala daha öyle. Sağ tarafım sert ve acıyo. Kasılma mı tam olarak ayırt edemiyorum da
Sizde ne var ne yok. Geçmiş de yapmadım. Mrtylz den haber yok mu hala?
gunaydın canımm.. yuzunun şişmiş olması tansıyona baglı olabılır goz kapaklarını zor mu acıosun benım hamıle arkadasımda ole olmustu dr hemen doguma aldı .. hemen tansıyonunu olcturr.. onlem olarakk..
hgg canımmmm ... yoruldugunn ıcınde sancın olmus olabılır artık bu ayda yalancı sancılar olabılıomuss.. bendede oluoo bazn..benımde soldaa genelde sertlık.. mrtylz dende haber yokhalaaaaaaa![]()
Gümaydın hoşgeldin... Dikkat et canım çok gezip yoruunca karın geriliyor... Bizde aynı tas aynı hamam :))
bugün farkettim yüzümğn şişliğini göz kapaklarımda bi sıkıntı yok canım.. yarın doktora gidecem bakalımne dicek o.. idrarda protein olmasından korkuyorum inşaallah öle bişey yoktur..
hgg canımmmm ... yoruldugunn ıcınde sancın olmus olabılır artık bu ayda yalancı sancılar olabılıomuss.. bendede oluoo bazn..benımde soldaa genelde sertlık.. mrtylz dende haber yokhalaaaaaaa![]()
Gümaydın hoşgeldin... Dikkat et canım çok gezip yoruunca karın geriliyor... Bizde aynı tas aynı hamam :))
bugün farkettim yüzümğn şişliğini göz kapaklarımda bi sıkıntı yok canım.. yarın doktora gidecem bakalımne dicek o.. idrarda protein olmasından korkuyorum inşaallah öle bişey yoktur..
Kızlar ben çıkıp kahvaltımızı hazırlıyım sonra babamızı uyandıralım sonrada addalara gidelim... Gelince pestilim çıkmış olmazsa yazarım :) Hayırlı günler hepicuğnize :)![]()
ınss cnm oglusunn annesınıı dınlerrrHb canım. İnşallah yalancıdır bu sancılar endişeliyim birazDaha hazır değiliz oğlum az daha sabret diyorum :) Umarım dinler beni.
Tuzlu yiyorsan o da ödem yapar canım kötü düşünme. Benim de şimdilik gündüzleri parmaklarım şişiyor sadece.
Evet artık çok gezmicem. Dün çok pişman oldum. Arkadaşımı da alışverişinden alıkoymak istemedim, onun peşimde süründüm işte..
Ben de çıkıyorum şimdilik kahvaltı için. Size de iyi gezmeler. Çok yorulmak yok ama :)
Gunaydın annecıklerı ve meleklerı nasılsınz bakalım???
Bugun ısyerınde songunummmm cok sukr ızne ayrılıyrm artıkkkkkk:))))artık bende ev hanımı olucam![]()
ınss cnm oglusunn annesınıı dınlerrr
Gozun aydın cnmm evhanımı ollmanaa son gunn... Buaraada cekılıs yapıldı gordunmu bılmıyorumm..tubıca ıle eslestınızzz
siz isim düşündünüz mü?oğlan için yani:)
Yarın doktora gtcezzz bebısımı gorcem copk merk edyrm nekdr oldu acaba
suksuk cnm hedıye gonderme hangı tarhlerde olcak benm evımde ınternet yok cok takıp edemycem sımdıdden bılgm olsun bellımı tarhler
Canım çalışma felan mı var 3 günde çok fazla ya ne biçim büyükşehirse artık...Allah yardımcımız olsun inşaallah bu taraflarda kesmezler bende hergün cıpcıp yapıyrum susuzda duramam hem.. Hem senn ablanlar varmış bak giidp yıkanabildin benim gidebilceğim bi yerde yok
![]()
günaydınnnnn![]()
Annişer ve presnleri, prensesleri günaydınnnnnnnnnnnn.... Bu gece hiç uyuyamaım ayaklarımın altındai ki yastıkla nası uyuycaktım kalktım durdum... Sabahda salona geçtim daha serin diye burda uyudum biraz ayaklarımıda dikledim şişleri biraz indi ama yürürsem şişecek gibi duruyolar.. Bu arada kızlar benim yüzümde şişti baloncuk gibi oldum komşular hamilelikten sonra geçer diyolar çabuk kilo verirsin inşaAllah öyle olur![]()
Sizler nasılsınız...