- 19 Aralık 2011
- 1.565
- 0
- 106
Maşallah tosuncuk kocaman olmuş annesi :)
Evet canım doktorda öyle dedi kafası kocamanmış benim koca kafalı kızım aynı ben bzim orda büyük kaffalıya gotkafalı derler abim diyo gotkafalı olcak senin kızın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah tosuncuk kocaman olmuş annesi :)
Ay güldürdün beni. Çıkışı biraz zor olacak ama artık sevimli olacak sıpa :) Dayısından da çekeceği var... :)
buradayız şekerim nereye gitceezzz... arada kaçamak yapsann:26:Yirim sizi de pastalarınızı da :))
ayrı bi sayfa mı açtınız kuzular yoksa burda mı bende yapıp koyayım resmini ama bugün doktor hamur tatlılardan uzak dur dedi pastalardan uzak dur dedi![]()
omazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :)) bu pasta sayılmaz hem hafıffYirim sizi de pastalarınızı da :))
ayrı bi sayfa mı açtınız kuzular yoksa burda mı bende yapıp koyayım resmini ama bugün doktor hamur tatlılardan uzak dur dedi pastalardan uzak dur dedi![]()
ben cokk gusel yaparımm ohh ohhburadayız şekerim nereye gitceezzz... arada kaçamak yapsann:26:
o muzlu rulo pastayı haayatta beceremedim gittiii..
buradayız şekerim nereye gitceezzz... arada kaçamak yapsann:26:
o muzlu rulo pastayı haayatta beceremedim gittiii..
omazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :)) bu pasta sayılmaz hem hafıff
ben cokk gusel yaparımm ohh ohh![]()
bak şimdiii artiiiissstttt
anacım ben yapyom daa o keki yuvarlarken parçalanıyoo yaaa![]()
bak şimdiii artiiiisssttttomazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :)) bu pasta sayılmaz hem hafıff
ben cokk gusel yaparımm ohh ohh![]()
anacım ben yapyom daa o keki yuvarlarken parçalanıyoo yaaaBebişim çok kolay.. Benim yengem yapardıı sürekli bi kere göster dedim göstermedi bende evlendim geldim açtım kitabı baktım önce borcamda yaptım yağlı kağıt sermeden yaptım acemi şansına çıkardm çok güzel oldu iki gün sonra misafir gelecekti yine borcamda yaptım altına yağlı kağıt sermek gelmedi bilmiyodum yapıştı kek çıkaramadm ziyan oldu yapamadım sonra büyük tepside yağlı kağıtla yaptım çok güzel oluyor yiyenler beğeniyor yani.. tarife uyarsan güzel olur bebişim![]()
şekerim sendekii tarifi versene bi ara bana birde onu deneyeyimmmbebeeem niye parçalnıyo hamurundan mı ki.. tarifteki gibi yaparsan parçalanmaz hem parçalnsa bile üzerine kremasını sürdün mü belli olmaz merak etme çakmaz kşmse :)
şekerim sendekii tarifi versene bi ara bana birde onu deneyeyimmm![]()
senin teknik güzel canım ıslak tezgah nemli bez fln. ben böyle hiç yapmadım o yüzden parçalanıyodu galibaaa. en yakın zamanda bunuda deneyim sağoll şekerimmKeki için:
4 yumurta
yarım su bardağı şeker
çeyrek su bardağı sıvıyağ
1 su bardağı un (eleklersen daha güzel olur)
kabartma tozu vanilya
İç kreması için:
2,5 su bardağı süt
5 kaşığa yakın un( Ben 3 kaşık nişasta 2kaşık un koyuyorum)
(kafandan day apabilirsin pudingde koyabilirsin işine ne kolay gelirse),
5 kaşık şeker
Üstü için:
Krem şanti de olur çikolata sos da olur çikolata sosla daha güzel oluyo
arası içinde muzz :)
keki normal kek gibi yapıyosun büyük fırın tepsisine yağlı kağıdı seriyosun üzerine taşmıycak şekilde kek hamurunu döküyosun kızmış fırında 175 derecede pişiriyosun yaklaşık 8 dakkkada pişiyo üstü pembeleşince kapat çok kuruyunca güzel olmuyı. Mutfak tezgahını ıslat yağlı kağıtla al keki tezgaha koy ve sar üzerinede nemli bez sser. sonra keki aç çatalla kenarlarını kaldır eğer kek kağıtta ayrlıyorsa ayırıp öyle beklet soğusun iyice sonra iç kremeasını dök muzunu koy ben ezip koyuyorum her yerine yayılsın diye. tam soğuduktan sonrada üstünün kramasını dök. ben antep fıstığıyla süslüyorum. Afiyet olsun :)
senin teknik güzel canım ıslak tezgah nemli bez fln. ben böyle hiç yapmadım o yüzden parçalanıyodu galibaaa. en yakın zamanda bunuda deneyim sağoll şekerimm![]()
ılk hedıyesı gelen benımm sankıı... cok begendıkk elıfımmde begendıı.
. cok tsklerr elıfılhan teyzesıı kızımaa cok gusel cıcı almısssınn..
Eki Görüntüle 464418
Eki Görüntüle 464419
Ben ve tosuncuk kızım geldikk bugün doktora gittik
kilosu 2 200
benim kilo da 93 :)
boyu da 43 cm uzun boylu olcakmış normal doğum olacak büyük ihtimalle :)
şiş içinde olabilir dedi eğer tansiyonun yükselirse sıkıntılı olacaktır dedi öyle işte :)
Sizler nasılsınız bebişler