• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ay dayanamicamm picama konusuna girecem..

ben pahali 2pijama 1geceli.. ucuza 1pijama daha aldim..

ama inanin oahali pijamayi hani alisveris yaasim vardi falan ole aldim.. hic gerek yok..

optimum yenisahra dagi var.. orfa bi mode var ama bana cik buyuk en ufak 40beden kalmis... bedeni uygun olan az da ols sbuyuk giyerim diyen,, yenisahra iptimim dagide,, onu leyleklimlohusa model 40kusur tl..

ben cok verdume uzuldum giyecegim 1hafta ama hani alisveris yapasim vardi donem donem olur ya oldu bitti..

kesinlikle gerek yok ben 90tl aldim dagiden ama diger model 40kusur

ayrica sonradan gorfumbu mahalle ici hani camasircilar var ya.. oralarda 70tlye pijama sabahlik takimlar var..

giyecemiz 1hafta..

ayrica id markadi da markafonide fakan 45 tl ye dusuyo bazen,, viaportta da indirimde.. guzel urun netten ucuza bulununca alinir. onlar da olabilir..

gene de pahali alayim hevesim var diyene de dagi kareli takimi oneririm cok rahat ve sik la senza da bakilabilir..

ay turamit yaa çok hoşsun dayanamadınmı kuzum daldın bodoslama oh oh ne iyi ettin valla. neyse sölediğin iyi oldu bende yarın bakim dagiye neler var neler yok. capitoldede vardı dimi dagi :44: :44: :44:

netten alışveriş yapamayanlardansın yani canım sendee. bende bi cesaret aldım oda çok güzel çıktı hehe:1:
zaten bi pijama bi gecelik sabahlık yeter diye düşünüyorum ben birde bulabilirsem pazardan fln bi kaç sadece pijama altı alacağım kan olursa diyee şöyle ucuz yollu 10 tlye fln :9: haftaya salı kontrolüm var 35 haftalık oluyoruz ve hala pijamamız fln yok yani doğuracam nerdeyse hehe:1: kontrolden sonraa hazır eşimde yanımdayken bütün eksikleri halledeceğim artık bendee..
aman canım üzme kendinii artık ananende iyiymiş çok şükür ağlamak yasak sanaaa:20:

vallahı sorma canım, ptesı aksamdan basladım aglamaya, aglamak ıstemıyorum ama aklıma geldıkce süzüldü gözümden yaslar, ee kadıncagız, dayımın ıkı ogluyla benden az cekmedı, heep onların bahcede oynuyoduk, koşturuyodu arada bizi :))))))))))))))) ogunler geldı dün aklıma agladım durdum, haklısın aslında,,,,, bide hstaneye gıttım zıyarete,ptesı aksamı saat 10 da, bana sey demezmı ^^ sen bnım ıcın üzülme ben yasıyacagımı yasadım ^^ orda zor durdum cama cıktımda gozyaslarımı gormedı, zor zabdettm kendımı hıckırarak aglamamk için.. neysekı ıyı cok şükürr.....
iyi şanslısın valla canım, ben alamıyorum ya, net takıntım var, nette degıl, görmeden alamıyorum, bi kere alsam ii olcak aslnda, herkess cok rahat dıyor ya... bizimde yarın kontrol, 26 temmzcu olarakk..
benmde oyle oglum dogsa, onun herseyı hazır :46:, annesının bişeyı yok, :20:

eski arkadaşlar gelmiş, hoşgeldiniz..
gelene gidene bakmaz burası kalabalık bi forum..
yazmasam da takip etmeyi seviyorum.

rica edicem konu dışı mesaj yazmayın artık, geçmiş mi okudum yoksa gereksiz bi tartışma mı okudum belli olmadı.

ilknur.
ay emin degilim kuzum.. ama optimum daha dun gene baktim ne modller var diye.. burfan bi gebe arkadasi goturdum hatta bak bu indirimde diye.. yani 40kusure leylekli takim dagi ams 40bedrndrn basliyo.. tavsiye ederim..

karyola uyku seti de cik arastirdim nerede ne marka kaca ezbere sayarim :) almaysn varsa solesin. eksikleri ne nerede kaliteli ve uyguna cok arastirdim herseyimi kendim aldim cunku

Son düzenleme:
vallahı sorma canım, ptesı aksamdan basladım aglamaya, aglamak ıstemıyorum ama aklıma geldıkce süzüldü gözümden yaslar, ee kadıncagız, dayımın ıkı ogluyla benden az cekmedı, heep onların bahcede oynuyoduk, koşturuyodu arada bizi :))))))))))))))) ogunler geldı dün aklıma agladım durdum, haklısın aslında,,,,, bide hstaneye gıttım zıyarete,ptesı aksamı saat 10 da, bana sey demezmı ^^ sen bnım ıcın üzülme ben yasıyacagımı yasadım ^^ orda zor durdum cama cıktımda gozyaslarımı gormedı, zor zabdettm kendımı hıckırarak aglamamk için.. neysekı ıyı cok şükürr.....
iyi şanslısın valla canım, ben alamıyorum ya, net takıntım var, nette degıl, görmeden alamıyorum, bi kere alsam ii olcak aslnda, herkess cok rahat dıyor ya... bizimde yarın kontrol, 26 temmzcu olarakk..
ayy canım yaaa üzme bundan sonra kendinii sen böyle anlatınca benimde aklıma bişey geldii. ben dedemin ilk torunuyum haliyle oğlumda dedemin torununun ilk çocuğuı olacak dedemindee şansına hiiç oğlan turunu yok ALLAHIN işi ya benimkini cinsiyetide erkek dedem bunu duyunca nasıl sevindi nasıl sevindi ilk erkek torun nede olsa sonra ben 4 aylık hamileyken fln hastaneye yattı durumuda bi anda ağırlaştı çağırdı bizi fln hakkını helal et kızım demezmi ben resmen eşime sarıldım hıçkıra hıçkıra ağlıyorum dedemede kızıyorum daha yaşayacaksın torununu göreceksin diyee ama nasıl kötü olmuştum ALLAHTAN atlattık o günlerii dedemde çook iyi çok şükür şimdi ilk erkek torununu bekliyoo bitanecik dedem:16::16:
bak şimdi bizim konu pijamadan nereye geldi hehe:8: ben en geç haftaya halledeceğim artık canım herşeyii sende biran önce halletmeye bak bizim ufaklıklar sıcaklardan bunalıp çıkıpgelebilirler heran hehe:9::10:

ilknur.
ay emin degilim kuzum.. ama optimum daha dun gene baktim ne modller var diye.. burfan bi gebe arkadasi goturdum hatta bak bu indirimde diye.. yani 40kusure leylekli takim dagi ams 40bedrndrn basliyo.. tavsiye ederim..

karyola uyku seti de cik arastirdim nerede ne marka kaca ezbere sayarim :) almaysn varsa solesin. eksikleri ne nerede kaliteli ve uyguna cok arastirdim herseyimi kendim aldim cunku

canım ya zaten 40 bedenden başlasın beni anca keser artık 42 mi olur 44 mü olur bilmem ben. çünkü oldum tam bir davul. önce capitole bakim olmadı optimuma giderim bende

kızlar asla konuya dahil olmak veya konuyu tekrardan açmak gibi bi niyetim yok ama face de aynı konu konuşulmuş ve diğer sitede yapılan yorumlar okunmuş ben giremedim şimdi kapalı ama dün akşam okuyanlar var ve yorumların çok çirkin olduğu konusunda herkes hem fikir ben şimdi anlamadım hakaret edilmişmi edilmemişmi :31:

Ya ben meraktan ölecem, konuya Fransız kaldım, dün gece ne olmuuuuuuşşşşşşşşş? Geçmiş yaparken sayfaların silindiğini gördüm, soruyorum kimse birşey söylemiyor. Bi hamile bu kadar da merakta bırakılmaz ki ama....:44:

canım ben telden okudumda yorum yapamadım o zaman ama ananenin ii olmasına çok sevindim hadi çoook geçmiş olsun rabbim hayırlı ömür versin inş

hanımlar bir sorum var arıyorum ne zamandır nette ama bulamadım.. belki bileniniz vardır.. bir hanım adet görürken hatim dinlese o günler dinlediği kuranı kerim ile hatim yapmış olur mu? yani o günler dinlediği kuranı kerim cüzleri hatminden sayılırmı?? kuran okuduğum yerde bunu sordular bi cevap veremedim.. :26:

Kizlar ben de iki gecelik tk, bir pijama tk aldim ( geceliklerin biri 90 digeri 80 biseydi) pijamayi da 40a aldim. Geceliklerin birini mevlut icin aldim kokos dantelli mantelli, onunde emzirme dugmeleri falan var. ama icime de tam sinmedi digeri.

Ya benim merak ettigim.. Simdi gulceksiniz ama. Dogum basladi diyelim hastaneye biz normal kiyafetimizle gidicez zaten orda onluk giydiricekler.. Dgumdan cikinca gecelik giycez demi? Yani pijama tuvalete fln giderken rahat olmaz gibi (zaten ssezeryan olacaklar icin de rahatsizlik verici olur) burdan da suraya gelicem :) yqni dogum cantamiza bi gecelik mi koyucaz? (ben iki kibar gecelik aldim, ama hastanede kan vs acaba giyemem mi o geceligi? Ucuz yollu bir iki gecelik daha mi alsam?

Aldigim pijama takimi komedi zaten dayanamadim zebra desenli kokos bi pijama aldim onu evde giycem ama gelene gidene ayip mi olur acaba hani genelde pembe mavi krem ekru falan giyiyorya lohusalar..

Dgum cantasina kac tane ne koydunuz? Bi de spor gecelik tk aldiniz mi? Benim iki gecelik sabahlik tk. da kibar dantelli falan kollari sabahliklari.. Of sersem oldum :52:

Son düzenleme:
Back
X