• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlar ben bebek sekerinin dizaynını kendim yaptım ama içine ne koyacagım konusunda kararsınız.. yani lavanta mı koysam yoksa badem şekeri mi..? sonuçta o şekerler yenmiyor ve ööyle bozulana kadar kalıyor.. lavanta koysam, ayriyeten bebiş kurabiyesi ikram etsem gelenlere nasıl olur?

bebiş şekerimiz bu:
Eki Görüntüle 472387
biblonun altında kesesi var (şu an karar veremediğim için içi boş tabi.. bir de bunun şeffaf üstü kurdelalı paketi var.. yani kutusunun içinde olucak böyle)

sizce lavanta mı yoksa şeker mi?

bence lavanta koy dediğin gibi bademe yazık oluyor en azından güzel kokar

hoşgeldin canım maşallah senin oğlanda pek bi tosuncuk olacak galiba:nazar: bugün baya bi doktora gidenimiz var bakalım onlardan haber bekliyoruz

teşekkür ederim canım.ben de şaşırdım bu kadar şişmesine.benim böyle giderse sezeryan olabilir tahminime göre.her şey o kadar net ki oğlumda aynı babası :)yalnız kızlar bu kilolarda hata payı oluyormuş (+100-100 gr)

selam kzıalr nsılsınız
şu an çok sıcak denize atlamak istiyorum :)

kızmın dolabı 2 ay sonunda geldi ama eksik parçası varmış 1 haftadır da onu bekliyorum evde enkaz gibi duruyor kurulmayı bekliyorrr
çilekten perde ışık seksekli halı da aldık bakalım nasıl olacak tam biterse oda çekerim

yatak almadım park yatağında yatacak hem güvenli hem de 3 -4 yaşına onda yatabşirmiş
ilerde dolabı beyaz olduğu için beyaz yatak da alırım al sana oda
hoşgeldin canım.. gerçekten felaket sıcak yaaa.. :37:
bende park yatak aldım canım beyaz birde çekmeceli kapaklı şifonyer yaptıracağım şimdilik idare edecek bi 3 sene sonrada odasını yaparım şu anda yapacak durumumuz yok çünküü..
artık bitince komplee resim eklersin eminim çook güzel bi odası olur bebişinin..

günaydın kızlar dr gidip gelen varmı

kızlar ben bebek sekerinin dizaynını kendim yaptım ama içine ne koyacagım konusunda kararsınız.. yani lavanta mı koysam yoksa badem şekeri mi..? sonuçta o şekerler yenmiyor ve ööyle bozulana kadar kalıyor.. lavanta koysam, ayriyeten bebiş kurabiyesi ikram etsem gelenlere nasıl olur?

bebiş şekerimiz bu:
Eki Görüntüle 472387
biblonun altında kesesi var (şu an karar veremediğim için içi boş tabi.. bir de bunun şeffaf üstü kurdelalı paketi var.. yani kutusunun içinde olucak böyle)

cok güzel canım hem odası hem şekeri herşeyi çok güzel olmuş sağlıkla büyütürsün inşallah :nazar::nazar:
bence lavanta şekerler yenmiyor zaten lavantanında kokusu güzel oluyor...:16:

bebiş şekerimiz bu:
Eki Görüntüle 472387

canım şeker tazeolursa yeniyor raketin ya da kesenin iind e olursa yani
o yüzden sen bilirsin şeker biraz daha pahalıya geliyor

odasıda çok gzüelmiş güle güle kullanın :)

bnece lavanta b azıları şekeri yemek için güzelim süsü bozuyorlar:)

bence lavanta koy dediğin gibi bademe yazık oluyor en azından güzel kokar

cok güzel canım hem odası hem şekeri herşeyi çok güzel olmuş sağlıkla büyütürsün inşallah :nazar::nazar:
bence lavanta şekerler yenmiyor zaten lavantanında kokusu güzel oluyor...:16:

canım şeker tazeolursa yeniyor raketin ya da kesenin iind e olursa yani
o yüzden sen bilirsin şeker biraz daha pahalıya geliyor

odasıda çok gzüelmiş güle güle kullanın :)

ben de öyle düşünüyorum... aynen kutusu süsü bozulucak falan, ya da hiç yemiycekler kurtlanıcak vs atıcaklar yazık olucak.. en azından lavanta olursa büfelerinde ya da vitrinlerinde saklayabilirler anı olarak... teşekkür ederim yorumunuz için kızlar kafamda soru işareti vardı..

Son düzenleme:
teşekkür ederim canım.ben de şaşırdım bu kadar şişmesine.benim böyle giderse sezeryan olabilir tahminime göre.her şey o kadar net ki oğlumda aynı babası :)yalnız kızlar bu kilolarda hata payı oluyormuş (+100-100 gr)

ii şişirmişsin canım sen maşallah benim taaa haftaya cuma randvum çok var yani evet banada geçen ay sölemişti doktorum kemikler iice geliştiği için ölçümleri tam alamıyolarmış o yüzden kiloda net olmuyomuş

hoşgeldin canım.. gerçekten felaket sıcak yaaa.. :37:
bende park yatak aldım canım beyaz birde çekmeceli kapaklı şifonyer yaptıracağım şimdilik idare edecek bi 3 sene sonrada odasını yaparım şu anda yapacak durumumuz yok çünküü..
artık bitince komplee resim eklersin eminim çook güzel bi odası olur bebişinin..

şifonyer ve park yatak yetr canım ilerde de yapılır 2. çocuk olursa belki ranza alınır zaman göstetrir bilinmez
benimde aynı işte park yatak ve dolap :)
ucuz oda
biraz stikırla halı perdeyle bebek odasına benzetmeye çelıştım

ii şişirmişsin canım sen maşallah benim taaa haftaya cuma randvum çok var yani evet banada geçen ay sölemişti doktorum kemikler iice geliştiği için ölçümleri tam alamıyolarmış o yüzden kiloda net olmuyomuş
inşallah sağlıklı doğarlar yaa.şu son aylarda ben de korku ve heyecan var.her gün rüyama giriyor bebeğim.inşallah senin de her şey yolundadır.

ya kızlar bebeğin döndüğünü nasıl hissediyorsunuz başını nasıl hissediyorsunuz benim bütün karnım taş gibi. tekme ile kol vuruşlarını nasıl ayırıyorsunuz birbirinden
benim bebeğim hep yan yatıyor gibi geliyor bana karnım aldı başını gitti bi de sıcaklar bi de çalışma hayatı offffffff offffffffff

şifonyer ve park yatak yetr canım ilerde de yapılır 2. çocuk olursa belki ranza alınır zaman göstetrir bilinmez
ucuz oda

ben de oyun parkı aldım sonraki yıllarda genç odası olur zaten.

odamız daha tam duzenlenmedi ama dayanamadım resim yuklıyım dedim, bi de son haliyle yuklerim.. cadı kızımın cicileri de yıkandı birazdan ütüliycem...

(kapaklar cekmeceler acık koku gitsin diye)
Eki Görüntüle 472226
Eki Görüntüle 472227
Eki Görüntüle 472228

bu da şekerimiiizzzzzz :16:
Eki Görüntüle 472229

maşallah canım çok güzel olmuş güle güle yatsın meleğin :nazar: bide bişe sorcam geç yaşına kadar yatabilcek prensesin bu güzel yatakta :31:

ucuz oda
bizim ev biraz küçük birde kiradayız zaten o yüzden oda yapamadım yani ev geniş bile olsa senin gibi yapardım bi 3-4 sene sonrada ALLAH nasip ederde ikinci olursa ikisine güzeel bi oda yaparım olur biter:16:

bizim ev biraz küçük birde kiradayız zaten o yüzden oda yapamadım yani ev geniş bile olsa senin gibi yapardım bi 3-4 sene sonrada ALLAH nasip ederde ikinci olursa ikisine güzeel bi oda yaparım olur biter:16:

aynı canım bizim ev de öyle.hata çocuk odamız yok oturma odasını bebek odası yapacağım.Allah nasip ederse kendi evimizi o zaman oğluşuma güzel bir oda hazırlayacağım.

ya kızlar bebeğin döndüğünü nasıl hissediyorsunuz başını nasıl hissediyorsunuz benim bütün karnım taş gibi. tekme ile kol vuruşlarını nasıl ayırıyorsunuz birbirinden
benim bebeğim hep yan yatıyor gibi geliyor bana karnım aldı başını gitti bi de sıcaklar bi de çalışma hayatı offffffff offffffffff

canım döndüğünü hareketlerinden anladım bende yan duruyo diyodum çünkü sağımda acayıp dalgalanmalar oluyodu ama doktora gittiğimde başaşa olduğunu söledi şimdise göğsüme göğsüme vuruyo serram bide dönerken gerilme kasılma daha çok oluyo ben bi 10 gün kadar içten karnımın yırtıldığını düşündüm meğer meleğim dönüyomüş ama hala aynı yer ağırıyo gerilmesi geçti ama ağrı kaldı işte

canım benim evim küçük diil ve kendi evimiz ama bende park yatak aldım dolabımda büyüktü bi tarafını boşattım çekmeceli falan bu şekilde kullanıcam sonraa odasını kendi fikrinide alarak hazırlıcam senelerce yatacak odasında bende küçük bebek için en mantıklısı bu

inşallah sağlıklı doğarlar yaa.şu son aylarda ben de korku ve heyecan var.her gün rüyama giriyor bebeğim.inşallah senin de her şey yolundadır.

inş canım sağlıkla sıhhatle kucağımıza alırız yavrulamızı ben henüz sakinim vakti gelince doğacak kızım diyip hiç doğumu aklıma getirmiyorum içimdeki hareketlerinin tadını çıkarıyorum :16:

ayy herkes nerde neden kimsenin sesi çıkmıyorrr kızlar sişze bişe diyeceğim öğle arası bir arkadasımla yemek yedim 1 yasında çocuğu war eşi amerikalı yab ancı doktora bide türk doktora götürüyorlar:) doktorun ikiside ilk zamanlarda sütü olmamış mama takviyesi yapmış sakın biberonla werme seni emmez yada çok zor alır alışınca demişler o yüzden kaşıkla wermişler sakın biberonu dayama sonra seni emmez dedii

Back
X