2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Kisine gore degisiyor demek ben hep oluimsuz seyler duydum orayla ilgili.bende yakinim oraya camlica erdeme randevu aldim bende denicem bakalim.kizim fatih medicalparkta dunyaya getirmistim.erdemi begenmezsem medipole gitmeyi dusunuyorum.

Son düzenleme:
Bu forumdan birisine dr canın çok sigara isterse bir nefes çek söndür demiş. Ama tabii en iyisi hiç içmemek..

günde 1-2 serbestmiş diye duymuştum.1-2 tane içiyorum günde çok cnm isterse.Ama bugün hiç içmedim akşam eşimle içerim 1 tane.
Nedense hiç tiksinmedim kahretsin ya

Nane limonu iç ama çok sıcakken tüketme. Sıcak yiyip içmek bulantı artırır.

sağolun kızlar.. deneyeyim o zaman ben. belki sakıncalıdır diye korktum içmeye size ondan sordum.

cnm okadar sigara istiyorki şuanda anlatamam sanki krize giricem gibi offf

tatlım ilk zamanlar benimde çekiyordu ama şimdi eşin mutfakta aspiratör altında içiyor ama ben tee arka odadan azda olsa kokusunu duyup rahatsız oluyorum. hiç içmedikçe tiskinmek daha kolay oluyor

Son düzenleme:
kızlar size bişey sormak istiyorum arada kasıklarınızda hafif huzursuzluk hissediyormusunuz yani böyle tam ağrı değil de gerginlikle beraber hafif bir ağrı gibi

10 ve 15 arası tüketiyordum maalesef.Ama sabredicem ben bebeğim daha değerli bu illetten..keşke tiksinsem.Ama içtiğimdede pek bişiy anlamıyorum artık açıkçası

benim de ağzımın tadı değişti. Arada kafeinsiz kahve yada çay içiyorum hiç eskisi gibi tat almıyorum. keyif vermiyor artık..Ağzımda tuhaf bir tat var.

Kisine gore degisiyor demek ben hep oluimsuz seyler duydum orayla ilgili.bende yakinim oraya camlica erdeme randevu aldim bende denicem bakalim.kizim fatih medicalparkta dunyaya getirmistim.erdemi begenmezsem medipole gitmeyi dusunuyorum.

ben ayşe hanıma gidiyorum canım. İş çıkışları bazı günler o oluyor. Zaten günlerini söylüyor. Cumartesi çağırdı bizi bir daha bakalım ne olcak.

10 ve 15 arası tüketiyordum maalesef.Ama sabredicem ben bebeğim daha değerli bu illetten..keşke tiksinsem.Ama içtiğimdede pek bişiy anlamıyorum artık açıkçası

Seni iyi anlayabiliyorum ben de ilk bebeğimde baya zorlanmıştım,sonra birden bir tiksinti geldi,bıraktım,ama malesef bebeğimi kaybettim..sonra tekrar başlamak istemedim ama üzücü bir süreç tabi günde 3 tane slim sigaralardan içiyordum en hafif olanından,yine canım istemedi bıraktım,hemen gelmeyebilir tiksinti benim 5.haftanın sonuna doğru tiksinmeler başladı,inşallah sende de başlar rahat edersin..

kasıklarım çok hafif sızlıyor arada hala göğüslerimde acıyor.Normal dimi bunlar hala kızlar

kızlar size bişey sormak istiyorum arada kasıklarınızda hafif huzursuzluk hissediyormusunuz yani böyle tam ağrı değil de gerginlikle beraber hafif bir ağrı gibi

hafif agrılar oluyor sanırım normal bebek buyuyor içerde

hafif agrılar oluyor sanırım normal bebek buyuyor içerde
heralde normaldir,ama işte insan yine de arada endişeleniyor..
kasıklarım çok hafif sızlıyor arada hala göğüslerimde acıyor.Normal dimi bunlar hala kızlar

göğüslerin acıması zaten çok normal de,kasıklarda normnal heralde,öyle olunca arada ben de dinleniyorum hemen..

tatlım ilk zamanlar benimde çekiyordu ama şimdi eşin mutfakta aspiratör altında içiyor ama ben tee arka odadan azda olsa kokusunu duyup rahatsız oluyorum. hiç içmedikçe tiskinmek daha kolay oluyor
inşallah kızlar yaa yani hani sürekli içeyim demiyorum ama.İşyerinde içilen bir ortamdayım 5 kişi var yanımda 5 ide içiyor sürekli..Duman içerisindeyim zaten.Sağolsunlar...
bendede var bu sıkıntılar..artı baş ağrısı ve mide bulantısı
cnm bide baş ağrısımı eklendi oy oyy.ne güzel yoktu bulantımız bizim dimi.
Doktora dedimki midem bulanmıyor benim hiç neden.Daha dur dedi 6.haftada başlar dedi:)

heralde normaldir,ama işte insan yine de arada endişeleniyor..

göğüslerin acıması zaten çok normal de,kasıklarda normnal heralde,öyle olunca arada ben de dinleniyorum hemen..

bendede var bu sıkıntılar..artı baş ağrısı ve mide bulantısı

sanırım anneliğin sabrı burda baslıyor mide bulantıları kusmalar bas agrıları kasık agrıları uykusuzluk

hiç yoktu şikayetim. Bulantı en fenasıymış ama....midem tepetaklak. Çekmekten başka yapacak birsey yok bebekler için.

sanırım anneliğin sabrı burda baslıyor mide bulantıları kusmalar bas agrıları kasık agrıları uykusuzluk

evet bende öyle düşünüyorum.annemin hamilelikleri çok zor geçermiş. ben yine anneme göre iyiymişim. Canım annem hep sevdim hep başımın tacı ama bizler için küçük yaşında neler çekmiş.

evet hakikaten öyle,benim bulantım erken başladı arada geçer gibi olunca bile endişeleniyorum,acaba bişey mi oldu diye,o yüzden olsun bulansın,yeter ki sağlıklı olsun bebeğim..bu arada uykusuzluk mu var sende ben habire uyuyorum ama gece de 3 kere tuvalete kalkıyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…