2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Cinsiyetini 12 hftadan sonra ogrenmek mumkubn doktorun tecrubesi beebgin. Durusuna gore kesin degil ama iste tyuzde 60 kiz yada erkek gibi diye soyluyorlar.bende merak ediyorum bakalim ne olcak surpriz yumurta:)bana kizimda hep erkek diyorlardi yuzum cok guzellesmisti karnim sivriydi vs ama kizim oldu tutmuyor bazen:)

Canım ben artık bu konuda uzman oldum inan
çUBUK KRAker , leblebi çok iyi gelio
ben bu sabah bulantımı galeta ve yoğurtla bastırdım

nane limon üşüğe iyi gelir benim bildiğim

canım valla annem çocukken midemiz bulanınca verirdi ordan biliyorum bende. yoksa aslı olduğundan değil.

bi markete gitmeliyim o zaman,dediklerinden sadece yoğurt var evde

canım benimde 3 gündür aşırı ağrıyo belim.bende korktum bir an için ama normalmiş olabilir dedi doktorum.ama daha şimdiden ağrıyosa ileride ne yapıcaz bilmem inşallah azalır ağrılarımız ....

Merhaba Arkadaşlar,benim sat 18 Aralık beni de listenize eklerseniz sevinirim,yaş 29,İstanbulda yaşıyorum..bu ikinci gebeliğim,ilkini gelişemediği için 7.haftada kaybettim,kürtaj oldum..İnşallah Allah bu sefer sağlıkla kavuşmayı nasip ederİnşallah sizler de bebeklerinize sağlıkla kavuşursunuz

aynen:))))))))))))))))))

sende iştesin dimi??? benimde bu cumartesi randavum.....senin ne zaman canım?

evet canım yaaaa bende öyle dedim eşime dün, daha şimdiden böyleyse sonradan ne olur diye......gerçi ben bir haftadır yatıp dinleniyordum, internette bel ağrısı yatdıkca iyleşmez bazı hareketler yapmak lazım diyordu.......bende bugün işe geldim sanki daha iyiyim.....yatdıkca daha mı ağrıyor ne :))))

cANIM HOŞGELDİNN
Allah buna sağlık ömür versin,tamamına erdirsin

hoşgeldin canım;
bende seninle aynı şeyleri yaşadım.benimde 14 aralık aramızdada 4 gün var.inşallah bu sefer sağlıklı bebeklerimizi kucağımıza alırız.
bu arada ne ilaçları içiyorsun?

doktora giitm ama sıram 53 ve kadın normal doğuma gittiği eve geldim
4 te gideceğim :)

birde fiyat aldım sezeryan 330
normal 300
normal epidüralli 600

özel bir hastanede bu fiyat gerçekten çk uygun. bolu yamı gelsek ne yapsak :) ben medipolü aradım geçen gün. normal 1250, sezeryan 1950 dedi. çk iyi bir hastane diye duydum. İst. acıbadem de var. 1 aya kadar bağcılara açılacakmış. bu hastane hakkında fikri olan varmı?

birde Gaziosmanpaşa Avrupa Şafak Hastanesinde doğum yapan duydunuz mu ??? ben ordaki kadın doğuma gidiyrm muayeneye....

son olarakda 2 li testi düşünüyormusunuz??? ben kararsızım. yanlışlık payıda çk var. erkek kız hiç farketmez. azıcık merak var ama ilkini düşürdüğüm için hiç önemli değil. sağlıklı kucağıma almak istiyrm. Rabbim meleklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin...AMİNN..

cANIM HOŞGELDİNN
Allah buna sağlık ömür versin,tamamına erdirsin
Amin canım inşallah,hoşbulduk:)Allah hepimizinkini tamamına erdirsin..
hoşgeldin canım;
bende seninle aynı şeyleri yaşadım.benimde 14 aralık aramızdada 4 gün var.inşallah bu sefer sağlıklı bebeklerimizi kucağımıza alırız.
bu arada ne ilaçları içiyorsun?

İnşallah bu sefer sağlıkla kavuşuruz canımdoktorum tedbir amaçlı progestan tablet verdi bir de crinone jel,progestanı akşam içiyorum 100 mg bir tane ,jeli de gün aşırı sabah uyguluyorum,sen bir ilaç kullanıyormusun?bir de folic asid içiyorum..

bende 2 haftadır yatıyorum .doktorum 10 gün daha rapor verdi.düşük riski var diye.sanırım yattıkça daha çok ağrıyor.valla yatmakta bir yere kadarmış daha çok şikayetlerim artıyor. herhalde boşluktan kendimi dinliyorum .sanırım işe gitsem daha iyi olacak...

Canım genelde yorumların tersi çıkar ama inşallah bana kendisi çıkar Herkes kız diyor eşim hariç bende kız hissdiyorum. Bakalım görcez kısmet

bugün midem bulanıyor benimde.. daha kusmadım ama çok kötüyüm yani..

nane limon yapsammiki kızlar.. :26:

Nane limonu iç ama çok sıcakken tüketme. Sıcak yiyip içmek bulantı artırır.
hamileyken sakın nane içmeyin düşüğe neden oluyor..benden söylemesi...

canım bir çok bitki çayı var düşüğe sebep olan ama gebelikde aksine faydalı ben griptim ve sürekli bununla ilgili yzılar okudum. Sende bi bak istersen yanlış biliyosamda tekrar araştırıyım

benim bu 3. ve düşük riski olduğu için de progestan 200 mg fitil olarak kulaanıyorum 3 kere.birde folbiol ve bebe aspirini içiyorum .hadi hayırlısı bakalım bu sefer büyüyecekler inşallah.:)

canım ben ümraniye atlasa gidiyorum. Normal 330 sezeryan 650 tl tutuyor ssklıya. Ben şimdilik oraya gidiyorum ve memmunum bakalım neler olucak

benim bu 3. ve düşük riski olduğu için de progestan 200 mg fitil olarak kulaanıyorum 3 kere.birde folbiol ve bebe aspirini içiyorum .hadi hayırlısı bakalım bu sefer büyüyecekler inşallah.:)

canım inşallah bu sefer herşey yolunda gider,ama bol bol dinlenmeye çalış,kendini yorma,doktor kontrolün ne zaman kalp atışlarını duydun mu ya da gördün mü?

canım ben ümraniye atlasa gidiyorum. Normal 330 sezeryan 650 tl tutuyor ssklıya. Ben şimdilik oraya gidiyorum ve memmunum bakalım neler olucak

Zerre kadar guvenmedigim hastane orasi arkadasim normal dogumda az daha oluyordu olumden dondu bayiltip baska islemlere gectiler.kimden duyduysm cok kotu bir hstane diyor.fiyatin uygunluguna aldanmayin.

Zerre kadar guvenmedigim hastane orasi arkadasim normal dogumda az daha oluyordu olumden dondu bayiltip baska islemlere gectiler.kimden duyduysm cok kotu bir hstane diyor.fiyatin uygunluguna aldanmayin.

bende yıllardır hep gidiorum oraya, hatta annem rahim kanseriydi ve şükür şimdi o kadar sağlıklıki ameliyatı vs orda oldu. Biz orda oturuyoruz, fiyat için gitmiyorum tabiki doktorumu çok sevdiğimden gdiyorum bakalım

slm kızlar bugun ilk defa dr gıttım bebegımın kalp atışlarını gordum ultrosona gore 6+3 gunluk sat gore 7+4 düşük riskim devam ediyor yatmam gerekıyor ama nasıl olacak bılmıyorum dua edın bu sefer tutunsun bana melegım

kan hapına 4.aydan itibaren başlanıyo diye biliyorum...ama tabii doktorun daha iyi bilir..

banada herkes oğlun olucak diyo..kimisi rüyasında görmüş kimiside içime doğdu diyo..hayırlısı bakalım..erkek yada kız farketmez hayırlı sağlıklı olsunda...bu arada kaçınca hft belli oluyo ki ??
bugün midem bulanıyor benimde.. daha kusmadım ama çok kötüyüm yani..

nane limon yapsammiki kızlar.. :26:

nane limon bende denemiştim iyi gelmişti ama günde 1 bardaktan fazla içme..birde zencefil limonlu çay da hemen kesiyo bulantıyı..bana doktorum önermişti..ama ben o kadar çok içtimki şimdi görmek istemiyorum onun yerine şimdide muz yiyorum bastırıyo biraz midemi...

kızlar bana doktorum folik vermedi elevite devam et dedi.
Ona devam ediceğim..

cnm okadar sigara istiyorki şuanda anlatamam sanki krize giricem gibi offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…