Canım ben artık bu konuda uzman oldum inan
çUBUK KRAker , leblebi çok iyi gelio
ben bu sabah bulantımı galeta ve yoğurtla bastırdım
nane limon üşüğe iyi gelir benim bildiğim
kızlar az da olsa bel ağrısı olan var mı??.....ilk üc ay belirtilerinde pek görülmüyor sanırım.....internette baktım da.....4. aydan sonra olur falan diyor.......gerçi çok değil ama merak ettim aranızda azda olsa bel ağrısı olan var mı?
aynen:))))))))))))))))))
canım benimde 3 gündür aşırı ağrıyo belim.bende korktum bir an için ama normalmiş olabilir dedi doktorum.ama daha şimdiden ağrıyosa ileride ne yapıcaz bilmeminşallah azalır ağrılarımız ....
Merhaba Arkadaşlar,benim sat 18 Aralık beni de listenize eklerseniz sevinirim,yaş 29,İstanbulda yaşıyorum..bu ikinci gebeliğim,ilkini gelişemediği için 7.haftada kaybettim,kürtaj oldum..İnşallah Allah bu sefer sağlıkla kavuşmayı nasip ederİnşallah sizler de bebeklerinize sağlıkla kavuşursunuz
Merhaba Arkadaşlar,benim sat 18 Aralık beni de listenize eklerseniz sevinirim,yaş 29,İstanbulda yaşıyorum..bu ikinci gebeliğim,ilkini gelişemediği için 7.haftada kaybettim,kürtaj oldum..İnşallah Allah bu sefer sağlıkla kavuşmayı nasip ederİnşallah sizler de bebeklerinize sağlıkla kavuşursunuz
doktora giitm ama sıram 53 ve kadın normal doğuma gittiği eve geldim
4 te gideceğim :)
birde fiyat aldım sezeryan 330
normal 300
normal epidüralli 600
Amin canım inşallah,hoşbulduk:)Allah hepimizinkini tamamına erdirsin..cANIM HOŞGELDİNN
Allah buna sağlık ömür versin,tamamına erdirsin
hoşgeldin canım;
bende seninle aynı şeyleri yaşadım.benimde 14 aralık aramızdada 4 gün var.inşallah bu sefer sağlıklı bebeklerimizi kucağımıza alırız.
bu arada ne ilaçları içiyorsun?
sende iştesin dimi??? benimde bu cumartesi randavum.....senin ne zaman canım?
evet canım yaaaa bende öyle dedim eşime dün, daha şimdiden böyleyse sonradan ne olur diye......gerçi ben bir haftadır yatıp dinleniyordum, internette bel ağrısı yatdıkca iyleşmez bazı hareketler yapmak lazım diyordu.......bende bugün işe geldim sanki daha iyiyim.....yatdıkca daha mı ağrıyor ne :))))
kızlar hamile olduğumu öğrendiğimden beri cinsiyet kısmı hiç aklıma gelmedi, hala onu kaybetmemenin telaşındayım, ama kim olursa olsun büyük küçük herkes oğlun olacak diyor daha kimsede kız demedi, sizede yorum yapıyolarmı ?
bugün midem bulanıyor benimde..daha kusmadım ama çok kötüyüm yani..
nane limon yapsammiki kızlar.. :26:
hamileyken sakın nane içmeyin düşüğe neden oluyor..benden söylemesi...
Amin canım inşallah,hoşbulduk:)Allah hepimizinkini tamamına erdirsin..
İnşallah bu sefer sağlıkla kavuşuruz canımdoktorum tedbir amaçlı progestan tablet verdi bir de crinone jel,progestanı akşam içiyorum 100 mg bir tane ,jeli de gün aşırı sabah uyguluyorum,sen bir ilaç kullanıyormusun?bir de folic asid içiyorum..
özel bir hastanede bu fiyat gerçekten çk uygun. bolu yamı gelsek ne yapsak :) ben medipolü aradım geçen gün. normal 1250, sezeryan 1950 dedi. çk iyi bir hastane diye duydum. İst. acıbadem de var. 1 aya kadar bağcılara açılacakmış. bu hastane hakkında fikri olan varmı?
birde Gaziosmanpaşa Avrupa Şafak Hastanesinde doğum yapan duydunuz mu ??? ben ordaki kadın doğuma gidiyrm muayeneye....
son olarakda 2 li testi düşünüyormusunuz??? ben kararsızım. yanlışlık payıda çk var. erkek kız hiç farketmez. azıcık merak var ama ilkini düşürdüğüm için hiç önemli değil. sağlıklı kucağıma almak istiyrm. Rabbim meleklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin...AMİNN..
benim bu 3. ve düşük riski olduğu için de progestan 200 mg fitil olarak kulaanıyorum 3 kere.birde folbiol ve bebe aspirini içiyorum .hadi hayırlısı bakalım bu sefer büyüyecekler inşallah.:)
canım ben ümraniye atlasa gidiyorum. Normal 330 sezeryan 650 tl tutuyor ssklıya. Ben şimdilik oraya gidiyorum ve memmunum bakalım neler olucak
Zerre kadar guvenmedigim hastane orasi arkadasim normal dogumda az daha oluyordu olumden dondu bayiltip baska islemlere gectiler.kimden duyduysm cok kotu bir hstane diyor.fiyatin uygunluguna aldanmayin.
kahverngi lekelenmem vardı. Doktor 3 gün rapor yazdı bana, ayrıca bu dönem bulantı dönemleri neden sana ekstradan kan ilacı verdiki. Normalinde bulantılar kesildikten sonra verilir. Benimde kan değerlerim düşük ama henüz başlanmadı.Sen gittiğindede pek memmun kalmamıştın diye hatırlıyorum. Başka bir doktoru deneyebilirsin bence
kızlar hamile olduğumu öğrendiğimden beri cinsiyet kısmı hiç aklıma gelmedi, hala onu kaybetmemenin telaşındayım, ama kim olursa olsun büyük küçük herkes oğlun olacak diyor daha kimsede kız demedi, sizede yorum yapıyolarmı ?
bugün midem bulanıyor benimde..daha kusmadım ama çok kötüyüm yani..
nane limon yapsammiki kızlar.. :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?