kızlar,az önce aile hekimine gittim geldim, kızın kafasında sarı yağ kabarcıkları gibi bişey farkettim korktum hemen götürdüm.su toplamış gibiydi. konak denilen bişeymiş, saçlar çıkamayınca oluyormuş deriyi itiyormuş. z.yağı ile masaj yapıp duş aldıracakmışız,kabuk atarmış sonra da, geçmezse başka tedavi uygulanırm, çok üzüldüm de neyse ki çok büyük bi sorun gibi durmuyor...sizin de başınıza gelirse bilginiz olsun,panijklemeyin hemen.
taze anneöyle mi, hay allahben görür görmez aklım çıktı, inceledim biraz su kabarcığı gibiydi ne bileyim, hiç d duymamıştım konak denilen şeyi. uçtum resmen ya sen kaç günde bi masaj yapıyorsun, nedne geçmedi acaba
zeytin yagı olanı kuvvetlendirir keltoşluğa iyi gelirmikiaa ben cemre de farkettim ama belli belirsi olduğu için önemsemedim sacı da yok zaten gören erkek mi dio keltoşumu acaba z.yağıyla masaj yapınca saclar cıkmaya baslar mı ki
Eki Görüntüle 612300 Eki Görüntüle 612299 bugünden kareler sizinkileride merak ediyorum ekleyebilenler eklese ya diğer grupların anneleri ekliyor bayağı.
durulama suyunu daha bol dökersen daha çabuk sonuç alırsınzevet doktor dpğru ddemiş sık sık duş yaptır dur esnasında tara.. çünkü bazı konaklar temzlenmediğinde enfeksiyon kaynağı olabiliyor, mantar bile yapabiliyor benim oğlumdada var bende temizliyorum işte soyuluyor bazen soyuyroum bazen zeytinyağ azaldı gibi... birde kokuyor böööö
ama hemen heemen olmayan çocuk tanımıyorum
Eki Görüntüle 612312bu da benım aslan yelesi saclı oğlummm (bu bır ay onceki bi foto )
memişleri de coook tatlı bu arada
Eki Görüntüle 612322
savuluun buda benim aşkımmm yanlız bir ay önceki fotomuz yenisini çekince koyarım onuda
Eki Görüntüle 612465 Eki Görüntüle 612464 Eki Görüntüle 612451 buda benim cirkin prensesim teyzelerii yerim onu benALLAHIM NAZARDAN SAKLASIN CÜMLEMIZIN EVLADINI
bebişleri günde kaç kere besliyorsunuz bide oturtuyormusunuz bize sağlıkocağında daha oturtmayın dediler ama benim tosbaamı yatırmak mümkünmü ağlıyor oturcam etrafı seyretcem diyee
Eki Görüntüle 612465 Eki Görüntüle 612464 Eki Görüntüle 612451 buda benim cirkin prensesim teyzelerii yerim onu benALLAHIM NAZARDAN SAKLASIN CÜMLEMIZIN EVLADINI
ay sağolun kızlar utandırıyorsunuz beniallah hepimizin bebişlerini korusun
Bizimki aynı yarı otur pozisyondayiz hatta mamayı oturarak icmek istiyor fenaaaa cimcimeeembebişleri günde kaç kere besliyorsunuz bide oturtuyormusunuz bize sağlıkocağında daha oturtmayın dediler ama benim tosbaamı yatırmak mümkünmü ağlıyor oturcam etrafı seyretcem diyee
Daha iyileri sizin olsun biz leoparı çok seviyoruz birde tulumumuz var leoparlimaşallah bebişlerinize bayıldım hepsine
eylülnazzzzz leoparlı hırkanıza bayıldım
aysung sende hoş hatunsun
ay sağolun kızlar utandırıyorsunuz beniallah hepimizin bebişlerini korusun
evet yağlı yağlı bişymiş ya,ben sivilce gibi sandım ondan acır diye düşünmüştüm, elinle itttirince de çıkıyo denedimzeytinyağını banyodan 1 saat önce falan sür, banyo yaptırırken ince dişli bi tarakla tara, acıtmazsın merak etme. ilk defada hepsi çıkmaz ama bikaç banyoya geçer gider. arada yine yapmak lazım konak iyice oluşmadan önlem amaçlı
üzülme canım yaa sağlıklı olalım da gerisi olur gider. içine atma stres en kötü şey.
en baştan annemi istiyorum sadece başkası 3 gün bebeği görsün gitsin dedim eşime, baya ısrar ettim bnun için. iyi ki öyle yapmışım.
benim de oğlum sürekli memedeydi, orda rahatlıyodu doymadığından değil. sütüm de ucu ucuna yetiyodu. kaynanam telefonda bile doymuyo mu diyodu. anlamam doymasa sen mi emzirceksin sanki yaa.
KIZIMIN KONAKLARI 2,5 AYLIKKEN ÇIKTI, z.yağı da uyguladım bbeyağıda uyguladım yok gitmedi kabuk kabuk olduuu:)))) doktora kont. gittiğimde sordum şamp. önerdi aldım kalktı :)) şamp.nımızı sevdik m.ust.ela(noktaları kaldır)
olan saçları da konakla beraber gitti bilginize
ayy bir şey diyim mi size laf aramızda ben hala doğumda aldığım kıyafetlerini giydiriyorum
büyükte almadım ama hala oluyorlar ya nerde hata yapıyorum bilmiyorum acaba dar mı geliyorlar desem bakıyorum yoooo :44:
bende lcden aldım bi kaç kıyafet, onları gezmeye gidince giyiyoruz
biri bana birden çok alıntı nasıl yapılıyor bana söyleyebilir mi????
neyse yapamadım
hanımlar bebişleriniz muhteşemlerrrmaşşallah diyeyim de göz söz değmesin :))
bunları anlamak ımkansızz telde bılee strese sokuolar ınsanı banada sımdı uyuyomu senı uyutuyomu kendısı ızmırde ben zonguldaktaa.. napacak uyutmaya gelıcekk allahtan cok konusmuyorumdaa muhatap olmuyorum ...zeytinyağını banyodan 1 saat önce falan sür, banyo yaptırırken ince dişli bi tarakla tara, acıtmazsın merak etme. ilk defada hepsi çıkmaz ama bikaç banyoya geçer gider. arada yine yapmak lazım konak iyice oluşmadan önlem amaçlı
üzülme canım yaa sağlıklı olalım da gerisi olur gider. içine atma stres en kötü şey.
en baştan annemi istiyorum sadece başkası 3 gün bebeği görsün gitsin dedim eşime, baya ısrar ettim bnun için. iyi ki öyle yapmışım.
benim de oğlum sürekli memedeydi, orda rahatlıyodu doymadığından değil. sütüm de ucu ucuna yetiyodu. kaynanam telefonda bile doymuyo mu diyodu. anlamam doymasa sen mi emzirceksin sanki yaa.
bebişleri günde kaç kere besliyorsunuz bide oturtuyormusunuz bize sağlıkocağında daha oturtmayın dediler ama benim tosbaamı yatırmak mümkünmü ağlıyor oturcam etrafı seyretcem diyee
oyy maşşalhanneye mi benziyoruz sanki, çokkk şeker ne yedin sen öyle yaramaz kız??
benimki babaya benziyor ama annemin kızıyımmmm diyoooo
en sağdaki kutucuğu tıklıyorsun ve cevap vermek istediğinda konuya cevap ver butonunu tıklyorsun böylece her tıkladğın ekranda karşına geliyor anlatabildim mibiri bana birden çok alıntı nasıl yapılıyor bana söyleyebilir mi????
neyse yapamadım
hanımlar bebişleriniz muhteşemlerrrmaşşallah diyeyim de göz söz değmesin :))
geçmiş olsun üstünü hafif tutarsan inşallah bir şey olmaz ben calpol içirmiştim hafif ateş olmuştu ama çok huzursuzluk vermemişti ilki gibiaşıdan geldik yavrum benım cook agladıinş. ateş yapmaz :18:
ben de bugün ılk defa elma havuç püresi verdim begenmediöğürdü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?