2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

taze anne tek derdimiz konak olsun be canım her bebekte varki zamanla dökülür
aa ben cemre de farkettim ama belli belirsi olduğu için önemsemedim sacı da yok zaten gören erkek mi dio keltoşumu acaba z.yağıyla masaj yapınca saclar cıkmaya baslar mı ki
zeytin yagı olanı kuvvetlendirir keltoşluğa iyi gelirmiki

Eki Görüntüle 612300 Eki Görüntüle 612299 bugünden kareler sizinkileride merak ediyorum ekleyebilenler eklese ya diğer grupların anneleri ekliyor bayağı.
bıcı bıcı yapmış kokusu geldi
durulama suyunu daha bol dökersen daha çabuk sonuç alırsınz

ağzını yerim ben onun kedili tişörtünede bayıldm

Eki Görüntüle 612312 bu da benım aslan yelesi saclı oğlummm (bu bır ay onceki bi foto )
memişleri de coook tatlı bu arada
bilmem anlatabildim mi

Eki Görüntüle 612322
savuluun buda benim aşkımmm yanlız bir ay önceki fotomuz yenisini çekince koyarım onuda
keltoşşşşçok tatlısın ayrıca annemizde pek hoş

bebişleri günde kaç kere besliyorsunuz bide oturtuyormusunuz bize sağlıkocağında daha oturtmayın dediler ama benim tosbaamı yatırmak mümkünmü ağlıyor oturcam etrafı seyretcem diyee

ben beslenme sayısnı bilmiyorumda oturtma konusunda artık benimkide bağırıyor oturucam diye yatıramıyoruz beyimizi
ama ben beline yüklenmeden kaydırarak oturtuyorum

maşallah bebişlerinize bayıldım hepsine
eylülnazzzzz leoparlı hırkanıza bayıldım
aysung sende hoş hatunsun

bebişleri günde kaç kere besliyorsunuz bide oturtuyormusunuz bize sağlıkocağında daha oturtmayın dediler ama benim tosbaamı yatırmak mümkünmü ağlıyor oturcam etrafı seyretcem diyee
Bizimki aynı yarı otur pozisyondayiz hatta mamayı oturarak icmek istiyor fenaaaa cimcimeeem

maşallah bebişlerinize bayıldım hepsine
eylülnazzzzz leoparlı hırkanıza bayıldım
aysung sende hoş hatunsun
Daha iyileri sizin olsun biz leoparı çok seviyoruz birde tulumumuz var leoparli hanım benden süslü babası yandı

ay sağolun kızlar utandırıyorsunuz beni allah hepimizin bebişlerini korusun

katılıyorum canım bukadarini gördük sade tam görsek neler duyarsın acepp maasallah
Allahım bebeğinle mutlu ömürler nasip etsin sizedeee tabimi hanımlar

evet yağlı yağlı bişymiş ya,ben sivilce gibi sandım ondan acır diye düşünmüştüm, elinle itttirince de çıkıyo denedim

iyi demişsin eşine, biz de maraştan muğlaya tayin istedik ben hamile olunca, benim memleketime geldik, sırf bu yüzden,annem yardımcı olsun diye. eşime de o kadar dedim, azcık sonra gelsin,ben toparlıyım bebeğe alışayım, karışır çünkü dedim ama "sen benim annemi istemiyosun kadın sana naptı ki, ben senin için muğlaya geldim" ... canımı sıktı,ne dediysem dinletemedim, kadın geldi, 10 gün içinde yuvamı yıktı gitti, kalacaktı yaza kadar da aramız bozulunc böyle oldu... ay hala sinirleniyoırum üstünden 4 ay geçti nerdeyse

hadi yaa, dur bakalım ben d deniyim bi z.yağını. dr krem de verdi bize adını bilmiorum ama, geçmeye yakın sürün gece dedi, destek olurmuş cilde. bakalım. biz e sebamedin şampuanını aldık dün, pişik kremini kullanıyoduk harikaydı, şamp. da alalaım dedim, pahalı ama konak oluşumunu yok eder, önler yazıyor içinde. geçmezse tekrar dr a gideriz senin şampuanı sorarım.

gerçekten bebişlerimiz harika yaaa maşalaah

eylülnazın leopar desenli hırkasına ben de bayıldım, ay burda yok öyle şeyler :))) ben lcw dan alışveriş yapıyorum, ucuz diye zaten 1-2 ay giyebiliyo. muğla ufak bi yer bebek mağazaları bi kaç tane, hepsi de pahalı maalesef. herşey pahalı burda

biri bana birden çok alıntı nasıl yapılıyor bana söyleyebilir mi????

neyse yapamadım

hanımlar bebişleriniz muhteşemlerrr maşşallah diyeyim de göz söz değmesin :))

neyse yapamadım

yorum yapmak ıstedıgınn cvplarınn en altındaa kucuk kutucuk var oraya tıklayıp alıntıyla cvpla dıyceksın ozaman bırden fazlaya cvp verebıılırsın

bunları anlamak ımkansızz telde bılee strese sokuolar ınsanı banada sımdı uyuyomu senı uyutuyomu kendısı ızmırde ben zonguldaktaa.. napacak uyutmaya gelıcekk allahtan cok konusmuyorumdaa muhatap olmuyorum ...

ben oturtmuyorum 6 aydan sonra desteklı oturucak oda 5 dk max. yavasyvavass

oyy maşşalhanneye mi benziyoruz sanki, çokkk şeker ne yedin sen öyle yaramaz kız??

benimki babaya benziyor ama annemin kızıyımmmm diyoooo

elma & havuc puresı .. dun cektım ofotosunu .. aslında aynı babası..bana benzemıo cadı..

kızlar babaya benzermıss yaa ole oldu bızımkılerde ddemek ...

aşıdan geldik yavrum benım cook agladı inş. ateş yapmaz :18:

ben de bugün ılk defa elma havuç püresi verdim begenmedi öğürdü

neyse yapamadım

en sağdaki kutucuğu tıklıyorsun ve cevap vermek istediğinda konuya cevap ver butonunu tıklyorsun böylece her tıkladğın ekranda karşına geliyor anlatabildim mi
çok tatlısınızzzzz oy yerim yav

Son düzenleme:
aşıdan geldik yavrum benım cook agladı inş. ateş yapmaz :18:

ben de bugün ılk defa elma havuç püresi verdim begenmedi öğürdü
geçmiş olsun üstünü hafif tutarsan inşallah bir şey olmaz ben calpol içirmiştim hafif ateş olmuştu ama çok huzursuzluk vermemişti ilki gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…