2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bu kız beğenilmez mi tatlım oğlum zevklidir benim.maşallah tekrar

size doyum olmaz kızlar beyim gelir 5 dkkaya iyi akşamlar hepinize ve bebişlerinize.

allah buyuk baskada bısey demıycemm cok uzgunum sutum kesıldıgı ıcın cokkkkkkkkkkkk

allah buyuk baskada bısey demıycemm cok uzgunum sutum kesıldıgı ıcın cokkkkkkkkkkkk

canım sana bi karışım vereyim çok faydasını görürsün ben düzenli içtiğim zaman fışkırıyor resmen sütler ama kesinlikle kesildi deme olumlu düşün şimdi eşim yemek için seslendi hemen geri döneceğim

geldim canım

1 paket ısırgan otu
80 gr rezene
30 gr anason
30 gr kimyon
bunların hepsini karıştırsın aktarcı yemeklerden önce çay demler gibi 1 su bardağına 1 tatlı kaşığı koyup üzerine fokur fokur kaynayan su dök ve çay tabağı kapat ağzına demlensin yemek boyunca yemekten hemen sonra süzüp iç yediklerini hemen süte çeviriyor 1 gün sonra bile fark edeceksin arttığını ben çok faydasını gördüm her yemekten sonra içmelisin mutlaka ben yanımda taşıyorum bir yere gidince de içiyorum

Eki Görüntüle 612322
savuluun buda benim aşkımmm yanlız bir ay önceki fotomuz yenisini çekince koyarım onuda
masalah cnm cok tatlı

ama ben hemen hemen 2 aydır emzırmıyorumm sutum gelmıo bı damla anca cıkıo keskee yenı dogum yaptıgımda ıcseydım ozaman humana almıstım benım sorunum sutumumm olmaması deıldı akıoo tasıodu ılk ay bebegım 135o gr aldı mamasızz.. benım derdımm stress dii cnmm yınede tsk ederım

bikaç hafta önce denedim hiç sevmedi milupanın devam sütlü pirinçli mamasın biraz zaman geçsin yine deniycem
sebzeleri değiştirerek dene canm

hepsi birbirinden tatlı birbirinden şeker maşallah bebeklerimize

Eki Görüntüle 612312 bu da benım aslan yelesi saclı oğlummm (bu bır ay onceki bi foto )
memişleri de coook tatlı bu arada

Eki Görüntüle 612322
savuluun buda benim aşkımmm yanlız bir ay önceki fotomuz yenisini çekince koyarım onuda

maasallah sübhanallah ALLAH NAZARDAN SAKLASIN BÜTÜN BEBISLERI TOPIGIN DE BEBISLERINI

buda benim cirkin prensesim teyzelerii yerim onu ben ALLAHIM NAZARDAN SAKLASIN CÜMLEMIZIN EVLADINI

Eklentiler

• $IMG_1410.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 25
  • $541897_522544904434113_382611708_n.webp
    42,5 KB · Görüntüleme: 25
kızlaar nerelerdesiniz yahu bebişler durmuyor tabi değilmiii daha fazla bebiş resimleri bekliyoruuuz haydi ekleyin kızlar

bebişleri günde kaç kere besliyorsunuz bide oturtuyormusunuz bize sağlıkocağında daha oturtmayın dediler ama benim tosbaamı yatırmak mümkünmü ağlıyor oturcam etrafı seyretcem diyee

zeytinyağını banyodan 1 saat önce falan sür, banyo yaptırırken ince dişli bi tarakla tara, acıtmazsın merak etme. ilk defada hepsi çıkmaz ama bikaç banyoya geçer gider. arada yine yapmak lazım konak iyice oluşmadan önlem amaçlı

üzülme canım yaa sağlıklı olalım da gerisi olur gider. içine atma stres en kötü şey.
en baştan annemi istiyorum sadece başkası 3 gün bebeği görsün gitsin dedim eşime, baya ısrar ettim bnun için. iyi ki öyle yapmışım.
benim de oğlum sürekli memedeydi, orda rahatlıyodu doymadığından değil. sütüm de ucu ucuna yetiyodu. kaynanam telefonda bile doymuyo mu diyodu. anlamam doymasa sen mi emzirceksin sanki yaa.

KIZIMIN KONAKLARI 2,5 AYLIKKEN ÇIKTI, z.yağı da uyguladım bbeyağıda uyguladım yok gitmedi kabuk kabuk olduuu:)))) doktora kont. gittiğimde sordum şamp. önerdi aldım kalktı :)) şamp.nımızı sevdik m.ust.ela(noktaları kaldır)
olan saçları da konakla beraber gitti bilginize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…