- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 35
gecmis olsun canim aynisini bizde 2gün önce atlattik cok sükür iyiiz bununla gecmis olsun sizede
benim cadida iyii biz biraz gec kalkiyoruz bu arada senin yasadiklarininin aynisini bende yasiyordum birde ben ayni evin icinde kaliyordumdoguma kadar dünyanin en iyi gelin kaynanasi gibiydik ama olan ondan sonra oldu kizim zaten tek babasinin kiziydi benimle hic alakasi yok ben sade dogurdum görevimi yaptim esim sanki kendi yapti cocugu emzirme mevzusu bizdede ayni hep basimdaydi allahim bi git bi yanliz kalim benim annem doguma gelmisti yurt disindan bir haftaligina o diyor cikalim bas basa kalsinlar annem gidiyorda kv yanimda duruyor tüh niye emmiyo tüh niye tutmuyo ve cabasiii bende olsada keske ben versem demezmi cildircaktim ve sonunda bana türkiyeyi terk ettirdiler ben ise gitmeyince isler istedigimiz gibi gitmedi ve esim gidelim dedi kii ben türkiyeyi cok seviyordum memleketim sonucta oraya gelin geldim ve asla gitmezdim gitmiyordumda esim cok teklif etti hep hayir dedim baktim evimi ayircaklari yok ben kafayi yiyecektim depresyona girecektim esiginden döndüm ve esimde gitme teklif eti hemen evet dedim o esnadada zaten olan süt tamamen gittiiii seni cok iyi anliyorum yani anliyacaginn agzimizi acsak anlatilcak daha cok sey varda ALLAHIM CAN SAGLIGI VERSIN ONLARINDA BIRTANECIK TORUNU AMA uzak olim tatli olim simdi esimi bekliyorum iste insaallah yakinda oda yanimizda olur dolmusum baya yaaa :26: ALLAHIM EVLATLARIMIZA CAN SAGLIGI VERSIN BASKA NE DIYELIM BU GÜNLERI YASIYACAKMISSIZ CANIM :2:
NE MUTLU SANAKI ARANIZ IYI INSAALLAH HEP MUTLU OLURSUN IYI ANLASIRSINZ
selam kızlar nasılsınız kaynatmışınız baya kayınvalidelerden dert yanmış çoğunuz benim ilk bebeğimde yaşamıştım allahım kabus gibiydi üzüntüden sütüm gitti hergün ağladım bitti ama şimdi yanlızım rahatım bizim aramızı bozan başkalarıydı ne diyim allaha havale edin en iyisini o bilir
size doyum olmaz kızlar beyim gelir 5 dkkaya iyi akşamlar hepinize ve bebişlerinize.
allah buyuk baskada bısey demıycemm cok uzgunum sutum kesıldıgı ıcın cokkkkkkkkkkkk
allah buyuk baskada bısey demıycemm cok uzgunum sutum kesıldıgı ıcın cokkkkkkkkkkkk
Eki Görüntüle 612322
savuluun buda benim aşkımmm yanlız bir ay önceki fotomuz yenisini çekince koyarım onuda
geldim canım
1 paket ısırgan otu
80 gr rezene
30 gr anason
30 gr kimyon
bunların hepsini karıştırsın aktarcı yemeklerden önce çay demler gibi 1 su bardağına 1 tatlı kaşığı koyup üzerine fokur fokur kaynayan su dök ve çay tabağı kapat ağzına demlensin yemek boyunca yemekten hemen sonra süzüp iç yediklerini hemen süte çeviriyor 1 gün sonra bile fark edeceksin arttığını ben çok faydasını gördüm her yemekten sonra içmelisin mutlaka ben yanımda taşıyorum bir yere gidince de içiyorum
Eki Görüntüle 612322
savuluun buda benim aşkımmm yanlız bir ay önceki fotomuz yenisini çekince koyarım onuda
slm annişler bugün nasılsınız.ben gene uykusuzzne olcak bizim bu uyku sorunumuz ya.aç desem değil altı desem temiz,gaz desem yok..niye uyumaz bi çocuk..ben onun yerinde olsamm ohhhhhhhhhh ne uyurdum ama )))))))) neyse tek sorunumuz uyku olsun allah başka dert keder vermesin..oda zamanla düzelir inşallah..ya bişey sorucam pirinç maması verdiniz mi hiç.vereyim mi kararsız kaldım.emziriyorum ama günde 3 kere mama da veriyorum.
bikaç hafta önce denedim hiç sevmedi milupanın devam sütlü pirinçli mamasın biraz zaman geçsin yine deniycemayyy canım yaa günlerdir senin bu sorun devam ediyor dr götürdünmü sebepsiz yere huysuzlanmaz yavrucak allah sana sabır versin ben yavaştan başladım milupanın sütlü muzlu pirinçli mamasını vermeye çok sevdi valla şapur yiyo
sebzeleri değiştirerek dene canmcok iyiyiz tatlım siz? niye uyumuyor ki bu bıdık acaba :44: benim ki fosur fosur uyuyor valla uykuda annesine çekmişben daha hiç vermedim pirincli mama corba yapmıştım onu da sevmedi bugün yine yapcam bakalım inş yer biraazz meyve sularına bayılıyor ama tatlı şeylere alışırsa corba hic icmez diye vermiyorum onu da geç kaldım aslında bnm de başlamam lazımdı ek gıdaya cünkü anne sütüyle beraber mama da alıyor napsam ki sizce
Eki Görüntüle 612312bu da benım aslan yelesi saclı oğlummm (bu bır ay onceki bi foto )
memişleri de coook tatlı bu arada
Eki Görüntüle 612322
Eki Görüntüle 612465 Eki Görüntüle 612464 Eki Görüntüle 612451 buda benim cirkin prensesim teyzelerii yerim onu benALLAHIM NAZARDAN SAKLASIN CÜMLEMIZIN EVLADINI
zeytinyağını banyodan 1 saat önce falan sür, banyo yaptırırken ince dişli bi tarakla tara, acıtmazsın merak etme. ilk defada hepsi çıkmaz ama bikaç banyoya geçer gider. arada yine yapmak lazım konak iyice oluşmadan önlem amaçlıkızlar,az önce aile hekimine gittim geldim, kızın kafasında sarı yağ kabarcıkları gibi bişey farkettim korktum hemen götürdüm.su toplamış gibiydi. konak denilen bişeymiş, saçlar çıkamayınca oluyormuş deriyi itiyormuş. z.yağı ile masaj yapıp duş aldıracakmışız,kabuk atarmış sonra da, geçmezse başka tedavi uygulanırm, çok üzüldüm de neyse ki çok büyük bi sorun gibi durmuyor...sizin de başınıza gelirse bilginiz olsun,panijklemeyin hemen.
ama ben hemen hemen 2 aydır emzırmıyorumm sutum gelmıo bı damla anca cıkıo keskee yenı dogum yaptıgımda ıcseydım ozaman humana almıstım benım sorunum sutumumm olmaması deıldı akıoo tasıodu ılk ay bebegım 135o gr aldı mamasızz.. benım derdımm stress dii cnmm yınede tsk ederım
kızlar,az önce aile hekimine gittim geldim, kızın kafasında sarı yağ kabarcıkları gibi bişey farkettim korktum hemen götürdüm.su toplamış gibiydi. konak denilen bişeymiş, saçlar çıkamayınca oluyormuş deriyi itiyormuş. z.yağı ile masaj yapıp duş aldıracakmışız,kabuk atarmış sonra da, geçmezse başka tedavi uygulanırm, çok üzüldüm de neyse ki çok büyük bi sorun gibi durmuyor...sizin de başınıza gelirse bilginiz olsun,panijklemeyin hemen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?