2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

aynen ev işini zor yapıyorum mutfağa gittiğim an bağırıyor sanki kölesi var onu çağırıyor:))))))))))) şimdide tükütüyor sıpa şekilden şekile giriyor onla ilgileneyim diye

git ilgilen canım ne yapıcan evin kontrolü onlarda artık

nasılsınız annişler ve bebişletri yine takip edemiyorum sizi şuan oğlan dizimde uyuyoda öyle yazıyorum.hakikaten ilgi manyağı bu bebişler bazen tam yatırıcam başlıyor gülmeye oynamak istiyorum yatmıycam diyo bi yandan kızıyoru bi yandan o gülüşü herşeyi uunutttturuyor kaldırıp tepişiyoruz.

maaarjinal hayırlı olsun canım dişşiniz bizimde 2 yerde beyzlık var bayadır ama gerisi gelmedi nasıl farkeetin ilk yada nasıl çıktı farklı bişey oldumu nasıl görünüyo çıkan diş

maaarjinal hayırlı olsun canım dişşiniz bizimde 2 yerde beyzlık var bayadır ama gerisi gelmedi nasıl farkeetin ilk yada nasıl çıktı farklı bişey oldumu nasıl görünüyo çıkan diş

sağol,önce damakları açılıyor yani patlıyor dişlerin ucu görünüyor şimdide yavaş yavaş büyüyorlar,yukarıya doğru.

Ohooo
Iki saat bosladik burayi hamburgeler whooperlar falan
Gotur karam bugun depresyondasin diye bisey dmiyorum
Yarin ensendeyim
Bu arada ben kendime apartmandan yuruyus arkadasi buldum yuruduk geldik bugun
Her gun yuruycez
Ne haber

Ohooo
Yarin ensendeyim
Her gun yuruycez
Ne haber

topicçe depresyondayız

Hamburger se miyorum da cnm tabuk burger chicken royale falan severim ama ne zamandir yemedim
Biz hep donerciyiz bacim

Pecenek diye bi yer var burda bilis belki bilir oranin donerini severim

ben döner değilde iskender seviyorum.

hu huu komşular , bugün niye depresyondasınız siz alla alla...

biz kızımla pazara çıktık bugün, ona bi sürü yeşillik sebze aldım, çorbasını yapıcam, her öğlen bi çeşit çorba artık :) 6. aydan sonra da kahvaltı ve çorba olarak 2 öğünümüz oluşacak , ne çabuk büyüdüler

vışşşş sert erkek habenimkisi duygusal bacım hemen dudaklar büzük büzük oluyo ağlamaya başlıyor sonra bidaha kızıyorum sus bakıyım diye sonra şaşırıp susuyo

afiyet olsun bende bu haftasonuna saklıyorum kendimi önce hamburger sonra künefe

kızlar farkında mısınız burası zayıflama kampından çok kilo aldırma kampına döndü
gerçekten ya fazlamı kastık kendimizi ne:44:aklımız fikrimiz yeme içme

Ohh görümcelerim gelmiş efeyi oyalamaya çalışıyorlar
Ama görmelisiniz şekilden şekile giriyolar bi de ah uh
Yoruldum falan gibi sesler haa dogur derken kolaydı
Baksınlar
baksınlar kız benim arkadaşlarda doğur ne varkı beraber bakarız diyolardı şimdi sokağımdan geçmiyolar

Ohooo
Yarin ensendeyim
Her gun yuruycez
Ne haber
oh keyfin keyf seboscumartesi görecez bakalım ne durumdayız:18:

topicçe depresyondayız

Hamburger se miyorum da cnm tabuk burger chicken royale falan severim ama ne zamandir yemedim
Biz hep donerciyiz bacim

geçen hafta sonu yedim döner pideyle beraber doladım doladım yedim diyetteyim diye iskender yemedim güya

Ohooo
Yarin ensendeyim
Her gun yuruycez
Ne haber
ohh iyi valla bacım yürü anca gidersinn kıs zaten depresyonda olmasam yemem bilirsin
topicçe depresyondayız

Biz hep donerciyiz bacim

hala döner möner havada uçuşuyo ulennn
ben döner değilde iskender seviyorum.
hala iskenderrr
O da olur cnm et olsun yeterki
bak bak et olsunmuş yiyince topak topak et degil yag olur onlar bacım
agzımızın tadıyla bir depresyona girek dedik yok anacım bunlar adamı depresyondan çıkarırr

Ohh yarasin cnm sut olsun
Bu arada xbox ile tenis oynadim 1 saat 192 cal.
Duyurulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…