- 19 Haziran 2012
- 30.174
- 38.361
- 598
- 35
aynen ev işini zor yapıyorum mutfağa gittiğim an bağırıyor sanki kölesi var onu çağırıyor:))))))))))) şimdide tükütüyor sıpa şekilden şekile giriyor onla ilgileneyim diye
Evet çok anlamlı olmuş 5herkes gider mersine biz gidiyoruz tersine atasözünü bu duruma uygun gördüm
benimkide iyi cnm şuan beni tepikliyor onla ilğileniyim diye hep onla ilgilenelim istiyorlar
Evet çok anlamlı olmuş 5geçtin ...
İlgi böcügü bunlar anacım oyuncak yapmışlar bizi
maaarjinal hayırlı olsun canım dişşiniz bizimde 2 yerde beyzlık var bayadır ama gerisi gelmedi nasıl farkeetin ilk yada nasıl çıktı farklı bişey oldumu nasıl görünüyo çıkan diş
Ohooo
Iki saat bosladik burayi hamburgeler whooperlar falan
Gotur karam bugun depresyondasin diye bisey dmiyorum
Yarin ensendeyim
Bu arada ben kendime apartmandan yuruyus arkadasi buldum yuruduk geldik bugun
Her gun yuruycez
Ne haber
sebostos sen sever misin hamburger
Hamburger se miyorum da cnm tabuk burger chicken royale falan severim ama ne zamandir yemedim
Biz hep donerciyiz bacim
Pecenek diye bi yer var burda bilis belki bilir oranin donerini severim
ben döner değilde iskender seviyorum.
vışşşş sert erkek hateyzesi mert bana kızdı doğru emziğini yere fırlatınca kızdım sesimi yükselttim diye küstü trip atıyor sert erkek
zaten ne zaman onu kızdırırsam ya suratını asıyor bazen suratıma bile bakmıyor bu herkes için geçerli daha şimdiden böyleyse yandık.
afiyet olsun bende bu haftasonuna saklıyorum kendimi önce hamburger sonra künefe
kızlar farkında mısınız burası zayıflama kampından çok kilo aldırma kampına döndü
baksınlar kızOhh görümcelerim gelmiş efeyi oyalamaya çalışıyorlar
Ama görmelisiniz şekilden şekile giriyolar bi de ah uh
Yoruldum falan gibi seslerhaa dogur derken kolaydı
Baksınlar
oh keyfin keyf sebosOhooo
Yarin ensendeyim
Her gun yuruycez
Ne haber
topicçe depresyondayız
geçen hafta sonu yedim döner pideyle beraber doladım doladım yedimHamburger se miyorum da cnm tabuk burger chicken royale falan severim ama ne zamandir yemedim
Biz hep donerciyiz bacim
ohh iyi valla bacım yürü anca gidersinnOhooo
Yarin ensendeyim
Her gun yuruycez
Ne haber
topicçe depresyondayız
hala döner möner havada uçuşuyo ulennnHamburger se miyorum da cnm tabuk burger chicken royale falan severim ama ne zamandir yemedim
Biz hep donerciyiz bacim
hala iskenderrrben döner değilde iskender seviyorum.
bak bak et olsunmuş yiyince topak topak et degil yag olur onlar bacımO da olur cnm et olsun yeterki
agzımızın tadıyla bir depresyona girek dedik yok anacım bunlar adamı depresyondan çıkarırrhu huu komşular , bugün niye depresyondasınız siz alla alla...
biz kızımla pazara çıktık bugün, ona bi sürü yeşillik sebze aldım, çorbasını yapıcam, her öğlen bi çeşit çorba artık :) 6. aydan sonra da kahvaltı ve çorba olarak 2 öğünümüz oluşacak , ne çabuk büyüdüler
vışşşş sert erkek habenimkisi duygusal bacım hemen dudaklar büzük büzük oluyo ağlamaya başlıyor sonra bidaha kızıyorum sus bakıyım diye sonra şaşırıp susuyo
sen kızsan ben de şaşar kalırım kıss :18:
gerçekten ya fazlamı kastık kendimizi ne:44:aklımız fikrimiz yeme içme
baksınlar kızbenim arkadaşlarda doğur ne varkı beraber bakarız diyolardı şimdi sokağımdan geçmiyolar
oh keyfin keyf seboscumartesi görecez bakalım ne durumdayız:18:
geçen hafta sonu yedim döner pideyle beraber doladım doladım yedimdiyetteyim diye iskender yemedim güya
vışşşş sert erkek habenimkisi duygusal bacım hemen dudaklar büzük büzük oluyo ağlamaya başlıyor sonra bidaha kızıyorum sus bakıyım diye sonra şaşırıp susuyo
gerçekten ya fazlamı kastık kendimizi ne:44:aklımız fikrimiz yeme içme
baksınlar kızbenim arkadaşlarda doğur ne varkı beraber bakarız diyolardı şimdi sokağımdan geçmiyolar
oh keyfin keyf seboscumartesi görecez bakalım ne durumdayız:18:
geçen hafta sonu yedim döner pideyle beraber doladım doladım yedimdiyetteyim diye iskender yemedim güya
canımcım depresyondan çıktınmı kız gülücükler atmışsın
ben eski karamı özledim ha bilgin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?