2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

yok bacım sen rahata alışıksın ne bir yürüyüş ne bir sporr yok yok seboş öyle mi
çuku kız çuku çukulatanın kısaltılmışı

bilmedigim şeyi yemem ben

ben öğünlerde çok yiyorum ya sizde durumlar nasıl bi anlatsanız 1 günlük beslenmede nelerden ne kadar yiyosunuz

ben öğünlerde çok yiyorum ya sizde durumlar nasıl bi anlatsanız 1 günlük beslenmede nelerden ne kadar yiyosunuz

sabah yarım ekmek kaşarlı tost kociş yapar gider 9,10 gibi yerim
öglen 2 yumurta kırar yerim..salçalı.......gibi dünden yemek varsa onu yerim yumurta yerine..
akşam kvalide ne yaptıysa bi tabak yemek ve pilav
9 gibi de meyve salatası

bazen gece 1 tane meyve
nasıl?sen ne yi,yosun?

yok bacım sen rahata alışıksın ne bir yürüyüş ne bir sporr yok yok seboş öyle mi

bilmedigim şeyi yemem ben
rahata alışığım he iyi dinle o zaman
7.00 son kalkış en geç
8 .00 kadar ahmet emsin altını değiştir felan sonra oğlanı kaldır büyüğü
8.20 servise hazır hale getir
sonra ahmetin kahvaltısı benim kahvaltım sonra ahmet sallanış 9.30
10.00 ahmet kalkar
yatak süpürge banyo mutfak cifle 12 ha bu arada ahmet meyve bez değiştir ahmet kucak emzir 1-2 gibi salla yatarsa 1 saat yemek faslı hazırla sonra uansın yine yedir içir oyna zıplar bu arad hiç yatmayabiliyoda
sonra 4.30 abi gelir duş aldır karnını doyur dersini yaptır öğretmenleriyle gçrüş ve ahmet hep kucağımda ve sonra babamız gelir yemek yenir birimiz büyükle birimiz küçükle ve 9-10 gibi 2 side yatırılır ve ben kk ya gelmece
12 ahmet uyanır 1 kadar besle saala uyut ve stress yatağa uzanır sonrasını hatırlayamıyorum gece uyan emzir sonra sabah tekrar başla

sen okurken yorulabilirsin benim günlük tempom bu bide spor ne hale getirir hesap et

17 eylül aşı günümüzdü hemşire aramış eşimi demiş yarın getirin:18:
aşı ve kontrol aynı gün yapıyoruz biz çıkmışkkenn of haydi hayırlısı..

Cnm mutfagi her gun mu cifliyordun oglani her gun mu yikiyosun ogretmenleriyle her gun mu gorusuyosun
Eger oyleyse sen yanmissin bisey demiyom bem

Ben ilk defa bugun gercek diyet yapanlar gibi beslendim bacim
Bi kac gun istikrar saglarsam seve seve paylasirim bacim
bugünkini yaz canım merak ettim

sabah eşim yapıyı başucuma bırakır 1 kupa humana still tea veya hip stel tea 7-7.30içerim
9-9.30 1 yumurta muhakkak bol kaşar 4-5 zeytin salatalık biraz diğer peynir çeşitleri 1-2 dilim ekmek bazen tahin pekmez bazen reçel
1-2 gibi akşamdan kalan yemek 1 vya 2 tabak ve yoğurt
ikindi meyve ve still tea
akşam 2 tabak yemek her ne varsa o gün
10 -11 gibi meyve

r herkez diyette sanırım bende yapmak istiyorum ama sütüm azalır diye korkuyorum 52 kiloyum 49 olmak istiyorum kocaman bi göbeğim var kilom fazla değil farkındayım ama 5 aylık hamile gbeğim var hele akşamları eşim çoktan başladı spora diyete ben hala duruyorum yerimde

başında iyi geceler yazmştım çıkmamış birde benim sabah tartımla akşam tartım arasında 1 kilo 1.5 kilo oynuyo çokmu yiyorum ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…