yok bacım sen rahata alışıksın ne bir yürüyüş ne bir sporr yok yok seboş öyle mi
2 saat ha babam de babam zıpla hopla mekik bisiklet in kalk yok anacım 3 damla süt vericem diye şiştim ben yoksa bu kilolarla işim neydi şimdi yorulunca hepten kalmaz diye göze alamam
bacım iskenderde bol tereyağı dökmüyolarmı ondan yememiş oldum
çuku kız çuku çukulatanın kısaltılmışı
ben öğünlerde çok yiyorum ya sizde durumlar nasıl bi anlatsanız 1 günlük beslenmede nelerden ne kadar yiyosunuz
ben öğünlerde çok yiyorum ya sizde durumlar nasıl bi anlatsanız 1 günlük beslenmede nelerden ne kadar yiyosunuz
Ben ilk defa bugun gercek diyet yapanlar gibi beslendim bacim
Bi kac gun istikrar saglarsam seve seve paylasirim bacim
diyete başlayalı bi ay olacak daha istikrar diyor yaa
rahata alışığım he iyi dinle o zamanyok bacım sen rahata alışıksın ne bir yürüyüş ne bir sporr yok yok seboş öyle mi
bilmedigim şeyi yemem ben
Ne bi ayi bacim pazartesi basladik ya
Valla ben de pazartesidn beri kadmeli olarak azalttim yediklerimi
E spor da yaptim daha napayim yaw
hey canlar sizin isimlerin yanında artı var niye
benikinde var mı?onlarda bizi görecek mi:122::122::122::122:
Basin goge erecekse soyleyim cnm bende seninkinin yaninda arti var
rahata alışığım he iyi dinle o zaman
7.00 son kalkış en geç
8 .00 kadar ahmet emsin altını değiştir felan sonra oğlanı kaldır büyüğü
8.20 servise hazır hale getir
sonra ahmetin kahvaltısı benim kahvaltım sonra ahmet sallanış 9.30
10.00 ahmet kalkar
yatak süpürge banyo mutfak cifle 12 ha bu arada ahmet meyve bez değiştir ahmet kucak emzir 1-2 gibi salla yatarsa 1 saat yemek faslı hazırla sonra uansın yine yedir içir oyna zıplar bu arad hiç yatmayabiliyoda
sonra 4.30 abi gelir duş aldır karnını doyur dersini yaptır öğretmenleriyle gçrüş ve ahmet hep kucağımda ve sonra babamız gelir yemek yenir birimiz büyükle birimiz küçükle ve 9-10 gibi 2 side yatırılır ve ben kk ya gelmece
12 ahmet uyanır 1 kadar besle saala uyut ve stress yatağa uzanır sonrasını hatırlayamıyorum gece uyan emzir sonra sabah tekrar başla
sen okurken yorulabilirsin benim günlük tempom bu bide spor ne hale getirir hesap et
bugünkini yaz canım merak ettimBen ilk defa bugun gercek diyet yapanlar gibi beslendim bacim
Bi kac gun istikrar saglarsam seve seve paylasirim bacim
sabah eşim yapıyı başucuma bırakır 1 kupa humana still tea veya hip stel tea 7-7.30içerimsabah yarım ekmek kaşarlı tost kociş yapar gider 9,10 gibi yerim
öglen 2 yumurta kırar yerim..salçalı.......gibi dünden yemek varsa onu yerim yumurta yerine..
akşam kvalide ne yaptıysa bi tabak yemek ve pilav
9 gibi de meyve salatası
bazen gece 1 tane meyve
nasıl?sen ne yi,yosun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?