• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

:28:
ahmetin menümü:53: ahmet gıcık yumurta sarısı ıslatıp ittim boğazına doğru zırlıyo hemen işim iş
sende şu yarım ekmeği bırak yerine yumurta felan ye bacım hem efem fayda görür:21:

Herkes benim yarım tostuma takmış
Kız 7 de güne başlıyorum bire kadan bişi yemiyom ben bir kerem:19:
Açlıktan bayılayım mı:19:
Evet efeyi kvalideye bıraktım yogurt çorbasını da verdim
Kahveye çıktık arkı bekliyom bekletilmeyi sevmem ama beni bekletiyor:47:
Şurda 3,5 saatim kaldı zaten:47:

kızlarr ben çıkıyorum bugün arkla buluşacazz kız kıza :6:
öptm hepinizziii :16::16:
hadi bakalım iyisin
ee hani gidecektin yine geldinn kopamıyonn demii bizdennnnn:52::52::52:

hoşbulduk şekerim bizimkilerde bi ara lahana diyeti yaptı baya işe yaradı kız hepimiz tosunuz yaşasın tosun anneler:kkk: ahh olmazmı ama mamalar çok tatlıu geliyo ayırmayn beni çikolatalarmdan:52:

hoşbulduk komşucum ne zayıfı kız değilim aşırıda değilim ama var yapamıyoım ya kafaya koyamadm diyet işini:14: 60la başladm 82yle btrdim 3 hafta erken doğurdum zamanında doğursaydım 90 olcakmışım heralde:31: şimdi 65 im diyet falanda yapmadm ama çoğu gtti şişliğim çokmuş heralde:32:

merhabalar canımm ben de öyleydimm 60 la başladım 82 yle bitirdim şimdi 70 gitmedi gitmedii:50:

spor yap bacım biz başladık topikcene bakacaz sonuç ne olacak:24:

bakalım umarım sonuç gülümsemeyle biterrr

kız 65 deşül 58 hedef kilo gerçi geöen hafta 62 ye çıkarmıştım du bakalım gidişata göre rakamlar degişiyor:1:

ben kaçtım görüşürüz:54:

güle güleee:5:
merhaba kızlar günaydın demek icin biraz gec oldu sanırım bizden blraz haberler vereyim gecmis yapamadım artık aksam girerim telden yazıyorum sımdı dun abımler geldı guzel vakıt gecırdık foto yuklerım aksam 2 kızın resmını sımdı eylulu uyuttum 1 saate kalkar günüm var bınada ona gıtcem azcık susleneyım(dıyet falan yalan olcak bugun)sizın yerınıze yerım artık

günde güzell vakit geçr ama yeme kız ne yiyecen tadımlık al.. benim yerime de ye demeyi çook isterdim ama :50:
hepimizin yerine tek tek yemeye kalkışma sakınnn haaa:52::52::52:

Merhaba Kızlar,

7. ay bitmek üzere bende de süt bitmek üzere, işe de başladım. Sütümü nasıl arttırabilirim ? Sizde durumlar nedir?

Ceren
merhaba ceren

süt arttırmak için ne yapılır tam bilemiyorum ama sıvı al, et tüket. belki de senin bünye bu kadar üretiyordur sık sık emzir ve dinlen diyecem ama iişde de nasıl dinlenilir kii

inş. kesilmez canım yaa

Beklerken de eln bos durmuyo bakiyorum da
Benim de kiz hasta onu salliyorum ayagimda

testi geçtim ama değil mi canımcım

kız o kadar yerim zaten tatlı oluyorlar ya fazlası bayıyor

seboş aynı şeyi düşünmüştüm zaten sütün azalmıştı dikkat et canım kilo verelim derken bebeleri sütten mahrum etmeyelim gerçi benim zaten az korkuyorum tamamen gidecek diye

Sorma cnm sut gitti gider bitecek yakinda galiba
Sen de iyi gidiyosun cnm:nazar:

merhaba kızlar günaydın demek icin biraz gec oldu sanırım bizden blraz haberler vereyim gecmis yapamadım artık aksam girerim telden yazıyorum sımdı dun abımler geldı guzel vakıt gecırdık foto yuklerım aksam 2 kızın resmını sımdı eylulu uyuttum 1 saate kalkar günüm var bınada ona gıtcem azcık susleneyım(dıyet falan yalan olcak bugun)sizın yerınıze yerım artık
diyet yalan olmasın az nefsini tut da:15:

Merhaba Kızlar,

7. ay bitmek üzere bende de süt bitmek üzere, işe de başladım. Sütümü nasıl arttırabilirim ? Sizde durumlar nedir?

Ceren
bu süte formül yok canım bünye meselesi ama ben sana humana steel tea veya hip emziren anne çayını öneririm düzenli kullanıp günlük yediklerinede dikkat edersen bi parça sütün artabilir mucize bekleme yanlız:5:

yazarken bende düşünmüştüm bu ne be amma da alıntı yaptımm sayfayı ben dolldrdum diye:9::9::9:

ne sözü ne kaçırımd ben stress
ya bu bisiklet ne güzelmiş kaç calori yaktığını da yazıyor ha süpermişşşş:46::46:

ben de az öne yarımsaat pilates yaptım ama karnım taş gibi oldu akşam ark. lara gidecez gelince bi yarım saat daha anca böyle oluyor kızım bir saate izin vermez:50:
bisikletim iyi ve ucuz anladığım kadarıyla arkadaşiler öyle dedi tesadüf karşıma çıktı işte:23:

ama bakalım cumartesiye etkisi ne olacak benimde esas karın ve bel çalışmam lazım ama hiç gözüm kesmiyor bu ne tembellik yahu acaba vücutta bişeylermi eksik:26:

beklemeyide bekletenide bekletmeyide sevmem:47: belki bi terslik olmuştur kız herneyse sen 7 de kalkıyonda ben kaçta kalkıyom hııı söyle hadi söyle:47: 1 e kadar erken öğleni kastetmiyon dimi :53:

Beklerken de eln bos durmuyo bakiyorum da
Benim de kiz hasta onu salliyorum ayagimda
anam yazık kız geçmiş olsun biri bitip biri başlıyo işte:5:

bittimi seboş:5:

merhaba kızlar:3:
nasılsınız geçmiş yapmaya fırsatım hiç yok
çok şükür düğünü atlattık ama ben yorgunluktan hala kendime gelemedim.

$sdc11606q.webp $sdc11613d.webp $sdc11625q.webp

kına resimleri

$sdc11681f.webp $sdc11712ch.webp $sdc11709w.webp

$902883_451507661591829_569530506_o.webp $sdc11679i.webp

düğün resimleri
oğluşuma :nazar::nazar::nazar::nazar:

resimlerin geri kalanınıda albüme yükledim gelinin gelinlikli halini filan merak edenler bakar:34:

bu düğün işi çok çok zormuş çoçuğun düzeni tamamen bozuldu sağolsun eşim destek oldu ben kuofördeyken filan bayağı baktı misafir ağırladık bana 4 kişi geldi ama genelde annemlerdeydik evde kına için önceden gelenlenler vardı 30 kişi filan :37:

ara ara girip sizi takip ediyorm kızlar ama yazmaya pek fırsat bulamıyom benim oğlumun huzurlukluk sebebi belli oldu
ilk dişimiz patladı :emir_bebek:

sağol canım sen de moralini yüksek tutmaya çalış fırsat buldukça dinlenmeye bak belki otel iyi gelir sütte geri gelir

maşallah sanada merte de :nazar::nazar: sen çok güzel olmuşsun mertte çok yakışıklı

ara ara girip sizi takip ediyorm kızlar ama yazmaya pek fırsat bulamıyom benim oğlumun huzurlukluk sebebi belli oldu

hayırlı olsun ilk dişiniz,bizimkininkiler büyüdü yakında üstlerde patlıycak çok belli.

bu düğün işi çok çok zormuş çoçuğun düzeni tamamen bozuldu sağolsun eşim destek oldu ben kuofördeyken filan bayağı baktı misafir ağırladık bana 4 kişi geldi ama genelde annemlerdeydik evde kına için önceden gelenlenler vardı 30 kişi filan :37:

senin için baya yorucu oldu canım artık biraz dinlen temizlik misafir düğün hiç kolay şeyler değil tatlı telaşlar ama yoruyor insanı

hayırlısı olsun canım darısı diğer dişlerin başına

evet canım çok yoruldum mertte çok zorluk çekti hiç görmediği kadar kalabalık gördü iki günde 200 kişi mıncıklamıştır oğlumu en az:50:zaten çoğu akraba birşeyde diyemiyorsun

düğününüz hayrlı uğurlu olsun bir yastıkta kocasınlar
iyisiyle kötüsüyle atlattınız kalabalıkla bitti gitti

hadi bakalım iyisin
ee hani gidecektin yine geldinn kopamıyonn demii bizdennnnn:52::52::52:

merhabalar canımm ben de öyleydimm 60 la başladım 82 yle bitirdim şimdi 70 gitmedi gitmedii:50:

bakalım umarım sonuç gülümsemeyle biterrr

güle güleee:5:

günde güzell vakit geçr ama yeme kız ne yiyecen tadımlık al.. benim yerime de ye demeyi çook isterdim ama :50:
hepimizin yerine tek tek yemeye kalkışma sakınnn haaa:52::52::52:

merhaba ceren

süt arttırmak için ne yapılır tam bilemiyorum ama sıvı al, et tüket. belki de senin bünye bu kadar üretiyordur sık sık emzir ve dinlen diyecem ama iişde de nasıl dinlenilir kii

inş. kesilmez canım yaa
ewet güzel gecti gittim geldim bile hepinizin yerine yedim ama tek lokmalık:)
diyet yalan olmasın az nefsini tut da:15:

bu süte formül yok canım bünye meselesi ama ben sana humana steel tea veya hip emziren anne çayını öneririm düzenli kullanıp günlük yediklerinede dikkat edersen bi parça sütün artabilir mucize bekleme yanlız:5:

bisikletim iyi ve ucuz anladığım kadarıyla arkadaşiler öyle dedi tesadüf karşıma çıktı işte:23:

ama bakalım cumartesiye etkisi ne olacak benimde esas karın ve bel çalışmam lazım ama hiç gözüm kesmiyor bu ne tembellik yahu acaba vücutta bişeylermi eksik:26:

beklemeyide bekletenide bekletmeyide sevmem:47: belki bi terslik olmuştur kız herneyse sen 7 de kalkıyonda ben kaçta kalkıyom hııı söyle hadi söyle:47: 1 e kadar erken öğleni kastetmiyon dimi :53:

anam yazık kız geçmiş olsun biri bitip biri başlıyo işte:5:

bittimi seboş:5:

günde pek bogaz tutulmuyo canım azcık olsun da:)

resimlerin geri kalanınıda albüme yükledim gelinin gelinlikli halini filan merak edenler bakar:34:
masallah ikinizede marjınalcım resımler birer harıka olmus onlarda bır yastıkta kocasınlar ömür boyu mutlu olurlar insallah...
tontıkcanada masallah dıgerlerıde gelır arkasından artık bızde cıkaralım artık merak edıyorum incileri

Back
X