• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

zor olur gerçekten ya sürekli ordan alıp koymak.bende ayırıcam odasını bidahaki aya park yatakta yatıcak ben napıcam bakalım

canım nasıl olur bilmiyorum ama benim aklıma şu geldi hani yukarıdaki kademeyi asıyosunya o asılan yerdeki kumaşlara parça ekletsen kademeyi düşürtsen olmazmı.yani dahada aşağı sarkıtsan o parçayı
yatagın altına bişey koymalı kızların dediği gibi.

canım sen farketmişmiydim beyazladığını direk çıkıncamı farkettin.çıkmıştı demi senin oğlanınki

bizde Safranbolulu değiliz annem eflani babam eskipazarlı
senin eşin neresinden canım
evet farketmiştim. ilk diş çıktı yanındaki beyaz ve tümsekti 2 hafta sonra çıktı

heh hemşeri çıktı babanla eşim:1:
nerde yaşıyolar peki

Sünger kestirebilirsin canım mobilyacılardan yada evdeki silikon çift kişilik
Yorganı dörde katlayabilirsin:44:

Ben de yogurdu erkene çektim brşten sonra da sadece muhallebi ve anne sütü veriyorum

Biz de oyuncak dışında her şeyle oynanıyor
Bitmiş havlu peçete borusu bitmiş streç flim kutusu
Çöp poşetleri çöplüklerle ugrsşıyor çöpe gitmeden oynar ve çöpe gider

Bu daha güzel olmuş:46:kırmızı elbiseli kadın:21:
Gözüm gönlüm açıldı :111:
sünger süper fikir bak. :46::46:

benimkide aynı eliföykü alt iki diş yeri beyaz cizgi ama diş felan yok:50:

mattikacım annem parkyatagın içine yatagı gibi yünden döşek yapmıstı ilk aylar biraz yumusak olsun diye 2 ay onu kullandık simdi o dösegi altına yatagınıda üste koyduk biraz yükseldi tabi
4 ayak üstüne ileride atıyo ama az o zaman sert oluyo biliyo kendine koluyla sürünerek gidiyo simdi
oyuncaga gelincede almıcam artık yeni aldım piyano seklinde bez oyuncak müzik calıyo notalara basınca ama onuda eline alınca agzına götürüyo almıcam artık baya bi zaman gereksiz oluyo kınarsan basına gelirmiş derler:)
pamuk yatagı var ince ama rahat gibi altına yorgan katlasam koysam. bi deneyeyim olmazsa süngerciye:10:
ben de almıcam artık oyuncak, hediye alıyolar bi de her yer araba oldu.

kendime ktap alcam çocuk yetiştirme ile ilgili. siz aldınız mı okudunuz mu

elifoyku ben egeliyim bizim sülalede dişler 1 yaşında çıkıyo, bebekler 10 aydan önce emeklemez vs. eşimin sülalesi hızlı ama oğlan da babasına çekmiş. akşam senin paşanın fotolarını eşime gösterdim keltoş papyonlu çok tatlıydı dedim bizimki gibi yürücem diye tutturuyomuş hızlı bebeklerden dedim. şimdi de ortaya çıktı ki hemşo sayılırlarmış :27: genetik demek ki o taraflarda bu hızlılık:6:

Ben on tane falan okumuşumdur ama gelde uygulamaya bak hiç uyuşmadı biz de teorikle pratik:27:

ben hiç okumadım. ama bebek bakımı demiyorum çocuk eğitimi diyorum. artık bi okusam iyi olur
neler okudun beğendiklerin tavsiye edeceklerin?

ben bikaç tane okudum
tracy hogg ve adem güneş
tracy'yi baya beğendim, beklentimin üzerindeydi

efe benim evrakları da yırtabilir mi karam??
bebe yapmış derim kızamazlar ona :emir_bebek:

benimkide aynı eliföykü alt iki diş yeri beyaz cizgi ama diş felan yok:50:

mattikacım annem parkyatagın içine yatagı gibi yünden döşek yapmıstı ilk aylar biraz yumusak olsun diye 2 ay onu kullandık simdi o dösegi altına yatagınıda üste koyduk biraz yükseldi tabi
4 ayak üstüne ileride atıyo ama az o zaman sert oluyo biliyo kendine koluyla sürünerek gidiyo simdi
oyuncaga gelincede almıcam artık yeni aldım piyano seklinde bez oyuncak müzik calıyo notalara basınca ama onuda eline alınca agzına götürüyo almıcam artık baya bi zaman gereksiz oluyo kınarsan basına gelirmiş derler:)

cnm kolanın gazını alıp iç çok canın çekiyorsa içine birtane küp şeker at :34:

ben kaçtım akşam geçmiş yapıcam:2::16:

ben bikaç tane okudum
tracy hogg ve adem güneş

tracy yi ben de okudum şöyle, ben araştırayım bakalım alırsam size yazarım. artık bebeklikten çıkıyolar okumak lazım diye düşündüm

ben bikaç tane okudum
tracy hogg ve adem güneş

Yırtar kız hem de zevklen:21:beş dakikada tamamdır:1:
cnm kolanın gazını alıp iç çok canın çekiyorsa içine birtane küp şeker at :34:

ben kaçtım akşam geçmiş yapıcam:2::16:

Öyle kola mı içilir be asitleri yanagına orana burana degecek balon balon olcak ohh:27:

merhabalar kızlar

dün gece bizde çok zor uyuduk ve çok kalktık mızırmıızr uykusunda bile.

bu arada alttaki ortadaki diş çizgisinin yanında çıktı demiştimya beyazlık tire şeklinde bugünde diğer yanında çıktı.acaba ne zmana patlarlar patlasalar belli olur heralde.

merhaba canım patlayınca uçlarını görebiliyorsun damaklar açılıyor.

insallah cnm
baktım dünürüm fotolara cok tatlı damadım masallah 41 kere tütütü
ewet avatarlarda yakıyo walla:)

sağol dünürüm maşallah hepsi çok tatlı bebeklerimizin hepsine:nazar:
evet avatarlara sardım bu ara zırt pırt değiştiriyorum.

Ben de almayacam fok bakıgını mama sandalyesinden ata ata kırdı ee
Digerlerinin yüzüne bakmıyor dün şekilleri ögreniyorum oyuncagı aldı üç yıl bizi atar bu :111:

bende almıycam diyorum daha geçen yine aldım ilk aldığımızda hevesleniyor sonra hiç ilgilenmiyor oyuncaklarla.

işteyim ya sistem bana sormadan beni kk'dan atıyo kafasına göre :kkk:
aaaaaaaa bu ne cürrrreet :37:

müdürler okurmuş bi de bunu
efenim şeyyy ben kk okumuyorum, çalışıyodum ben kem küm :37:

yatagın altına bişey koymalı kızların dediği gibi.

evet farketmiştim. ilk diş çıktı yanındaki beyaz ve tümsekti 2 hafta sonra çıktı

heh hemşeri çıktı babanla eşim:1:
nerde yaşıyolar peki

sünger süper fikir bak. :46::46:

pamuk yatagı var ince ama rahat gibi altına yorgan katlasam koysam. bi deneyeyim olmazsa süngerciye:10:
ben de almıcam artık oyuncak, hediye alıyolar bi de her yer araba oldu.

kendime ktap alcam çocuk yetiştirme ile ilgili. siz aldınız mı okudunuz mu

demek 2 haftası var çokmuş canım bende hemen bekliyorum belki çıkar diye çouğu taciz edip duruyorum bakıp duruyorum.

ben en son tracy hogg okumuştum çouk gelişimiyle ilgili bi kitap görmüştüm ama almamıştım araştırayım diye.erkek ve kız çocukları için ayrı kitap çıkarmışlar.makromarkette görmüştüm sanırım.

elifoyku ben egeliyim bizim sülalede dişler 1 yaşında çıkıyo, bebekler 10 aydan önce emeklemez vs. eşimin sülalesi hızlı ama oğlan da babasına çekmiş. akşam senin paşanın fotolarını eşime gösterdim keltoş papyonlu çok tatlıydı dedim bizimki gibi yürücem diye tutturuyomuş hızlı bebeklerden dedim. şimdi de ortaya çıktı ki hemşo sayılırlarmış :27: genetik demek ki o taraflarda bu hızlılık:6:

bende hep eşime gösteririm canım fotoları falan.bende kardeşlerimde 10 aylıkken yürümüşüz 2 erkek kardeşim var.
oğlunda sarışın mavi gözlüya karedenizli olduğunuzu anlamıştım.bende sarı saçlı mavi gözlüyüm babaannem falan babamın halaları falanda öle biz,im oralarda nedense çok oluyo.
babamlar burda canım köyde kimsecikler yok Karabük merkezde halalarım falan var.
bizim bebeler akraba çıkarmış bide:52::52::52:

ben bikaç tane okudum
tracy hogg ve adem güneş

tracy bende okudum ve çok beendim ve bana çokta yaraı oldu hamileyken okumuştum.ama bitirmedim.tuvalet eğitimi falanda vardı ama oraları sonra okurum daha çok var dedim.

işteyim ya sistem bana sormadan beni kk'dan atıyo kafasına göre :kkk:
aaaaaaaa bu ne cürrrreet :37:

müdürler okurmuş bi de bunu
efenim şeyyy ben kk okumuyorum, çalışıyodum ben kem küm :37: b

senin müdürler atıyomuş bide siteden seni:52::52::52::52:

merhaba canım patlayınca uçlarını görebiliyorsun damaklar açılıyor.

sağol dünürüm maşallah hepsi çok tatlı bebeklerimizin hepsine:nazar:
evet avatarlara sardım bu ara zırt pırt değiştiriyorum.

damakları kendiliğinden mi açılıyoki dişlermi yırtıyorki.dişler yırtıyorsa çok acır yaa kıyamam

damakları kendiliğinden mi açılıyoki dişlermi yırtıyorki.dişler yırtıyorsa çok acır yaa kıyamam

onu bilmiyorum işte:1:ama dişler damakları patlatıyordur heralde evet canlarının açıdığı kesin patlayınca anlarsın merak etme mert parmağımı kapıp orayı kaşımaya çalışınca farketmiştim bide memeyi ısırıyordu.

Back
X