2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlar merheba bende bugün 7 haftalık oldum 5 haftalıkken keseyide bebeğide gördük karnımdan perşembe günü kalp seslerini duymak için gidicez inşallah.hala miğde bulantısı falan yok sadece ara ara kasıklarımda ağrıı ve müthiş gaz sancısı var bide wc çıkamıyorum böyle olan varmı içinizde.rabbim hepimizin meleğini korusun

selam kızlar.. mercimekler gösteriyo kendini yavaş yavaş maşallah... bende salı günü görücem kısmetse.. yalnız dün gribe yakalandım bu gece hapşırmaktan öldüm kasılmalar oldu çok korktum.. şu an da ortalığı toparlim dedim ama belim çok fena ağrıyo.. bir an önce iyileşmek istiyorum..:((

merhaba bende yeni üyelerdenim hamilelikte 6 . haftaya girdim .benim hikayem çok ilginç yaklaşık 6 aylık evliyim son 2 aydır bebek istiyorduk hastaneye gittiğimde sol yumurtalığımda 6 cmlik çikolata kisti olduğunu çocuk sahibi olmayı engellediğini söylediler aşılama ve ya tüp bebek önerdiler çok çok üzüldüm dünya başıma yıkıldı tedavi olmak için regli günümün 4. gününü bekliyordum beklenen gün gelmedi bi türlü doktora gittim ve süpriz bir şekilde hamileydim çok sevindim doktorumda çok çok şaşırdı Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah..şuan 6 haftalık hamileyim geçen hafta keseyi gördük 4-5 gün daha bekleyip kalp atışlarını duymak için gideceğim..benimde mide bulantılarım yok daha erken galiba aynı şekilde şişkinlik ve gaz var benide bayağı rahatsız ediyo sizlerdede aynı sorunlar varmış rahatladım demek ki yalnız değilim sevgiler..

Aynen benim de yazdıklarım havada kalıyor:) Herkes cok heyecanlı.Ondan olsa gerek:3:

kızlar merheba bende bugün 7 haftalık oldum 5 haftalıkken keseyide bebeğide gördük karnımdan perşembe günü kalp seslerini duymak için gidicez inşallah.hala miğde bulantısı falan yok sadece ara ara kasıklarımda ağrıı ve müthiş gaz sancısı var bide wc çıkamıyorum böyle olan varmı içinizde.rabbim hepimizin meleğini korusun

aynı sorun bende de var bende 6.hafftadayım kasıklarımda ağrı sanki regli olcakmışım gibi bi durum gaz şişkinlik böyle oluyo galiba:)

Buraya nezaman yazsam kimse cevaplamaya tenezzul etmiyor..

evet aynı durum benım ıcınde geçerli canım yazamadımmı acaba görunmuyormu dıye bakıyorum bazen, forumlarda genelde yazısma arkadslıkları oluyor ve herkes herkese yazmıyor.ama bak ben yazdım sana:1:

canım neden tenezzül edilmesin lynne nin dediği gibi herkes heyecanlı ve herkes benzer şey yaşayan kişilerle sohbet ediyor. sen nerdesin ne sıcağıı??
Aynen benim de yazdıklarım havada kalıyor:) Herkes cok heyecanlı.Ondan olsa gerek:3:
çoğu zaman öyle oluyo canım üstüne başka konu açılıp 3-5 msj yazılınca bazen sorularımız havada kalıyor.
evet aynı durum benım ıcınde geçerli canım yazamadımmı acaba görunmuyormu dıye bakıyorum bazen, forumlarda genelde yazısma arkadslıkları oluyor ve herkes herkese yazmıyor.ama bak ben yazdım sana:1:

ben de sana yazdım :))
ya kızlar hazır süt mü yoksa alıp pişirmek mi iyi ? biri sormuş ama havada kalmış mesAjı :1::1::1:
"havada kalmak" deyimini bi kere daha kullanırsam kusacamm:52::52::52::52::52:

Biliyorumda canim bugunlerde ruhsal durum oynuyor hemencik sinirleniyorum..
Yani kimseyi tanimiyorum diye yazisamicazmi..
Havalar cok sicak burda haliyle zorlasiyor benim durum..:31:

merhaba bende yeni üyelerdenim hamilelikte 6 . haftaya girdim .benim hikayem çok ilginç yaklaşık 6 aylık evliyim son 2 aydır bebek istiyorduk hastaneye gittiğimde sol yumurtalığımda 6 cmlik çikolata kisti olduğunu çocuk sahibi olmayı engellediğini söylediler aşılama ve ya tüp bebek önerdiler çok çok üzüldüm dünya başıma yıkıldı tedavi olmak için regli günümün 4. gününü bekliyordum beklenen gün gelmedi bi türlü doktora gittim ve süpriz bir şekilde hamileydim çok sevindim doktorumda çok çok şaşırdı Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah..şuan 6 haftalık hamileyim geçen hafta keseyi gördük 4-5 gün daha bekleyip kalp atışlarını duymak için gideceğim..benimde mide bulantılarım yok daha erken galiba aynı şekilde şişkinlik ve gaz var benide bayağı rahatsız ediyo sizlerdede aynı sorunlar varmış rahatladım demek ki yalnız değilim sevgiler..

Tebrik ederim canım.Ben de aynen polikistik over sendromu ve henüz tanımlanamayan takip edilmesi gereken bir kistle hamile kaldım. Kısmet işte.Allah isteyince tüm teoriler bozuluyor..Allah saglıklşa kucagına almayı nasip etsin insalah

kızlar lütfen alınganlık yapmayalım hepimiz aynı durumdayız bazen yazdıklarımıza kimse cevap yazmıyor ama farkındaysanız herkes çok heyecanlı ve topik çok hızlı ilerliyor bazen yazdıklarımız gerilerde kalıyor.hepsini okumaya yetişemiyoruz.bazen ben yazdıklarıma cevap gelmişmi ona bile bakamıyorum çünkü 1 saatte bile çok sayfa ilerlemiş oluyor.hadi yazalım küsmeyelim annecikler:)

Tebrik ederim canım.Ben de aynen polikistik over sendromu ve henüz tanımlanamayan takip edilmesi gereken bir kistle hamile kaldım. Kısmet işte.Allah isteyince tüm teoriler bozuluyor..Allah saglıklşa kucagına almayı nasip etsin insalah

amin çok teşekkür ederim Allah hayırlısıyla sağlıklı sıhatli kucağımıza almamızı nasip etsin...

kızlar lütfen alınganlık yapmayalım hepimiz aynı durumdayız bazen yazdıklarımıza kimse cevap yazmıyor ama farkındaysanız herkes çok heyecanlı ve topik çok hızlı ilerliyor bazen yazdıklarımız gerilerde kalıyor.hepsini okumaya yetişemiyoruz.bazen ben yazdıklarıma cevap gelmişmi ona bile bakamıyorum çünkü 1 saatte bile çok sayfa ilerlemiş oluyor.hadi yazalım küsmeyelim annecikler:)

Eki Görüntüle 322233
Arkadaşlar bugün mercimek tanemi gördüm. Çok güzel çok maşallah. Kalbi bir kelebeğin kanat çırpışı gibi görülüyor. 2,5mm ama maşallah canım benim çok duygulandım çok mutlu oldum anlatamam size :):nazar::nazar::nazar:

canım 2.5 olan bebk mi 7.5 di senin sanırım
bebek ayrı mı görülüyor??
kalp atımını duymadın galiba daha erken

canım neden tenezzül edilmesin lynne nin dediği gibi herkes heyecanlı ve herkes benzer şey yaşayan kişilerle sohbet ediyor. sen nerdesin ne sıcağıı??

çoğu zaman öyle oluyo canım üstüne başka konu açılıp 3-5 msj yazılınca bazen sorularımız havada kalıyor.

ya kızlar hazır süt mü yoksa alıp pişirmek mi iyi ? biri sormuş ama havada kalmış mesAjı :1::1::1:

ben sütü sorana cevap verdim o bana cevap vermedi :) sohbet yok yani
hazır alma bence katnat dedim:) ben soru olursa genelde cevaplamaya çalışyorum
görürsem :)

kanaması olana da kesinlikle progestan almalısın dedim :)
inşalahhh duymuşturr kimdi hatırlamıyorum

ama görülmüyor herhalde benim sorularımda hep havada kaldı kaynadı

doktor size ilaç verdimi diye sormuştum ??kimse cevaplamadı
kişilerden alntı yaptım konuşma açılsın diye mihraece , .meriçdemir2007 maybade nadide dışında sohbet eden olmadı :)

yani darılalmak lazım ilerde belki arkadaşlaıklar ilerlerr

Son düzenleme:

canım sen şanslılardanmışsın.bendede var çikolata kisti.iki yumurtalıktada 2.5 cm birbuçuk yıllık evliyim doğal yolla hamile kalamadım.aralıkta aşılamam yapıldı ve bende gebeyim.bugün 5+1 oldu.ama bu hastalıkla yıllarca uğraşan var.doktorumun hiç umudu yoktu benden hata o hemen tüp bebeğe geçelim olmazsa diyordu.allah bizim kısmetimize yazmış.inşallah sağ salim kucağımızada almayı nasip eder allah.

Yok cnm ya alinganligim ve sinirlerim gerilmis durumda o yuzden yoksa bende biliyorum tatlim..
havalar burda asiri sicak cok zorlaniyorum..

sukatre sen bilgilerini tam vermemişsin yal kilo boy şehr onalrıda ver istersen :) sakıncası yoksa filiz eklesin

Yok cnm ya alinganligim ve sinirlerim gerilmis durumda o yuzden yoksa bende biliyorum tatlim..
havalar burda asiri sicak cok zorlaniyorum..

sdney gzüel şehir eşinizin işi gereği mi oradasınız ? tabi oarad yaz ayı
ama ilerleyen aylarında kışa denk gelir daha ii
bzim ilerleyen aylar yaza denk geliyor 7 -8-9 . aylar
en rahatsız aylar :D

canım 2.5 olan bebk mi 7.5 di senin sanırım
bebek ayrı mı görülüyor??
kalp atımını duymadın galiba daha erken

ben sütü sorana cevap verdim o bana cevap vermedi :) sohbet yok yani
hazır alma bence katnat dedim:) ben soru olursa genelde cevaplamaya çalışyorum
görürsem :)

kanaması olana da kesinlikle progestan almalısın dedim :)
inşalahhh duymuşturr kimdi hatırlamıyorum

ama görülmüyor herhalde benim sorularımda hep havada kaldı kaynadı

doktor size ilaç verdimi diye sormuştum ??kimse cevaplamadı
kişilerden alntı yaptım konuşma açılsın diye mihraece , .meriçdemir2007 maybade nadide dışında sohbet eden olmadı :)

yani darılalmak lazım ilerde belki arkadaşlaıklar ilerlerr

kızlar sütü ben sormuştum.havada kalmıştı.galiba benden bahsediyorsunuz.ne yaptınız siz.bende kaynatmak istiyorum.ama dün komşumun anlattığına göre bikaç gün önce annesi ateşlenmiş baya kötü olmuş doktora götürmüşler sütten geçen bi mikropmuş bu aralarda yaygınmış.o yüzden bana sadece günlük süt iç tadıda güzel diyorlar.aklım karıştı.

Back
X