2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ancak geçmişi okuyordur o... kolay mı herkese laf yetiştirmek, hiç birşeyi atlamaması lazım...

ahahahahaha dogruuuuuu

Kızlar ben cıkıyorum fazla yazmayın bak okuyamıyorum sonra :))) geldigimde yazarım byyy

byeeeee

ah canlarım benim yazıları okumaya çalıştım ama olmadı alsam pc de okurum. Sormayın başıma ne geldi şu an yatıyorum. Merak ettiğimiz kadar oldu yani

kuzuuu ne olduuu neyın var amaaaa..merak edıyoruz bak bıze bısı yazz

sabah kalktim eşim akvaryum temizliyor 1saat sürer dedim ben dilse ile dışarı çıkayım bebeğin beşiğine kulp alayım minik silikon kalıplardan alacağım falan dışarda fenalaştım ya beni oturttular şu verdiler ve o an tek düşündüğün dilse idi o ne olacaktı bana birşey olsa o korku ile taksiye bindiğim gibi geldim eve yatıyorum öyle

Tam senin haftanda baygınlık, halsizlik falan çok normalmiş...Hamileliğin bir parçası olarak düşün, çok takma kafana. Bol bol dinlen.Geçmiş olsun...

bak insanı nasıl korkutuyo tam anlatsana ne oldu nasıl fenalaştın çatlatma tatlım

nazar mı oldun kuzu sen yaa...DIKKAT ET KENDINE..DILSEYI GONDER BEN BAKARIM

alışveriş yaparken birden içim kaydı gözlerim karardı yer ayağımın altından kaydı adam diyor şifre girin dedim ben çok fenayım hamileyim beni hemen bir yere oturttular dilse korktu anne deyip duruyor su verdiler bir süre sonra toparlandim ama hala sersem gibiydim hemen döndüm çok korktum ya. Anchusa Sen çok çıtı pıtı çok tatlı neşeli sempatik biriymişsin beni yanılttın çok begendimm seni gelinliğin de çok güzelmiş onu söylemeden geçemem. Allah nazardan korusun. Uzun saç çok yakışıyor sana

tansıyonun yukselmıs senın bı kere aynısı bende de oldu...

merhaba kızlar..ay ne çok yazmışsınız..inanın ço üşendim okumaya :)) çünkü çok kötü ishal oldum ayıptır söylemesi ( karnım gurul gurul.. magnezyum ishal yaparmı acaba. kullanan varmı kızlar ? bide resim filan demişiniz..resim mi eklediniz..ne zaman eklediniz merak ettim bende görmek istiyorum :)) sayfaların hepsine bakamadım feci ilerlemiş...

Tansiyonuna bak evde alet varsa düzenli. O önemli...
Yoksa da alsın bir tane eşin....
Çok teşekkür ederim. Valla senin için en normal fotolarımı koydum.Delilerden vazgeçtim..
Yaa ben gelinlik giymem, duvak takmam, düğün yapmam, sindirella olmak istemiyorum diye yırtındım evlenirken. Sonunda herşeyin en sadesini yaptım..İçime de çok sindi. Sadeliği çok seviyorum ben.Herşeyin en sadesi en güzeli geliyor.

Bir de beni neden gergin ve asabi ve soğuk buldun ki anlamadım fotomu görene kadar....Sizden büyüküm diye mi acaba???

Son düzenleme:
bir daha çıkmayacağın dışarı falan aklım çıktı ya. Eve geldim eşim de diyor ki ben asker e gideceğim 2 hafta sonra ben hergün bir akrabama gitmeliyim el öpmeliyim annem de de 2gün kalayım dedi tamam ama beni karıştırma ben kaldıramam dedim. Son günleri de böyle geçireceğiz çok üzgünüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…