çok geçmiş olsun hiç canını sıkma inşallah herşey en kısa zamanda yoluna girer ...
cok gecmıs olsun arkadasım..umarım en kısa zamanda duzelırsın
evet anchusa ,gebeliğim gayet sağlıklı ilerliyordu ne mide bulantım ne kusmalarım oldu herkes imreniyordu.geçen pazar biraz yürüyüş yapmıştım ama abarttım sanırım havayı güzel görüp eşimle sahilde 2 saat kadar yürümüştük.o günden sonra karnım şişmeye başlamıştı ve cuma sabahı kanamam oldu.elinizden geldiği kadar sık istirahat edin ve kendinizi sakın fazla yormayın.
dilse evini bilsek ankaralı diğer arkadaşları evine yollayacaktık nerde kaldı bu kız diye....
allah allah bebeğin falan yok dimi hamileyim diye başvurdun???
Yok hamileyim diye basvurdum okadar
ancak geçmişi okuyordur o... kolay mı herkese laf yetiştirmek, hiç birşeyi atlamaması lazım...evt yaa ama dılse bıze cvp vermıyorrr
tarhanaya bayılırım ama benim mideme hiç iyi gelmiyor...Yapmıyorum o yüzden..benim tarhana çorbam var dün akşam yapmıştım. ama bu toz tarhna değil yoğurt ve aşurelik buğdaydan hazırlanan yumruk tarhana. 3 yufkam var bozulacak artık ben de onu börek yapayım bari. alışverişe de çıkamadık doğru düzgün sebzemiz yok dondurucudan kullanıyorum hep. böreği ıspanaklı yapabilsem iyi olurdu ama yok
slmlarr kızlar nasılsınız bakalım...
anchusa cnm ikiliye girdinmi cinsiyet belirli oldumu?daha erken ama..
ikilide cinsiyet öğrenen kızlar oldumu hiç merak ediyorum..bende salı günü gideceğim nasipse kızlar
İkilim benim pazartesi yapıldı ve sonuç normal çıktı. Birazdan hastaneyi arayıp sonuç kağıdımı maille yollamalarını isteyeceğim...
İnşallah senin de güzel çıkar
Cinsiyet için henüz erken önümüzdeki ay bakalım dedi Dr.
Bu arada biz fotolarımızı yükledik profilleirmize. Senden de bekliyoruz...
Cinsiyet öğrenen çok arkadaş oldu.
İkilim benim pazartesi yapıldı ve sonuç normal çıktı. Birazdan hastaneyi arayıp sonuç kağıdımı maille yollamalarını isteyeceğim...
İnşallah senin de güzel çıkar
Cinsiyet için henüz erken önümüzdeki ay bakalım dedi Dr.
Bu arada biz fotolarımızı yükledik profilleirmize. Senden de bekliyoruz...
Cinsiyet öğrenen çok arkadaş oldu.
Ben acele etmiyorum cinsiyet konusunda.. Varsın 1 ay sonra öğreneyim napayım....Sağlıklı olsun da...slm canım..bende geçen pztesi girdim ikiliye.ama daha sonuç alamdım.cinsiyet belli oldu bizim ama doktorum sölemedii :-((((((
Ben acele etmiyorum cinsiyet konusunda.. Varsın 1 ay sonra öğreneyim napayım....Sağlıklı olsun da...
gördüm cnm maşallah çokta beğendim taş gibisin hehe ayrıca yaşınıda asla göstermiyosun
turamit sende çok hoşsun cnm burnun çok yakışmış ayrıca..Ben korkuma olamadım nefes sorunu yaşıyorum çok fazlailerleyen aylarda ne yapıcam bilmiyorum
son zamanlarda çekilen yok ama 2011 içerisindekilerden koyayım cnm
selam herkeze nasılsınız ay ben karnımın ağrısından fenalardayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?