2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

benim tarhana çorbam var dün akşam yapmıştım. ama bu toz tarhna değil yoğurt ve aşurelik buğdaydan hazırlanan yumruk tarhana. 3 yufkam var bozulacak artık ben de onu börek yapayım bari. alışverişe de çıkamadık doğru düzgün sebzemiz yok dondurucudan kullanıyorum hep. böreği ıspanaklı yapabilsem iyi olurdu ama yok

aman cnm ya dikkat et kendine

slmlarr kızlar nasılsınız bakalım...
anchusa cnm ikiliye girdinmi cinsiyet belirli oldumu?daha erken ama..
ikilide cinsiyet öğrenen kızlar oldumu hiç merak ediyorum..bende salı günü gideceğim nasipse kızlar

Son düzenleme:
evt yaa ama dılse bıze cvp vermıyorrr
ancak geçmişi okuyordur o... kolay mı herkese laf yetiştirmek, hiç birşeyi atlamaması lazım...
tarhanaya bayılırım ama benim mideme hiç iyi gelmiyor...Yapmıyorum o yüzden..

slmlarr kızlar nasılsınız bakalım...
anchusa cnm ikiliye girdinmi cinsiyet belirli oldumu?daha erken ama..
ikilide cinsiyet öğrenen kızlar oldumu hiç merak ediyorum..bende salı günü gideceğim nasipse
kızlar

İkilim benim pazartesi yapıldı ve sonuç normal çıktı. Birazdan hastaneyi arayıp sonuç kağıdımı maille yollamalarını isteyeceğim...
İnşallah senin de güzel çıkar
Cinsiyet için henüz erken önümüzdeki ay bakalım dedi Dr.
Bu arada biz fotolarımızı yükledik profilleirmize. Senden de bekliyoruz...
Cinsiyet öğrenen çok arkadaş oldu.

kızlar ben de kaçıyorum. şu 3 yufkayı değerlendireyim. artık yeşil mercimek mi haşlarım patates mi... yaa peynirimiz bile kalmadı ( görüşmek üzere sağlıcakla kalın.

slm canım..bende geçen pztesi girdim ikiliye.ama daha sonuç alamdım.cinsiyet belli oldu bizim ama doktorum sölemedii :-((((((

gördüm cnm maşallah çokta beğendim taş gibisin hehe ayrıca yaşınıda asla göstermiyosun
turamit sende çok hoşsun cnm burnun çok yakışmış ayrıca..Ben korkuma olamadım nefes sorunu yaşıyorum çok fazlailerleyen aylarda ne yapıcam bilmiyorum

son zamanlarda çekilen yok ama 2011 içerisindekilerden koyayım cnm

Son düzenleme:
ah canlarım benim yazıları okumaya çalıştım ama olmadı alsam pc de okurum. Sormayın başıma ne geldi şu an yatıyorum. Merak ettiğimiz kadar oldu yani

Ben acele etmiyorum cinsiyet konusunda.. Varsın 1 ay sonra öğreneyim napayım....Sağlıklı olsun da...

tabi cnm kesinlikle.Allah.ım sağlıklısını nasip etsin..dün bir haber izledim çok etkilendim.rabbim.den sağlıklısını ve hayırlısını istiyorum..

Teşekkür ederim yorumların için..

Burnum benim de hep tıkalı. Çin yağı koklayıp geziyorum....Gece baş ucumda hep çin yağı var zaten...Şu doğum olsun gideceğim bir kbb ye bakalım et falan mı var....Küçükken ameliyat olmuştum ama yine oluşmuş olabilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…