2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

canım şerifali neresi bilemiyorum. hani büyük siteler var varyap meridian, uphillcort... trio'nun ordayım.

tamam anladım parlement renkli şeklinde ışıklandırmalı yeni evler yapıldı yapılıyoda benim ev alarko da ataşehirin içinde ama kirada oturmuyorum 2+1 diye ben pendik aydostayım

Bazen ben de giderim eşimle maça. Biziki bu sene kombine almadı ben yalnız kalıyorum diye...

Ben avrupadayım.

aaaaay içim sıkıldı ya oku oku hep geride kalıyorummmmm( bi yemeğe gidiyorum 1,5 saat sürüyo ondan sonra gel oku oku bitiremiyorum,maşallah ne kadr hızlısınız:) dilse ye nolmuş okuyamadım mesela?
bayılacak gibi olmuş dışarda, fenalaşmış..

kızlar kameranın şarjı olsa çekip yollayacam size aybüke boya yapıyo bzim muhabbet kuşu maviş bi rahat bırakmıyo gülmekten bebek rahatsız olucak aybüke bağırıyo git mavş ders çalışıyorum mavişte aybükeye aybükeş annemm diye bağıroyo :)

Ya arkadaslar tamamen alakasız olacak ama bana yardımcı olabilirmisiniz ? Söyle guzel bir ispanakli peynirli börek tarifine ihtiyacım var Valla börek konusunda sıfırım yardımcı olabilirseniz coook sevinirim :))

canım ıspanaklı peynirli karışık yapmadım hiç. ama olur yakışır. ben ıspanak-kıyma-soğan yapıyorum. ya da ıspanak-patates-soğan.

ıspanak-peynir yapacaksan soğan kavurmana gerek yok. ıspanak haşla. az ılıyınca peynirle karıştır. tuz ve baharat ekle. içi hazır dursun.

yufkayı kendin mi açacan? hazır yufkan var mı?

hazır yufka için gül böreği : 2 yumurta (yumurtalardan birinin sarısını üstü için ayır), 1bardak süt, sıvı yağ kenarda çırp. yufkalarını yarıya böl. yufkayı temiz tezgaha yay, bu sıvı harcı yay her yerine ama çok da sulu olmasın. yarım yufaknın çap kısmına harcını ince ip gibi ser. sonra yufkanı kıvır. uzun şerit olan yufkanı bu sefer sağdan sola kıvır. bu şekilde gül şekline gelecektir. tüm yarım yufkalarını bu şekilde hazırlayıp, yağlı tepsine diz. üzerlerine yumurta sarısı, zevke göre susam koyup 200 derece ısınmış fırına ver. 20-25 dk içinde pişecektir. pişince çıkarma yarım saat falan fırında dinlensin.

yufkan yok is söyle ona göre de pratik tarif vermeye çalışayım.

eğleniyorsun işte ne güzel.....

yok allahtan yufka hazır :) teşekkür ederim valla yapacağım akşama bakalım becerebilecekmiyim :)

ay bir daha Sizi boş bırakmayacağım açsın ağrıdı ve baş parmagim hamsı balığı kaldı adım ya. Fotoğraflara alsam bakarım artık. Maybebabe çok üzüldüm geçmiş olsun canım ağlıyorum bizim de dede babaanne öyle vefat etti çok çektiler. Eftelya umarım en kısa sürede düzelirsin bak bebeğin sana sımsıkı tutunmuş kıyamam size annen iyi eder seni. Uslu melek gibi kuzun olacak. Vekil takıntısı olan arkadaşlar kasmayın inanın ben hiç merak etmiyordum doktor tartıyordu ve çok iyi diyordu gene öyleyim Aman Doğumdan sonra gider. Ama kilolu kaldıysaniz bir diyetisyen ile ancak kontrol edin kendinizbir şey yapmayın. Masaltuna cinsiyeti öğrene de ne olur. Aybukem maşallah size ne çok kilo almışsın ben de sadece göbek vardı senin gibi olmak istiyorum ama olmayacak galiba.

yok allahtan yufka hazır :) teşekkür ederim valla yapacağım akşama bakalım becerebilecekmiyim :)

benim de 3 yufkam var onları değerlendirecğeim ama ev tam takır ne ıspanak var ne peynir. kıyma açılmaz iki saat diye patates haşladım. ben de patatesli gül böreği yapacağım:)

ataşehire geçersen haberdar et :))

ay ben ölünceye kadar pendik aydostayım sanırım eşim bankacı işine çok yakın bide bende sevdim buraları merkez boğuyo beni kurtköy viaport 5 dk bana sabiha gökçen öyle yakın trafik derdimiz yok annemler modada oturuyorlar annem ananemi bekliyo vefat edince annemlerde yanıma gelicek

İş yerine yakın olduğu sürece zaten o taraflarda yaşamak çok daha mantıklı...Ama ben de yaşadığım yerin curcunasını çok seviyorum.hayat dolu...

kızlar magnezyum kullanıpda ishal olan varmııııı??? :)) öyle hızlısınız ki kaynayıp gidiyor sorular....ben 2 gündür feciyim. doktora ulaşamadım..ufff su içiyrm şimdi bol bol..korkuyrm..karnım hala gurul gurul..

ben bu batı ataşehiri hiç sevmedim. bu siteler falan.... ben teşvikiyede doğdum büyüdüm. 10dk yürüme ile beşiktaş sahil, 5dk yürüme nişantaşı, 15dk yürüme taksim.... o kadar alıştım ki yürüyrek ya da dolmuşla hemen merkezi yerlere ulaşmaya... ehliyetim çok eski ama araba bile kullanmadım hiç. telvkiye-nişantaşı çok merkezidir yürüyerek gece yarısı bile herşeyi bulursun. ama batı ataşehirde araban yoksa eve mahkumsun.

sabahları kadıköy vapuru düdüğü ile uyanırdım. elimi yüzüme yıkar beşiktaş sahile koşardım boğaza karşı kahvaltı ederdik arkadaşlarla... burada koca koca binalar, teşvikiyedeki komşuluk yok. orda herkes en az 30senelik komşu. herkes tnaır birbirini selam verir. burada bi yürüyüşe çıkıyorum sokakta benden başka yaya yok

teşvikiyede gece 2de bile yalnız değilsindir yolda. bana bir araba şart. eşim de avrupa yakasına taşınmıyor. bu ev 2+1 üstelik yarın çocuk olunca -ki 1den fazla istiyoruz kısmetse- zor olacak. tamam site içinde havuz,park vb. imkanlar da var ama bilemiorum nasıl olacak.

ben tek çocuğum. annemin babamın herşeyiyle ben ilgileniyorum. onlar teşvikiyede. bu yakaya da geçmiyorlar. burada vesait yok. anneme gitmem 2saat alıyor.

inşallah eşim razı olur ve avrupa yakasına taşınırız ama hiç sanmam... nişanlıyken bile kesinlikle olmaz demişti.

patates hasla ye pirinç çorbası ye hatta patatesi at fırın a kozle valla soy kabuğu tuzla ye. Mükemmel oluyor. Su iç. Muz ye bol bol

patates hasla ye pirinç çorbası ye hatta patatesi at fırın a kozle valla soy kabuğu tuzla ye. Mükemmel oluyor. Su iç. Muz ye bol bol

sağol cnm..çalıştığım için anca akşama yapabilirim..magnezyumdan mı kaynaklı kimse bilmiyr sanırım..ben en iyisi akşam eve gidince muz, patates yiyeyim..

sağol cnm..çalıştığım için anca akşama yapabilirim..magnezyumdan mı kaynaklı kimse bilmiyr sanırım..ben en iyisi akşam eve gidince muz, patates yiyeyim..

Mg. ishal yapar mı benim e fikrim yok. ama madem ki ishalsin, su içmeyi ihmal etme. dils3'nin dedikleri harici leblebi de işe yarar diye biliyorum. ama su iç bolca.

bende foto koydum...anchusa seni merak ediyorum...

canım çok geçmiş olsun...çok iyi yapmışsın annene gelmekle..dinlen bol bol inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşursun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…