2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

sana da ancak cevap veriyorum form dan düştün bugün. Eşim hiçbir sey söylememişti bu güne kadar. Ben yokken artık annesi ile mi konuştu bilmiyorum ama böyle dedi. Gitsin ne yapayım. Ama bari işten eve gel seni bir görelim öyle git dedim sonuçta ben 2 bebek 6 ay mahrum kalacağız ondan. Ama şehir dışında yaşasa idik annesi uzun zaman görmeyecekti neyse umrunda değil içine siniyor ise sorun yok anneni ara gelsin 2 gün dedi tamam dedim ama gelmiyor annem anlattın size. Bir de hani en son kaynanam ve Gorumcemler gelmişti ya o günden beri aramadı kaynanam beni ben de onu aramadın.2 li test sonucuo0da söylemedim. Ben eşim gidince para mi versin isterse hiç gelmesin

ah canlarım benim yazıları okumaya çalıştım ama olmadı alsam pc de okurum. Sormayın başıma ne geldi şu an yatıyorum. Merak ettiğimiz kadar oldu yani

canım geçmiş olsun tansiyonun filan mı düştü acaba??neyse ki eve gelebilmişsin o halde iyi bari...dikkatet kendine...

Yaa gitme demek olmaz. O zaman sen kötü olursun. Bunu eşinin ve annesinin düşünmesi lazım. Annesinin de nereye geliyon karın hamile, gel yemek ye çay iç sonra dön evine demesi lazım. Böyle uygun gördülerse böyle olsun boşver. Senin eşinin daha büyümesi lazım dilse. Maalesef erkekler böyle oluyorlar...
Boşver aramaması daha iyi. Benim ki de bir kere aramadı, ya da bu kız hamile yemek pişiremiyordur bir tencere yemek yapayım demedi. Aman Allah onu bana beni onu muhtaç etmesin diyorum başka birşey demiyorum. Sen küçük yaşta çok şey yaşamışsın. Bunun da üstesinden gelirsin...

canım geçmiş olsun tansiyonun filan mı düştü acaba??neyse ki eve gelebilmişsin o halde iyi bari...dikkatet kendine...

sağol canım ya ne oldu anlamadım ki. Dilse de bir kere bıle başım dönmedi. Bugün nasıl düşmedim inanamıyorum can havlı ile tuttum kasanın orada bulduğum yeri ve çok fenayım dedim yoksa orada yığılmak çok uzak değildi.

bizim buralarda öyle araba olmayınca hiçbişi yapamıyorsun bende gelin gittim kocamuftapaşaya kaynanalara 2 sokak arası hiç alışaadım moda gibi bir yerden yedikule paşa annem vazgeç demişti hep yapamazsn oralarda bende sevgime kapıldım neyseki aybüke doğdu 2 aylıken işini tayinini pendiğe aldırdı ama sorun çok yaşadım kaynanamlarla geçinemiyordum hep sıkıfıkı olmamı isiorlar ee bende sevmediğim kişilerle olamam napim kaynanamın bütün sülalesi anadoluyakası cevizlide zavallı kadın oda orda tek kayınpederde kaynanamın sülalesini sevmediğinden geçmiya anadolu yakasına kaynanama diyorum zaten senin kocana da bak benim gibi gelin lazımmış :) bizim buraları çok beğeniyorlar eşime dedim sakın kanarına girme yuvanı bozarsın asla yakınımda olmayacaklar erzurum dadaşlar kaynanamada söyledim zaten olaki bizim oralara taşınma gibi bir niyetiniz ilerde olursa oğlunu yanına alıcaksın boşanmış olarak asla sizle yakın oturmam ben sizdenkaçtım geldim buralara öğle konuda kapanmıştı zaten

hamile kaldığımdan beri benimde hep tansiyonum düşük çıkıyo ...hissediyorumda hemen bişiler atıyorum ağzıma o idare ediyo..zaten çantam küçük bavul gibi içinde tatlı tuzlu su sakız ne ararsan var..hatta bazen taşımakta zorlanıyorum eşim yanımdaysa ona veriyorum taşısın diye...
aydostu biliyorum güzel oraları..yazın piknik yapmak için oralara gitmiştik..ablamda kurtköyde oturyo o götürmüştü bizi..yeşillik heryer çok güzel havasıda...
Arkadaşlık talebi göndermiştim sana. ben de merak ettim seni.

canım eski yazıları okumaktan görmemişim kusura bakma...

sağol canım. Bende zaten gitme dedim git dedim kadın görmüyor seni falan dedim. Son 2 hafta ve zaman kötü geçmesin. Evet önceye göre daha iyi eşim önceden evde ne okuyorsa ben ne diyorsan annesine anlatıyordu. Hatta bir kere kavga ediyoruz bende mutfakta iş yapıyorum bıçağı almaya kalktı eli kesildi inanır misin annesini aradı elim kesildi beni hastaneye götür dedi ve kaynanam tüm apartmanı ınleterek bağırdı bana oğluma ne yaptın dedi ben lohusayim daha ve kavga sebebi oydu. Ama ertesi günü babamı aramış al kızını tedavi ettir demiş sorunlu demiş onlar beni kurtarmış hani anne yok baba yok o durumda evlendim ya bizimkiler birşey yapmadı falan babama nasıl ağır geldi. Ben neleri yuttum. Ama bir çay vermedim diye aranıyor beni aramasın ama para mi versin.

amanın sen çok yaman gelinsin...
Ben de annenlerle yakın oturmayı tercih etmem dedim eşime ama kayınvalidemin suratına söyleyemem böyle birşey. Eşimin arada tampon olup onun uygun bir dille anlatmasını beklerim.

aybukem çok iyi ya :) ben karşımdaki üzülsun istemem onun kalbi kırılacagina ben susayim derim. Sen kendi işini hallediyorsun

Canım önce şu psikoljiden kurtul. Annen baban ayrı diye kimsesiz değilsin ki? Baban ihtiyaç duyduğunda sana da kızına da sahip çıkmış. Annen de imkanları doğrultusunda davranıyor. Belli ki elinden bu kadarı geliyor. Empati kurmak lazım eleştirmeden önce birazcık.. Sanırım onlar bunu sana koz olarak kullandılar biraz o zaman. Bize muhtaç psikolojisine girdiler. Üniversiteyi bitirmişsin hem de dereceyle.. En büyük hatayı hemen işe girip ekonomik özgürlüğünü almamakla yapmışsın ama onu da aslınd ahata olarak görmemek lazım dünyalar tatlısı bir kızın olmuş...Eşin kaç yaşındaydı evlendiğinizde? Erkekler evlenince aile kavramını tam algılayamıyorlar. Hala ailesi anası babası sanıyorlar. Kadın daha çabuk adapte oluyor evliliğe... O yüzden erkeklerin anlaması için uzzzuuuuun yıllar gerekli maalesef. 10 sene sonra gelir senin eşin de kıvama... Bizim erkek çocuklarımız olunca yaklaşımımız farklı olsun ki yeni nesil gelinler biraz daha rahat etsin...

yok vallah ben kimseye hatır etmem o huyum çok kötü kayananam sessizdir ama sinsidir ben diyorum sen oğluna ne söylersen iyi yada kötü oğlun gelir bana anlatır hiç içinde saklamaz bişeyi kocam anlatır onların tek hatası belkide tek suçu annem hep der cahil kızım boşver erzurum dadaşlar istiyorlardıki hep içiçe olim cnm cicimli olim eşimde öyle istedi ama olmadı napim yeni evliyim sigarama karıştı kayınpeder sanane ben babamın yanında içiyorum sen nee karışırsın bana ramazanda kaynanamın annesinde iftar var ben gitmek işstemedim daha 2 aylık evliyiz kavga çıktı bunun gibi sebeplerden kavgamız oldu hep ben lohusayım annem dayanamadı dedi siz sizin köyden alıcaktınız gelin sizlere ayak uydururdu modada oturanı almayacaktınız ama özlerin asla kötü insanlar deil lohusayken ne yalan sölim kaynanam çok iyi baktı bana 1 hafta annem 1 hafta kaynanam kalıyordu annem kaldığında ben hazırlrdım kahvaltıyı :) ama yinede insan annesini arıyo kaynanamlarda kalmıştım geçen sene haftaiçi 4 gün falan hastalandım kaynanam kayınpederim başucumdaydılar iyiy bakarlar bana yukarda allah var gitmeden ne istyorsun der yapim hamile olmadan öncede öyledir ama sevmiyorum napimm alaha yakın bana uzak

sanırım ekledi ama bu kadar berbat bir arayüz de görmedim. Ha bire ekliyorsun. Sanki yapamamışsın izlenimini veriyor sana....

heee biz şunu yaptık bunu yaptık annen baban yapmadı muhabbeti d een ucuz muhabbetlerdendir. Kimse kimsenin alnına silah dayamaz. Elinden gelen, içinden gelen imkanları doğruştusunda yapar. Kimi patik yapar verir, kimi ev alır... Böyle şeyler de dile gelmez gelmemelidir.

kızlar neler yapıoyorsunuz??
uzun zamandır giremedim işlerin yoğunluğundan dilse ye geçmiş olsun diliyorum.bende pazartesı gunu işyerinde tansiyonumun çıkması uzerine rahatsızlanarak hastaneye gittim buyuk bır korkuyla kendı doktorum uzak olduğundan baska bır hastaneye gittim tansıyondan dolayı bişi yapamadılar ve kadın doğumcuya yonlendırdıler bebişim için ki allahtan cok sağlıklı çıktı hatta en son gordugumde et parçası gıbı kalbı atarken sımdı ellerı ayakları agzı burnu olmuş.)parmaklarını yiyodu:)) okdar duygulandım ki ve en onemlisi gıttiğim doktor bebeğimin buyuk ihtimalle kız olcağını söyledi çok heyecanlandım buarada biz 11w5d olduk acaba benım gıbı bebeğinin cinsiyetını erken oğrenip doğru çıkan varmı???Nazar

Kızlar bu arada dün gece beni çok duygulandıran birşey oldu. gece 2 gibiydi tuvalete kalktığımda yavru bir kedi miyavlaması duydum burası da soğuk ve karlı halaa... Aşağı indim hemen pisi pisi diyorum ya kaçması ya da bana doğru gelmesi lazım yemekte almıştım yanıma ama seste alamadım tam çıkıcam bir daha miyavlamaya başladı. hemen sesinden buldum onu bembeyaz, duvar gibi sağır ankara kedisi yavrum ben ona dokunana kadar anlamadı yanına geldiğimi. Sonra aldım hooop eve.. Bu neden beni duygulandırdı çünkü tam 4 sene önce yine bir ankara kedisini aynen anlattığım şekilde bulmuştum sokakta, ondan yavrularımız oldu mutlu mutlu yaşadık gittik sonra talihsiz bir şekilde kaybettik onu. Aynı boyda aynı özellikteki kediyi tekrar aynı senaryoyla bulunca çok anlamlı oldu benim için:):) Şimdi evimizde, ne olacak ne yapıcaz bilmiyorum bebekle...

22 de evlendik. Ya ben yurtta kalırken annem ve babam ile görüşmedim ikisi birbirinden çıkaracaklarina beni köprü yaptılar yediler beni ama sonra düşündüm evlat olan benim ve onlarla görüşmeye başladin annem eskişehir de fenalaşmis kalp hastası'te öyle barıştı babamla da daha sonra. Ama annem eşimin ailesi laflarından dolays gitti etkendi hemde o ay içinde kaçtı. Resmen.eşim de bende toy durumdayiw. Ve ben kendimi çok başka bir hayat içinde buldum zor oldu adapte olmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…