ah canlarım benim yazıları okumaya çalıştım ama olmadı alsam pc de okurum. Sormayın başıma ne geldi şu an yatıyorum. Merak ettiğimiz kadar oldu yani
sabah kalktim eşim akvaryum temizliyor 1saat sürer dedim ben dilse ile dışarı çıkayım bebeğin beşiğine kulp alayım minik silikon kalıplardan alacağım falan dışarda fenalaştım ya beni oturttular şu verdiler ve o an tek düşündüğün dilse idi o ne olacaktı bana birşey olsa o korku ile taksiye bindiğim gibi geldim eve yatıyorum öyle
sana da ancak cevap veriyorum form dan düştün bugün. Eşim hiçbir sey söylememişti bu güne kadar. Ben yokken artık annesi ile mi konuştu bilmiyorum ama böyle dedi. Gitsin ne yapayım. Ama bari işten eve gel seni bir görelim öyle git dedim sonuçta ben 2 bebek 6 ay mahrum kalacağız ondan. Ama şehir dışında yaşasa idik annesi uzun zaman görmeyecekti neyse umrunda değil içine siniyor ise sorun yok anneni ara gelsin 2 gün dedi tamam dedim ama gelmiyor annem anlattın size. Bir de hani en son kaynanam ve Gorumcemler gelmişti ya o günden beri aramadı kaynanam beni ben de onu aramadın.2 li test sonucuo0da söylemedim. Ben eşim gidince para mi versin isterse hiç gelmesin
mrb ben de inş eylül annesi olucam..13 haftalığız bebeğimle..Allah yardımcımız olsun...:http://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/cuvcuv.gif49::49:
canım geçmiş olsun tansiyonun filan mı düştü acaba??neyse ki eve gelebilmişsin o halde iyi bari...dikkatet kendine...
arkadaşlık yolladım. Hemen bakıyorum...bende foto koydum...anchusa seni merak ediyorum...
canım çok geçmiş olsun...çok iyi yapmışsın annene gelmekle..dinlen bol bol inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşursun...
ben bu batı ataşehiri hiç sevmedim. bu siteler falan.... ben teşvikiyede doğdum büyüdüm. 10dk yürüme ile beşiktaş sahil, 5dk yürüme nişantaşı, 15dk yürüme taksim.... o kadar alıştım ki yürüyrek ya da dolmuşla hemen merkezi yerlere ulaşmaya... ehliyetim çok eski ama araba bile kullanmadım hiç. telvkiye-nişantaşı çok merkezidir yürüyerek gece yarısı bile herşeyi bulursun. ama batı ataşehirde araban yoksa eve mahkumsun.
sabahları kadıköy vapuru düdüğü ile uyanırdım. elimi yüzüme yıkar beşiktaş sahile koşardım boğaza karşı kahvaltı ederdik arkadaşlarla... burada koca koca binalar, teşvikiyedeki komşuluk yok. orda herkes en az 30senelik komşu. herkes tnaır birbirini selam verir. burada bi yürüyüşe çıkıyorum sokakta benden başka yaya yok
teşvikiyede gece 2de bile yalnız değilsindir yolda. bana bir araba şart. eşim de avrupa yakasına taşınmıyor. bu ev 2+1 üstelik yarın çocuk olunca -ki 1den fazla istiyoruz kısmetse- zor olacak. tamam site içinde havuz,park vb. imkanlar da var ama bilemiorum nasıl olacak.
ben tek çocuğum. annemin babamın herşeyiyle ben ilgileniyorum. onlar teşvikiyede. bu yakaya da geçmiyorlar. burada vesait yok. anneme gitmem 2saat alıyor.
inşallah eşim razı olur ve avrupa yakasına taşınırız ama hiç sanmam... nişanlıyken bile kesinlikle olmaz demişti.
hamile kaldığımdan beri benimde hep tansiyonum düşük çıkıyo ...hissediyorumda hemen bişiler atıyorum ağzıma o idare ediyo..zaten çantam küçük bavul gibi içinde tatlı tuzlu su sakız ne ararsan var..hatta bazen taşımakta zorlanıyorum eşim yanımdaysa ona veriyorum taşısın diye...çok geçmiş olsun..yanında şeker bulundur..kan şekerinde düşmüş olabilir. bana çok oluyor. birde sen zayıfsın. aç ve yanında su olmadanda dışarı çıkma..hamilelerde çok oluyor. düzenli tansiyon ölçümüde gerekli aslında hepimiz için...
aydostu biliyorum güzel oraları..yazın piknik yapmak için oralara gitmiştik..ablamda kurtköyde oturyo o götürmüştü bizi..yeşillik heryer çok güzel havasıda...ay ben ölünceye kadar pendik aydostayım sanırım eşim bankacı işine çok yakın bide bende sevdim buraları merkez boğuyo beni kurtköy viaport 5 dk bana sabiha gökçen öyle yakın trafik derdimiz yok annemler modada oturuyorlar annem ananemi bekliyo vefat edince annemlerde yanıma gelicek
Arkadaşlık talebi göndermiştim sana. ben de merak ettim seni.
Yaa gitme demek olmaz. O zaman sen kötü olursun. Bunu eşinin ve annesinin düşünmesi lazım. Annesinin de nereye geliyon karın hamile, gel yemek ye çay iç sonra dön evine demesi lazım. Böyle uygun gördülerse böyle olsun boşver. Senin eşinin daha büyümesi lazım dilse. Maalesef erkekler böyle oluyorlar...
Boşver aramaması daha iyi. Benim ki de bir kere aramadı, ya da bu kız hamile yemek pişiremiyordur bir tencere yemek yapayım demedi. Aman Allah onu bana beni onu muhtaç etmesin diyorum başka birşey demiyorum. Sen küçük yaşta çok şey yaşamışsın. Bunun da üstesinden gelirsin...
amanın sen çok yaman gelinsin...bizim buralarda öyle araba olmayınca hiçbişi yapamıyorsun bende gelin gittim kocamuftapaşaya kaynanalara 2 sokak arası hiç alışaadım moda gibi bir yerden yedikule paşa annem vazgeç demişti hep yapamazsn oralarda bende sevgime kapıldım neyseki aybüke doğdu 2 aylıken işini tayinini pendiğe aldırdı ama sorun çok yaşadım kaynanamlarla geçinemiyordum hep sıkıfıkı olmamı isiorlar ee bende sevmediğim kişilerle olamam napim kaynanamın bütün sülalesi anadoluyakası cevizlide zavallı kadın oda orda tek kayınpederde kaynanamın sülalesini sevmediğinden geçmiya anadolu yakasına kaynanama diyorum zaten senin kocana da bak benim gibi gelin lazımmış :) bizim buraları çok beğeniyorlar eşime dedim sakın kanarına girme yuvanı bozarsın asla yakınımda olmayacaklar erzurum dadaşlar kaynanamada söyledim zaten olaki bizim oralara taşınma gibi bir niyetiniz ilerde olursa oğlunu yanına alıcaksın boşanmış olarak asla sizle yakın oturmam ben sizdenkaçtım geldim buralara öğle konuda kapanmıştı zaten
sağol canım. Bende zaten gitme dedim git dedim kadın görmüyor seni falan dedim. Son 2 hafta ve zaman kötü geçmesin. Evet önceye göre daha iyi eşim önceden evde ne okuyorsa ben ne diyorsan annesine anlatıyordu. Hatta bir kere kavga ediyoruz bende mutfakta iş yapıyorum bıçağı almaya kalktı eli kesildi inanır misin annesini aradı elim kesildi beni hastaneye götür dedi ve kaynanam tüm apartmanı ınleterek bağırdı bana oğluma ne yaptın dedi ben lohusayim daha ve kavga sebebi oydu. Ama ertesi günü babamı aramış al kızını tedavi ettir demiş sorunlu demiş onlar beni kurtarmış hani anne yok baba yok o durumda evlendim ya bizimkiler birşey yapmadı falan babama nasıl ağır geldi. Ben neleri yuttum. Ama bir çay vermedim diye aranıyor beni aramasın ama para mi versin.
amanın sen çok yaman gelinsin...
Ben de annenlerle yakın oturmayı tercih etmem dedim eşime ama kayınvalidemin suratına söyleyemem böyle birşey. Eşimin arada tampon olup onun uygun bir dille anlatmasını beklerim.
Canım önce şu psikoljiden kurtul. Annen baban ayrı diye kimsesiz değilsin ki? Baban ihtiyaç duyduğunda sana da kızına da sahip çıkmış. Annen de imkanları doğrultusunda davranıyor. Belli ki elinden bu kadarı geliyor. Empati kurmak lazım eleştirmeden önce birazcık.. Sanırım onlar bunu sana koz olarak kullandılar biraz o zaman. Bize muhtaç psikolojisine girdiler. Üniversiteyi bitirmişsin hem de dereceyle.. En büyük hatayı hemen işe girip ekonomik özgürlüğünü almamakla yapmışsın ama onu da aslınd ahata olarak görmemek lazım dünyalar tatlısı bir kızın olmuş...Eşin kaç yaşındaydı evlendiğinizde? Erkekler evlenince aile kavramını tam algılayamıyorlar. Hala ailesi anası babası sanıyorlar. Kadın daha çabuk adapte oluyor evliliğe... O yüzden erkeklerin anlaması için uzzzuuuuun yıllar gerekli maalesef. 10 sene sonra gelir senin eşin de kıvama... Bizim erkek çocuklarımız olunca yaklaşımımız farklı olsun ki yeni nesil gelinler biraz daha rahat etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?