2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

benim 14 gün önce hcg değerin 1700 lerdeydi 1hafta önce de kesemiz 8mm olmuştu. haftaya kalp atislarini duyarmiyim melegimin?

canım haftaya görürüsün inşallhh ben ce tabi :)
ben de 6+ 5 de doktora gitmeyi düşünüyorum cuma çağırdı perşembe gitcem erekn mi acaba pazartesi mi gitsem 7+ 1 de ??

Merhaba

Bundan yaklaşık 1 sene evvel hamile kalmıştım ilk gebeliğimdi.Ama bebeğin kalp atışları oluşmadı ve kanamalarım başlamıştı.Maalesef gebelik düşük olarak sonuçlanmıştı.Eşim ve benim için çok zorlu bir süreçti.Allah kimseye yaşatmasın.

Dün doktora gittim ve 7 haftalık hamileyim.Bebeğimizin kalp atışlarınıda duydum:)).Çok güzeldi çok duygulandım.Hepinizin mutlu ve sağlıklı bir hamilelik geçirmesini dilerim.
Gözünaydın olsun Canım Allah devamını getirsin Sağlıkla,Hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder Rabbim İnşallah Sana da Bizede...AMİNNNNNNNN

canım haftaya görürüsün inşallhh ben ce tabi :)
ben de 6+ 5 de doktora gitmeyi düşünüyorum cuma çağırdı perşembe gitcem erekn mi acaba pazartesi mi gitsem 7+ 1 de ??

bıtırdıgın haftayı değıl ıçınde bulunduğun haftayı mı söylüyorsun

ben de henüz uyku yok :)))) ne zaman başladı sizin???
bir haftadır başladı sayılır canım....ama herkezde farklı belirtiler var tabi.....

selam güzel annişler ve melekleri.. ben bugün doktora gittim, gördüm mercimeğimi:) minicik.. doktor çok ufak dedi. ağrılarım var dedim doktorda ECOPİRİN,PROGESTAN bide folik asit verdi. Ecopirin kanla ilgiliymiş galiba, tam bi bilgim yok.. bilgisi olan var mı kızlar? Rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu... kaç kez hamile kalırsanız kalın bu duygu bu heyecan hep aynıymış meğer.... :))

maşallah canım, çok çanslısın erken zamanda hemen gördün mercimeğini....allah onu korusun......darısı bizim başımıza inşallah
:nazar::49:

gözün aydın canım :) inşalhhh hepimizin meleklerinin kalp atışları daim olurr :)
9 ay sonra cennet kokularıyla kucaklarımza gelsinlerr inşalllahhh

Gözünaydın olsun Canım Allah devamını getirsin Sağlıkla,Hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder Rabbim İnşallah Sana da Bizede...AMİNNNNNNNN

Çok teşekkür ederim.Hepimiz için bu süreç çarçabuk geçer inşallah.

bıtırdıgın haftayı değıl ıçınde bulunduğun haftayı mı söylüyorsun

şu an 6+2
beni bu cuma yani 6+5 de çağırdı kesenin nasıl büyüdüğünü görmek için
benim işim var 6+ 4 de perşembe nmi gitsem
pazartesi 7+1 demi diye sormuştum

merhabalar bende 7 haftalık hamıleyım cumartesı doktora gıdecegım bebegın kalp atıslarına nasıl bakıyorlar bılgı verırsenız sevınırım

çok sevindim senin adına canım ne güzel gördün bal böcüğünü (ben öle seviyom karnımı bebişimi)darısı bizim başımıza dilerim sağsalim kucağımızada almayı nasip eder Rabbim.ecopirin ne bilmiyorum kan sulandıran ilaç mı acaba ben bebe aspirini içiyorum doktorum onu vermişti kanla ilgili deyince acaba aynı işlevi gören bi ialç mı dedim.yada kan ilacıdır sorsaydın doktoruna ya niye sölemez doktorlarda anlamam kendileri biliyo ya herşeyi bizim de bildiğimizi düşünüyolar heral

saol canım.. inşallah herkese nasip olur.. doktora sormadım eczacıya sordum oda düşük tehlikeniz varmış dedi onun için yazmış dedi.. hayırlısı bakalım....

maşallah canım, çok çanslısın erken zamanda hemen gördün mercimeğini....allah onu korusun......darısı bizim başımıza inşallah
:nazar::49:[/QUOTE]

evet canım oğlumu 6 haftalıkken görmüştüm.. Allah herkesin kuzusunu korusun...

ben yeni gördümm :26: maşallhh bebişini gördün demek ne güzelll kese ne kadardı ?? bebişin boyutu ne kadar
ecopirin kan pıhtılaşması ile ilgili düşükelri olanlara ve faktör sonuçları bozuk çıkanlara veriliyor
kan sulandırsın diyee
sen de şikayet neydi?

saol canım.. bebişim 8.53mm yazıyo boyutu.. tahlil sonuçlarımı daha gösteremedim doktoruma.. bende kasık ağrısı ve bel ağrıısı oluyo.. o yüzden verdi galiba ilaçları.. sende gördün bebişini hayırlı olsun canım...

:nazar::49:

evet canım oğlumu 6 haftalıkken görmüştüm.. Allah herkesin kuzusunu korusun...

oğlum derken :)))) kız cinsiyetını nerden gördün :52:

benımde 5 günüm kaldı minik pıtırcığımı duymaya inanın bende gün sayıyorum,çok heyecanlıyım

kızlar cok heyecanlıyım 1 haftam kaldı kalp atıslarını duymak icin. canım miniğimm benimm :))))

canım benimde 1 haftam kaldı.haftaya salı günü gidicem.ama pazartesi yada çarşamba gidebilirim.salı benim uğursuz günümdür hep.6+4 olucak inşallah ozamana.senin nekadarlık olacak

kızlar biryandan burdakileri okuyorum biryandanda hamile kıyafetlerine bakıyorum.çok zevkli sizde bakın.en azından kafanızdaki şu olumsuz düşüncelerden uzaklaşabilirsiniz.

Back
X