2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

evet canım oğlumu 6 haftalıkken görmüştüm.. Allah herkesin kuzusunu korusun...

oğlum derken :)))) kız cinsiyetını nerden gördün :52:

yok canım oğlum var benim bi tane onu dedim..:))) bu ikinci çocuğum olucak kısmetse.. oğluma hamileyken demek istemiştim.. yanlış anlattım galiba..

kızlar çooook üzgünüm ya doktora gittim bugün yine bebişimi göremedi ben napcam şimdi dış gebelik olabilir dedi bu konu hakkında bilgisi olan varmı :(((((

kızlar çooook üzgünüm ya doktora gittim bugün yine bebişimi göremedi ben napcam şimdi dış gebelik olabilir dedi bu konu hakkında bilgisi olan varmı :(((((

kesedemi görünmüyor.kaç haftalıksın bellimi.bide kan değerin ne yükselme yokmu canım.kan değerin çift katlıyorsa nasıl dış gebelik ya

canım benim kaç haftalık olduki senin? nasıl dış gebelik olabilir ya? başka doktora git bence.. hemen karamsarlığa kapılma.. gerçi düşünmekte de haklısın ama yinede ne bilim herşeyin hayırlısı olsun.. ağrın falan oluyomuydu?

kesedemi görünmüyor.kaç haftalıksın bellimi.bide kan değerin ne yükselme yokmu canım.kan değerin çift katlıyorsa nasıl dış gebelik ya

ilk testi yaptırğımda daha çok erkendi zaten kendi doktoruma gittiğimde tekrar test istedi beta hcg 340.93 çıktı bugün yine test yaptırdım birazdan arıcam hastaneyi daha sonuçlanmadı çok üzgünüm hemde çok

canım benim kaç haftalık olduki senin? nasıl dış gebelik olabilir ya? başka doktora git bence.. hemen karamsarlığa kapılma.. gerçi düşünmekte de haklısın ama yinede ne bilim herşeyin hayırlısı olsun.. ağrın falan oluyomuydu?

gittiğm doktor kaç haftalık olduğunu söylemedi hiç bikonu hakkında bilgilendirmedi ilk gittiğimdede görememişti zaten haftaya tekrar gel çok ufak demişti bugün giitim yine göremedi özel hastaneye gittim devlete güvenmedim yarın tıp fakültesine gitmeyi düşünüyorum bakalım naolcak allah kimseye yasatmasın hafıf bulantım oluyo bide karnım batıyodu eğilince falan

gittiğm doktor kaç haftalık olduğunu söylemedi hiç bikonu hakkında bilgilendirmedi ilk gittiğimdede görememişti zaten haftaya tekrar gel çok ufak demişti bugün giitim yine göremedi özel hastaneye gittim devlete güvenmedim yarın tıp fakültesine gitmeyi düşünüyorum bakalım naolcak allah kimseye yasatmasın hafıf bulantım oluyo bide karnım batıyodu eğilince falan

Anladım canım,inan bana doktor konusunun özel hastaneyle veya devletle ilgisi yok bence...ben oğlumun doğumumu özel hastanede yaptım.. sürekli muayeneye gittiğim doktor benim son ana kadar normal doğum yapabileceğimi söylemişti.. normal doğum yapamadım ve saatlerce sancı çektim.. neden mi? kalça kemiği darmış... ve bunu doğumda anlıyolar... gerçekten iyi araştır sor soruştur.. hangi doktor iyiyse ona git.. kaç haftalık oldğunu nasıl söylemz ya?? ayrıca senin sat günün ayın kaçı?? ordan bulabiliriz??

canım bak sen sakın moralini bozma .benim dayımın kızının bebeğini 4 ay göremediler.düşün 4 aylık bebeği göremediler.adet olmuyor testlerde hamile.ama karnında 4 ay boyu göremediler.sen moralini yüksek tut.kan testinin sonucu çok önemli.dış gebelikte hcg yükselmez.gittikçe düşer.normal gebelikte ise çifte katlayarak büyür.sen şimdi sakin ol.kan testini bekle.

Anladım canım,inan bana doktor konusunun özel hastaneyle veya devletle ilgisi yok bence...ben oğlumun doğumumu özel hastanede yaptım.. sürekli muayeneye gittiğim doktor benim son ana kadar normal doğum yapabileceğimi söylemişti.. normal doğum yapamadım ve saatlerce sancı çektim.. neden mi? kalça kemiği darmış... ve bunu doğumda anlıyolar... gerçekten iyi araştır sor soruştur.. hangi doktor iyiyse ona git.. kaç haftalık oldğunu nasıl söylemz ya?? ayrıca senin sat günün ayın kaçı?? ordan bulabiliriz??

son satım 28 kasım bilgisayardan hesaplayınca 6 haftalık diyo 5 haftalıkken gittim çok ufak daha görememem normal dedi haftaya gel dedi gittim yine baktı yok dedi bişey söylemedi bukadarlık sukadarlık diye tekrar test yaptırdı sonuçları birazdan çıkıcak işte yarın telefon edersin dedi dış gebelik olabilir dedi bukadar çok canım sıkıldı herkes çok iyi doktor olduğunu söylüyo ama ne bileyim hiç bişey bilmiyorum suan aptal gibiyim

canım benimde 1 haftam kaldı.haftaya salı günü gidicem.ama pazartesi yada çarşamba gidebilirim.salı benim uğursuz günümdür hep.6+4 olucak inşallah ozamana.senin nekadarlık olacak

Beni de haftaya sali cagirdi cnm :) ben 2 ocakta ogrendim hamile oldugumu 2 ocakta hcg 1100 -3 ocakta 1569 du degerim 4 haftalik dedi doktorum ama simdi sadece kese gorunur bence bakmayalim 2 hafta sonra gel dedi.Sat 15 kasim benim ama gec dollenme olabilir cunku adet duzensizligim var benim. Bugun tekrar b-hcg yaptirdim 14890 cikti umarim Hersey yolundadir. Haftaya sali goruruz bebisimizi

canım bak sen sakın moralini bozma .benim dayımın kızının bebeğini 4 ay göremediler.düşün 4 aylık bebeği göremediler.adet olmuyor testlerde hamile.ama karnında 4 ay boyu göremediler.sen moralini yüksek tut.kan testinin sonucu çok önemli.dış gebelikte hcg yükselmez.gittikçe düşer.normal gebelikte ise çifte katlayarak büyür.sen şimdi sakin ol.kan testini bekle.

çok saol canım ya moralimi düzelltin valla sonucu öğrenince yazıcam ben anlmıyorum hiç bu işlerden ilk yaptırğım çok düşüktü sonra yaptırdığım biraz daha yükselmişti ama bugunkunu bilmiyorum offf dur arıyayım hastaneyi dayanamıcam

son satım 28 kasım bilgisayardan hesaplayınca 6 haftalık diyo 5 haftalıkken gittim çok ufak daha görememem normal dedi haftaya gel dedi gittim yine baktı yok dedi bişey söylemedi bukadarlık sukadarlık diye tekrar test yaptırdı sonuçları birazdan çıkıcak işte yarın telefon edersin dedi dış gebelik olabilir dedi bukadar çok canım sıkıldı herkes çok iyi doktor olduğunu söylüyo ama ne bileyim hiç bişey bilmiyorum suan aptal gibiyim

evet 6 haftalık diyo internet canm.. belli olmaz şu sonuçları bi alda inşallah iyi çıkar.. yine de canını sıkma lütfen zor ama herşey Allah tan unutma canım..

Beni de haftaya sali cagirdi cnm :) ben 2 ocakta ogrendim hamile oldugumu 2 ocakta hcg 1100 -3 ocakta 1569 du degerim 4 haftalik dedi doktorum ama simdi sadece kese gorunur bence bakmayalim 2 hafta sonra gel dedi.Sat 15 kasim benim ama gec dollenme olabilir cunku adet duzensizligim var benim. Bugun tekrar b-hcg yaptirdim 14890 cikti umarim Hersey yolundadir. Haftaya sali goruruz bebisimizi

canım ben ilk 30 aralıkta yaptırdım kan testimi 578,9 çıktı.3 ocakta tekrar yaptırdım 3980 çıktı.bidahada yaptırmadım.3980 çıktığında 5.8 mm dedi.4 hafta 4 günlükmüş.inşallah allah kalp atışlarınıda duymayı ve zamanı geldiğinde sağsalim bebişlerimizi kucaklarımıza almayı nasip eder.

çok saol canım ya moralimi düzelltin valla sonucu öğrenince yazıcam ben anlmıyorum hiç bu işlerden ilk yaptırğım çok düşüktü sonra yaptırdığım biraz daha yükselmişti ama bugunkunu bilmiyorum offf dur arıyayım hastaneyi dayanamıcam

canım benim, benimde sat 28.11 ...... şimdi sen keseyi gördün ama bebişi göremedin dimi??? ee bende görmedim daha bu cok normal daha .......anlamadım doktor neyin stressini yaptı sana ?????

Benımde sat 27.11 benımde sadece kesem gorundu bebek gozukmedı 24 ocakta cagırdı gel kalp atıslarını duyarız dedı. Bırde ne yıyıp ne yemeyecegımden bahsettı. sızlerle paylasayım

Domates, salatalık, sivribiber, kabak, patlıcan tüketme bunların mevsımı degıl dedı.
Bu mevsımde yeşil yapraklı sebzeler tuket, Pırasa,ıspanak,brokolı vs.
Kurufasulye, yesılmercımek ve nohut cok faydalı bunları tuket dedı.
Adacay ve kekık cayı asssllaaa tuketme dedı.
Pastırma, sucuk, salam, çiğköfte, kızartma kesinlikle tüketme dedı.
Çay, ıhlamur, rezene ıcebılırsın ama gunde 1-2 fıncan dedı. Cay cok acık olacak.
Maydonozu çiğ tuketme yemekte pısmıs olarak yıyeblırsın dedı.
Ayçekirdeği ve fıstık yeme dedı.
Gunde 1 bardak süt, 1 kase yogurt ve peynır tuket dedı. Her sabah 1 adet yumurta ye dedı. Pılav yerne bulgur pılavı, Ekmek yerıne tam tahıllı ekmek ye dedı. Hergun 3 adet cevız ve fındık dedi.
Aklıma gelen bunlar. Yeme dedıklerıne sızde dıkkat edın heyecanlı anneler :)

arkadaslar ben eylul malesef eylul annesı olamıcam bugun gıttım kontrole kalp sesıne ne kese var ne kalp sesı dr bhcg ıstedı deger baya bı dusmus malesef sıze tavsıyem bhcgnızı bı hafta sora tekrarlayın ve en azından keseyı gormek ıcın 5. haftada bı kontrole gıdın

Kızlar sizde de akıntı oluyormu hiç kimse bahsetmiyor kimsede olmuyor sanırım,bende acık sarı-beyaz kokusuz akıntılar oluyor epey,normaldır herhalde

canım sen yine iyisin.ben işten çıktım evdeyim.iş derdim yok.ama 5 dk bile ayakta duramıyorum hemen bel ve karın ağrım başlıyor.haftada birgün annem gelip haftalık toptan yemek yapıp dolaba koyup gidiyor.eşimin akşam gelmesine ben onları ısıtıyorum eşim sofrayı kuruyor kaldırıyor.bulaşıkları makinaya dizmeyi bilmediği için elde yıkıyor.arkasınada kendi çayını demliyor banada ıhlamur yapıyor.kıyamıyorum ona ama elimde değil.az önce eve bi makina takıyım dedim belim ve karnım koptu ağrıdan.bulantılarımda başladı zaten.öğlen 12 den önce yataktan kalkamıyorum.doktor bişey demediama ben bebişe bişey olur diye eşimle birliktede olmuyorum.ona biraz bozuluyor ama korkuyorum.okadar zor bulmuşum bebişi dimi.işte böyle benim hamilelik gerçi ben razıyım bebişim sağ salim benimle kalsında.

Benim derdim hiçbirşeymiş seninkinin yanında. Benimki gezemiyoruz diye dertleniyo sadece. Yemeği de ben hazırlıyorum, bulaşığı süpürgeyi de ben yapıyorum. Sofrayı önünde kurup kaldırıyorum. Buldukça bunuyo galiba:) Ama hakkını yemeyeyim ihtiyacım olduğunda tüm bunları kendisi yapıyor zaten. Allah kolaylık versin senin işin de eşinin işi de zor. İnşallah 3.aya kadar bu belirtiler geçer ve rahatlarsın

Back
X