2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

benim bebisin de yok birseyi bir corap bir de sapkasi oldu. kotona ve oxxo ya da bakip giderim eve.
bu arada tursu olayini sakin abartmayin. ben ilk ay cok yedim ve 2 kilo fazla cikiyordum

benim bebisin de yok birseyi bir corap bir de sapkasi oldu. kotona ve oxxo ya da bakip giderim eve.
bu arada tursu olayini sakin abartmayin. ben ilk ay cok yedim ve 2 kilo fazla cikiyordum

tursu degil de ben kücük acı birber turşusunu çok seviyorum. acaba bir zararı var mıdır ki. yani yemekte 10 tane cok rahat yiyebiliyorum

aslinda bayagi yiyorum ama metabolizmam cok hizlandi. yediklerimi hizlica yakiyor vucudum. bir de tatlidan nefret ettim, mecburen kestim.

evet ama bazilari tatliya baya duskun oluyor. benim bebis simdilik eksici, ama 6 aylik olsun cikolata gorunce gozlerinin doneceginden eminim.

koton da güzel şeyler var gerçekten daha bugün aldim bir elbise. Şapkasi hayırlı olsun bebeğinin.

ablamda dun penye elbise al cok rahat oluyor dedi. benim evdede cok penye elbisem. ama elbiseye hic doymam. cok seviyorum. bir de artik bol salaş elbiseler moda ya... inanilmaz rahatlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…