2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

normal tabi cnm eger aşırı olan bir durum yoksa ara ara adet sancısı gibi karın agrıları oluyor. benim de çok ara sıra da olsa var

teşekür ederim canım insan rahatlıyo aynı durumu yaşayanbirinde fikir alınca çok şükür aşırı degil ama

Merhaba kızlar. İki gündür çok yoğundum o yüzden foruma giremedim. Cumartesi arkadaşlar geldi. Gece bizde kaldılar. Sabah 3e kadar tabu oynadık. Çok eğlendim. Eski günlerdeki gibi oldu :) Bugün de Anadolu yakasına başka bir arkadaşımıza gittik. Oradan da bağdat caddesi ve sahil turu. Hava çok güzeldi tam gezme havası. Göbüşümü gezdirdim :)

selam kızlar biraz karın agrım var bugün sizce normalmi benim haftamda olanlar yada gecenler sizde karın agrısı oldumu
Benim de hala karın ağrım oluyor ara ara. Dr. bana da çok normal dedi.Ağrın olduğunda kendini çok yorma, o günü dinlenerek geçirmeye çalış, bir de ayaklarına sıcak su torbası koy...

ooh ne güzel olmus benim de önümüzdeki hafta misafirlerim var. önümğzdeki hafta eşimin arkadaşları gelecek bir sonraki hafta da benim arkadaşlarım. insallah biz de güzel vakit geciririz

ooh ne güzel olmus benim de önümüzdeki hafta misafirlerim var. önümğzdeki hafta eşimin arkadaşları gelecek bir sonraki hafta da benim arkadaşlarım. insallah biz de güzel vakit geciririz

İnşallah. Hamilelik, bebek psikolojisinden çıkıp eski günlere dönmek kafa dağıtmak çok güzel oluyormuş yaa :) Herkese tavsiye ederim

Filiz sen bebeğini gördün mü hani bir ara endişeleniyodun ya?:26:
ben de o endişe durumu hat safhaya çıktı,rand. alabilirsem yarın dr. a gidicem hem cinsiyetini öğrenirim.
yaa bugün hamile pant. aldım kendime almasammı diye düşündüm bir an ya bişey olduysa dedim,
sonra çok üzülürüm bi de bunları aldım derim,içime dert oldu.
Dilsenin dediği gibi kasılmaları devam ediyor bazen de minik pıt pıtlar hissediyorum
ama paranoya yaptım ya bi kere onlar gazdır diyorum kendime.

İstinye parkta bellamama diye bi hamile dükkanı var ahtım vardı hamile kalayım burdan pantalon alacam diye
gittim anacım,70-80den fazlaysa almam dedim kendi kendime,neyse bi bakarım kiiii 130TL çüüşşşş
dedim,neyse benim okul için keten kumaş almam lazım haz. kadar gidicem sonuçta
LCW ya girdim inanın aynı kumaş,aynı kesim,aynı renkler 35 TL 2 tane aldım bi 38 bi de 40 beden daha sonraları için
üstüne de bi tişört buldum denizci tarzı o da 15 TL.
Yani taksitli maksitli derken 90 TL tuttu hepsi orda bi pant. 130 TLydi

Bu arada eşimin arkadaşı afganistan da şehit oldu,morali çok bozuk benim de öylşe yarın ankaraya gidiyor
cenazesine,evde bi durgunluk falan iyice,depresif haldeyim yani.

Son düzenleme:

endişe etme canım ya bişey olsa bişekilde belli ederdi diye düşünüyorum ... bu arada çok üzüldüm başınız saolsun Allah rahmet eylesin.

endişe etme canım ya bişey olsa bişekilde belli ederdi diye düşünüyorum ... bu arada çok üzüldüm başınız saolsun Allah rahmet eylesin.

Sağol canım,belirgin bi şekilde kıpırdamaya başlasalardı
ona göre emin olurduk bi sorun varmı diye..

Sağol canım,belirgin bi şekilde kıpırdamaya başlasalardı
ona göre emin olurduk bi sorun varmı diye..

kesinlikle haklısın, ben henüz daha hiç bişey hissetmiyorum sana diyorum ama bende içten içe acaba bişey olmuşmudur diye düşünmeden kendimi alamıyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…