benim kocişteee laf ettiD ama sadece göbeğimi çekeceğim deyinceeee bişi demedi artık hehe
koydum tatlım zor oldu valla :) :) pc kavgası yaptık resim kavgası yaptık çocuk gibi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim kocişteee laf ettiD ama sadece göbeğimi çekeceğim deyinceeee bişi demedi artık hehe
koydum tatlım zor oldu valla :) :) pc kavgası yaptık resim kavgası yaptık çocuk gibiama ben kazandım hehe.... bakarsın fotoma....
görememekteyim![]()
oy oy dilsaa çok şirin göbişinn:)) maşallah maşallahhh
Bu da oğluşumla ben :)Eki Görüntüle 375306
amin tatlım hepimizinkine :) kocaman di mi yaaaaaa![]()
meraba kızlar sızın gobuslerı gordum sımdı benımde var bıraz gobusum bende sıslık herhalde dıyordum ama bebek mı neay tuaf oldum sımdı
Dilse masallah gobusune,acaba kizinmi olcak:)gobusten tahmin tutacakmi bakalim.
Dilse masallah gobusune,acaba kizinmi olcak:)gobusten tahmin tutacakmi bakalim.
kızlarrrrrrrrrr bebek fena oynuyor öyle bir hissttimki eşime koş koş dedim o da güldü hoşuna gitti bu sefer :) dilseden çok alışık olduğum bir histi ve aynısıydı innamıyorum şuan gözlerim doldu çok tuhaf oldum yaay sabahta göreceğim kuzumu ayyyy aman bu gece nasıl uyku tutar bilmem
![]()
kızlarrrrrrrrrr bebek fena oynuyor öyle bir hissttimki eşime koş koş dedim o da güldü hoşuna gitti bu sefer :) dilseden çok alışık olduğum bir histi ve aynısıydı innamıyorum şuan gözlerim doldu çok tuhaf oldum yaay sabahta göreceğim kuzumu ayyyy aman bu gece nasıl uyku tutar bilmem
![]()