2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

benim kocişteee laf etti :DD ama sadece göbeğimi çekeceğim deyinceeee bişi demedi artık hehe

koydum tatlım zor oldu valla :) :) pc kavgası yaptık resim kavgası yaptık çocuk gibi :33::33: ama ben kazandım hehe.... bakarsın fotoma....

Bu da oğluşumla ben :) $2.webp

meraba kızlar sızın gobuslerı gordum sımdı benımde var bıraz gobusum bende sıslık herhalde dıyordum ama bebek mı ne :D:49: ay tuaf oldum sımdı

kızlarrrrrrrrrr bebek fena oynuyor öyle bir hissttimki eşime koş koş dedim o da güldü hoşuna gitti bu sefer :) dilseden çok alışık olduğum bir histi ve aynısıydı innamıyorum şuan gözlerim doldu çok tuhaf oldum ya:16::16::16: ay sabahta göreceğim kuzumu ayyyy aman bu gece nasıl uyku tutar bilmem:32::32:

Dilse masallah gobusune,acaba kizinmi olcak:)gobusten tahmin tutacakmi bakalim.

ama ben kilo almamki karnım sivridir benim basen falan da yok.... hani yayılma yok.... o zaman kız derler.... ama ben erkek karnı ile kız doğurdum o yüzden benim durum muamma :9::9:

kızlarrrrrrrrrr bebek fena oynuyor öyle bir hissttimki eşime koş koş dedim o da güldü hoşuna gitti bu sefer :) dilseden çok alışık olduğum bir histi ve aynısıydı innamıyorum şuan gözlerim doldu çok tuhaf oldum ya:16::16::16: ay sabahta göreceğim kuzumu ayyyy aman bu gece nasıl uyku tutar bilmem:32::32:

Nasıl anlaşılıyor hareket ettiği? Ben bağırsak hareketleriyle karıştırmak istemiyorum da:) Buarada göbişini ben de çok görmek istiyorum ama nasıl?

dilse maşallah canım ne olmuş senin göbek öyle, ilk hamileliğinde de böyle çıkmış mıydı yoksa 2.de daha çabuk mu çıkıyo

camilla senin göbüşe de maşallah, aynıymışız ama ben kilo da aldım neresi bebek neresi kilo bilemiyorum

ay çok hoşşş yaaa maşallahhhh bebişeeeeee annesinede hissettiriyor kendini,darısıda bize olsun bende heycanlaa bekliyorum hareketlerini hissettiğim günleriiii

Back
X