sağol :) ben baya çıkıyo zannediyodum ama resim çekince farkettim
doğurun 21 inde doüurun kızımda o gün doğdu... doktor doğum taarihine 11 eylül dedi bugün 2 gün geç dedi..... ama tabiki net birşy değil bu dedi :)
mathelda maşallahgöbüşüne.
dilse tebrik ederim cinsiyeti öğrenenlerden oldun sen de. inş değişmez bu defa
ay evet bugün elbise giydimmmmşöyle yukarıdann bakınca kocaman bir göbek görüyorum foto çekti arkadaş hiçbişi belli değil yaaaaa göbek falan yok foto
benden de siz bir göbek
dilse 21 eylülde mi doğodu peki nasıl bir çocuk huyu suyu falan
seninki benim göbeğe mi benziyo, bana mı öyle geliyo
senden kopyaladım
Kızlar ben 20 eylül doğumluyum, başak kadınıyım yani, bizim bebişlerde yüksek ihtimal başak olacak, başak kızları bence iyidir, tertipli düzenlidir, okul hayatında başarılıdır, sorumluluklarını bilir sizleri üzmez :))) ama erkeklerini tam kestiremiyorum kimisi pasaklı oluyor kimisi titiz, pek uymuyor kızlarıyla erkekleri tabi hayırlısı, hatta ben diorum belki biraz erken doğar da aslan olur benim oğluşum çünkü eşim aslan ve ben aslan erkeklerini gerçekten beğeniyorum :)))))
evettttttttttt herşeyimiz yolundaymışşşşşşşşşş doktor uğraşa uğraşa baktıııııııııı veeeeeeeee oğlum olacakmışşşşşşş ama bir hafta sonra gene gel ve kesinlikle bolca çikolata ye ddedi.... netleşsin iyice dedi :) kocaman olmuşuz ikili test çok iyi dedi.... 3 lüye gerek yok dedi.... bir hafta sonra kontrol var cinsiyet ksinleşsin dedi.... veeeeeee 22 sinde ayrıntılı için konuştuk....
evettttttttttt herşeyimiz yolundaymışşşşşşşşşş doktor uğraşa uğraşa baktıııııııııı veeeeeeeee oğlum olacakmışşşşşşş ama bir hafta sonra gene gel ve kesinlikle bolca çikolata ye ddedi.... netleşsin iyice dedi :) kocaman olmuşuz ikili test çok iyi dedi.... 3 lüye gerek yok dedi.... bir hafta sonra kontrol var cinsiyet ksinleşsin dedi.... veeeeeee 22 sinde ayrıntılı için konuştuk....
yan duruyo yo tam anlayamadım
maşallah göbeğine
Kızlar ben 20 eylül doğumluyum, başak kadınıyım yani, bizim bebişlerde yüksek ihtimal başak olacak, başak kızları bence iyidir, tertipli düzenlidir, okul hayatında başarılıdır, sorumluluklarını bilir sizleri üzmez :))) ama erkeklerini tam kestiremiyorum kimisi pasaklı oluyor kimisi titiz, pek uymuyor kızlarıyla erkekleri tabi hayırlısı, hatta ben diorum belki biraz erken doğar da aslan olur benim oğluşum çünkü eşim aslan ve ben aslan erkeklerini gerçekten beğeniyorum :)))))
inş istediğin gibi aslan olur canım bende dagınıgımdır kızım tertipli olursa cok kavga edermisiz
ne yaptıysam düz ceviremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?