2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ben de hemen göbeğimin resmini çektim. atayım pc ye yükleyecem şimdi albüme... ama akşam yemekten sonra bir daha çekecem..

benden de siz bir göbek

Eklentiler

• $photo.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 23
Son düzenleyen: Moderatör:
ay evet bugün elbise giydimmmmşöyle yukarıdann bakınca kocaman bir göbek görüyorum foto çekti arkadaş hiçbişi belli değil yaaaaa göbek falan yok foto

evet yukardan bakınca çok büyük geliyo banada ama aynada bakınca okadar değil..benim belimde kalınlaştı..haftanın 4 günü 30dk. yürüyüş yapıyorum..inşallah çok genişlemem..yoksa beni doğuma vinçle götürcekler :)))

dilse 21 eylülde mi doğodu peki nasıl bir çocuk huyu suyu falan

öncelikle titiz ymek yerken 10 kere elini siliyorum li pis olursa yada ağzının kenraına yemek bulaşırsa yemez daha.... çok araştırmacı çok iyi bir gözlemci evde tornavda dan tut tuvalet kağıdına kadar benim patiklerimden tut evdeki mutfak robotunun yerine kadar tüm ayrıntıları öğrenmiş.... makine bile çalıştıracak.... çocuklar kendi soru sorarya şu ne bu ne diye.... benim ki geliyor anne hadi bana soru sor diyor... gezmeyi sever enerjik sosyal bir çocuk.... azcık agresif işte sinirli bir yapsı var.... herşeyi yaşıtlarından önce öğrenir bunu ben değil doktorumuz söylüyor.... 10 aylıkken çiş diyordu bez istemiyordu ama ben csaret etmedim daha küçük dedim bıraktırmadım... zamanı 2 yaş dendi bekliyorum.... yani kısacası huyu suyu mükemmel maallah deyin bakim

Kızlar ben 20 eylül doğumluyum, başak kadınıyım yani, bizim bebişlerde yüksek ihtimal başak olacak, başak kızları bence iyidir, tertipli düzenlidir, okul hayatında başarılıdır, sorumluluklarını bilir sizleri üzmez :))) ama erkeklerini tam kestiremiyorum kimisi pasaklı oluyor kimisi titiz, pek uymuyor kızlarıyla erkekleri tabi hayırlısı, hatta ben diorum belki biraz erken doğar da aslan olur benim oğluşum çünkü eşim aslan ve ben aslan erkeklerini gerçekten beğeniyorum :)))))

limango ve unnadoya hamile kıyafetleri gelmiş..ben geçen hafta morhipo dan tayt ve eşofman aldım ikiside çok kaliteli ve çok kullanışlı..taytın kenarlarını lastik ayarlı yapmışlar..istediğin gibi kullanabiliyosun..tavsiye ederim..

eliffffff bende aslan olsun istiyorum nedense... ya bu ikisi başak.... birde ateş grubu olsun evde bana arkadaş ben yayım :)

inş istediğin gibi aslan olur canım bende dagınıgımdır kızım tertipli olursa cok kavga edermisiz

gözün aydın canım ne güzell bir kız bir oğlan olucak

aaaaaaaaaa yihuuuuuu işte bu yaaa
çok sevindiiiiiiim süperr bi kız bi erkek ne güzel maşallahinş.allah sağlıkla kucağında gösterir canım benim,ben çok sevindim

benim eşim başak :)

ben anlatayım size başak erkeğini. düzenli, titiz (erkeğe göre yani kadın kadar olamaz), görünüme önem verir, ayrıntıcı, işinde çok başarılı, bir işe girdi mi ya en iyisini yapar ya yapmaz, az ve öz konuşur, eleştirici (fazlasıyla alakası olmayan insanları bile eleştirmeyi kendine hak görebiliyor), mükemmeliyetçi (fazlasıyla kimse mükemmel olamaz kabullenemiyor ufacık hataları), eleştiriye hayatta gelemez yanlışlarını onun insanlara söylediği gibi dan dan... söyleyemezsin, çeker gider, yoluyla izah edeceksiniz.

inş istediğin gibi aslan olur canım bende dagınıgımdır kızım tertipli olursa cok kavga edermisiz

ya annede bitiyor o iş... ben titizim aman dilse mikrop kapmasın diye çok pimpiriklendim dışardan gelince deli gibi koşa koşa banyoya gideriz lini yıkarız ama ne yıkama eli yüzü falan dışarda da silerim elini bir yere değdiyse falan.... çocuk böyle gördü titiz oldu ama başk burcunun özelliklerinden biridir titizlik.... bir de şu özelliği var eşimde de var kzıımda da bir şey istediyse anında olacak ve dediğim dedik yapısı oluyo başakların...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…