2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

teşekkür ederim kızlar darısı hepinize inşallah..... ay nasıl mutluyum ya erkek olduğu için değil ama cinsiyet belli olduğu için.... gerçi dilseyi de 6 ay oğlum diye sevdim biraz tedirginim ama olsun :)

canım pijama takımını markası ne nereden aldın anlayamadım ben de almak istiyorum da fikir olsun bana, bende bugün unnadodan tayt aldım, siyah renk hemen bitmiş kahverengi kalmış mecbur onu aldım umarım güzeldir bakalım gelince göreceğiz....

dilseee sen hangi dr a yada hangi hast. ye gidiyosun..önceki doğumun nerde oldu?dr.undan memnunmusun??

ben çağa gidiyorum.... daha önceki dr um bir tıp merkezindeydi ama çağda olacaktı doğum ama doğum aniden oldu vs ztb de oldu.... ama şu an herşeyden memnunum.... dilsede yaşadığım travmatik doğumu bu doktoruma anlattım oda üzüldü.... korkuyorum doğumdan falan dedim.... bayağı güve veriyor beni rahatlatıyor.... yani insanım ben müştersi değil bunu hissettiriyor bana buda çok güven veriyor.... canım doktorum benim.....

ya varya kız diyecek dye beklerken erkek dedi eşime baktım hadi iyisin diye.... pis bana çıkınca da dediki iyi bari 3 ten yırttık kız olsa erkek için bir daha mı yapacaktık aaa hiç bahsetmemişti haha

hayırlı olsun canım..Allah oğluşunu sağlıcakla kucağına almayı nasipt etsin..ohh ne güzel öğrendik artık..benimde 9 nisanda kısmetse belli olacak.çok merak edyorum.zaman geçmek bilmiyor

teşekkür ederim kızlar darısı hepinize inşallah..... ay nasıl mutluyum ya erkek olduğu için değil ama cinsiyet belli olduğu için.... gerçi dilseyi de 6 ay oğlum diye sevdim biraz tedirginim ama olsun :)

aman o 1 kere olur:) bu tamamdır işte. erkek geliyor... Allah gönlüne göre verdi bak eşin gitmeden öğrendiniz.

ıd den aldım tatlım ya eşim antremana gitsin fotosunu koyacağım sizlere... kısa kollu aldım ben ama uzun kollu bunalıtım artık bu havadan sonra

aman o 1 kere olur:) bu tamamdır işte. erkek geliyor... Allah gönlüne göre verdi bak eşin gitmeden öğrendiniz.

eşim çok tatlı ya ona takıldım durdum hadi yemek yiyelim ay dilseye ayakkabı bakalım vs vs hadi hadi oğlunun hatrına diyorum nasıl gülüyor adamın bayağı bayağı hoşuna gitti.... onu mutlu görünce bende mutlu oldum.... valla hayatımın en güzel günlerinden biri yani bugün....

maşallahh canım Allah bozmasın mutluluğunuzu:))))

dilse bende foto ekledim ba bakalım beğencenmi:))

maşallah canım yaaa ayy nasıl heveslendim bende şimdi bi hafta daha beklim kesin belli olsun dedim ama dayanamıcam herhalde

ben baktım turkuazsoy, çak tatlısın maşallahh... gencecik, güzel bir anne daha.. 2012 eylül anneleri pek güzel kaç resim gördüysem herkes birbirinden güzel...

çok sağol canımm :) hakkaten aylül ayında doğum yapmanın bi ayrıcalığı varmış gibi hissediyorum bende:))

ay yeni gördüm mihracee, dilse göbek fotoları eklemişsiniz.
ben eksik kalırmıyım bu da benim göbek

Son düzenleme:
hoşgeldin :) oğluşunu tebrik ederim Allah tamamına erdirsin. kız bebeişler çok yoğundu oğlum kendini yalnız hissediyordu valla :)

valla di mi bende zaten herkes kız dedikçe dedim benimki de kız heralde... dilsede çaktırma kız istiyor.... erkekmiş dedik hayır kız diyor erkek değil diyor.... çok biliyor sanki kız erkek olayını da on anlattık bir fasıl :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…