- 20 Mart 2012
- 1.021
- 423
- 358
amin inşallah herkes öğrensin valla bende öğrendim ya herkes öğnir artık benim cinsiyet konusu çok sorunlu
haftaya da erkek desin öyle bir şeyler bakacağım... bugün gittik bana güzel bir pijama takımı aldık çok şişrin lohusalıkta da kullanbilirim ıd den buldum bayağı tuttu ama eşim sana ve oğluma feda olsun dedi.... ailecek yemek yedik.... her yerde tayt aradım ama bulamadım.....
dilseee sen hangi dr a yada hangi hast. ye gidiyosun..önceki doğumun nerde oldu?dr.undan memnunmusun??
ya varya kız diyecek dye beklerken erkek dedi eşime baktım hadi iyisin diye.... pis bana çıkınca da dediki iyi bari 3 ten yırttıkkız olsa erkek için bir daha mı yapacaktık aaa hiç bahsetmemişti haha
teşekkür ederim kızlar darısı hepinize inşallah..... ay nasıl mutluyum ya erkek olduğu için değil ama cinsiyet belli olduğu için.... gerçi dilseyi de 6 ay oğlum diye sevdim biraz tedirginim ama olsun :)
canım pijama takımını markası ne nereden aldın anlayamadım ben de almak istiyorum da fikir olsun bana, bende bugün unnadodan tayt aldım, siyah renk hemen bitmiş kahverengi kalmış mecbur onu aldım umarım güzeldir bakalım gelince göreceğiz....
aman o 1 kere olur:) bu tamamdır işte. erkek geliyor... Allah gönlüne göre verdi bak eşin gitmeden öğrendiniz.
eşim çok tatlı ya ona takıldım durdum hadi yemek yiyelim ay dilseye ayakkabı bakalım vs vs hadi hadi oğlunun hatrına diyorum nasıl gülüyor adamın bayağı bayağı hoşuna gitti.... onu mutlu görünce bende mutlu oldum.... valla hayatımın en güzel günlerinden biri yani bugün....
eşim çok tatlı ya ona takıldım durdum hadi yemek yiyelim ay dilseye ayakkabı bakalım vs vs hadi hadi oğlunun hatrına diyorum nasıl gülüyor adamın bayağı bayağı hoşuna gitti.... onu mutlu görünce bende mutlu oldum.... valla hayatımın en güzel günlerinden biri yani bugün....
dilse bende foto ekledim ba bakalım beğencenmi:))
ya siz bebişlerinizin cinsiyetini öğrendikçe ben heyecanlanıyorum bende bir an önce öğrenmek istiyorum
dilse bende foto ekledim ba bakalım beğencenmi:))
ya siz bebişlerinizin cinsiyetini öğrendikçe ben heyecanlanıyorum bende bir an önce öğrenmek istiyorum
ben geldim
ben baktım turkuazsoy, çak tatlısın maşallahh... gencecik, güzel bir anne daha.. 2012 eylül anneleri pek güzel kaç resim gördüysem herkes birbirinden güzel...
hoşgeldin :) oğluşunu tebrik ederim Allah tamamına erdirsin. kız bebeişler çok yoğundu oğlum kendini yalnız hissediyordu valla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?