bizde zaten doğru olanı uygulamak için burada bişeyleri paylaşıyoruz.yatış pozisyonumuza ve yataktan kalkışımıza dikkat edelim demek neden bu kadar büyütüldü anlamadım.insanlar burada neler paylaşıyor.ilk aylarımızda bebklerini kaybedenlerde oturduk ağladık biz.okadar şeyi atlatmışken bu tepki ne bilemiyorum
dilsecim özellikle seni anlayamadım.
yooo sen niye üstüne alındınki benim tavrım genel ve ara ara bu cümleyi kuruyorum ben birbirmizi korkutmayalım diye.... ya şuan herkes tedirgin zaten kuruntu arıyor kendine.... ve biri bir şey dese ay öylemi bana da oluyor vs diye vesveseleniyor sıkıntı yapıyor.... iyi şeyler paylaşmak güzel ama iyi şeylerin yanında kötü şeyler ağır oluyor.... çünkü herkesin psikolojisi ruh hali farklı..... mesela ben tecrübeli olmama rağmen 2. çıkan ense kalınlığını kafamöa taktımda taktım birinize bişi dedimmi demedim nie demem gereksiz sizi korkutmaktan başka herkese teselli veriyorum ama kimseyi korkutmuyorum.... her neyse ya.... yanlış anlaşıldıysam özür dilerim ama ben sizden tecrübeliyim ve kötü şeyler yaşamış bir anneyim.... dediğim şeylerde bir yanlışlık veya kötü niyet bunu bilin yeter...