• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Geçen hafta ortak sınav yaptım. Bi öğretmen arkadaşım kopyaya o kadar çok izin vermiş ki sınıf neredese komple aynı cevabı yazmış :( Şimdi tekrar soru hazırlamam lazım ama nasıl üşeniyorum. Burada muhabbet de süper. Gidesim yok valla..

Geçen hafta ortak sınav yaptım. Bi öğretmen arkadaşım kopyaya o kadar çok izin vermiş ki sınıf neredese komple aynı cevabı yazmış :( Şimdi tekrar soru hazırlamam lazım ama nasıl üşeniyorum. Burada muhabbet de süper. Gidesim yok valla..

:)) kopyaya sıfır tolerans diyorsun:))))

kız ne öğretmenisin sen çok merak ettim :) :)

12 haftalıktan itibaren öğrenenler oldu. ben 15i geçtim 16 içindeyim hala öğrenemedim.

değişen de oldu açıkçası ama sık değil.

senin bebis sakliyormu ondan mi ögrenemedin?
zaten 2 hafta sonra yine randevum var bakalim orda ne diycek hayirlisi olsun artik.

Filizcim
nasıl hissediysun kafasını yaaaaa
ben mi hissisizm :43::43::43::43::43::43:
bende sevmek istyrm ama bebişimiiiiiiii:43::43::43::43::43::43::43::43:

canım öyle her an değil.... bak şimdi sırt üstü yatıosun bebek kasılıyor hisedyorsun karnında haminde kasıklarında işte.... elini bir koyuyorsun bebekin orda annesi toparlanmış gel beni sev annecim dio resmen :9::16::emir_bebek:

Amaaaaaaaaaannnnnn boşver gitmeeeeee

canım öyle her an değil.... bak şimdi sırt üstü yatıosun bebek kasılıyor hisedyorsun karnında haminde kasıklarında işte.... elini bir koyuyorsun bebekin orda annesi toparlanmış gel beni sev annecim dio resmen :9::16::emir_bebek:

ay canım ben karnımda elimi dolaştırırken sert bastırcamda bebişe bişey yapcam die korkuyrm yaaaaaaa

ne cahilim ya rabbiii:1:

Back
X