2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ay teşekkür ederim renkleri de var çok sevimli ya.... doğumdsn önce 2 tane daha alıcam.... hastanede de giyerim bunları hiç te kötü değil birde şık sabahlık tamam.... ama ben tüylü terlik giymem kocamda yok ayıp valla kaynanam kınar beni..... bir kırmızı kurdele istedim taçlarım vardı ama hastanede kırmızı kurdele tamak istedim benle çok dalga geçti.....

canım haklısın yaaaa bende nazara çok inanırmmm

canım haklısın yaaaa bende nazara çok inanırmmm

ellerin ne güzl dediler ertesi gün parmağım koptu benim diktiler....
gözlerin ne güzel dediler gözlerim iltihaplandı.....
nasıl yürüyorsun bu kadar topuklu ile ne güzel dediler ayağımı burktum günlerce ayağa kalkamadım....
kaynanam birgün dilseyi taşıyorum dikkat et çocuğa düşersin dedi topuklu giyiyorum diye bir baktım kaynanam yok arkada düşmüş yere çamura hemde

kirmizi kurdele takmayi bende cok istiyorummmm hep imrenirdim televizyonda falan görünce

İlkinde takamamışsın ama bunda oğlan annesiyim diye kırmızı kırmızı takarsın.
Kaynananı da duymazdan gelicen mecbur.
Keşke kocişin de yanında olsa o zamanda seni görse kırmızı kurdeleyle :)

Selam arkadaşlar..
Ben yarın üçlümün sonucu için arıycğm doktorumu inş temiz çıkar...
umarım canım iii haberlerini bekliyrzzzz

Ay yazın İzmirde bi doğum hastanesinde kürtaj oldum çıkışımı yaptırmak için bekliyrmm
yan taraftada 1 gün önce doğum yapmış olanlar bebişlerini işitme testine getirmişler
kızcağızın birinde bi baktım siyah üzerine kırmızı renkli saten bi sabahlık ve tüylü terlikler o şekilde yukarıdan aşağı inmiş
Ay ben çok garipsemiştm o ne yaaaa dieee

Yani kokoşluk sınır tanımıyo kıssssssssssssslaaaaaaaaaaaaaaa

hayır bari aynı hastanede ayn ı gün doğum yapsak giyeriz beraber bu iki deli karı kim derler.............. o zaman gocunmam ama hastanede tek kalamam....

nü de iç giyim magazası cnm ankarada her yerde var ama istanbulda var mı bilmiyorum. sitesinden magazalarına bak istersen

valla dilsecim bazen cok saf kalpli olarak cvp veriosun o terlik giyilir mi hastanede ya :)) ben sadece saka yaptım kendimi düsünemiyorum fil gibi ve tüylü terlikli

hayır bari aynı hastanede ayn ı gün doğum yapsak giyeriz beraber bu iki deli karı kim derler.............. o zaman gocunmam ama hastanede tek kalamam....

ay bugün ben mi çok neşeliyim yoksaaaa
ne kadar çok güldürüysun beni Dilse yaaaaaaaaaaaaaaaaa
stres attım valllaaaaaaaaa
,çok tatlısınnn

ya benim sinirim bozuk biraz da dışa böyle vurdum..... ama ben diyorum masaltuna dimi tatlım.... ben anlamadım mı tam anlamam.... hayır yani canım kokoşsundur giymek istersin ama şimdi senin tanımını ve o terliği düşündüm koptum karnım ağrıdı ayyyyyyyyyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…