ay gene naptım ben kız :)valla diyorum bak bir gün emziriyorum diye ip askılı bluz giydim kaynanama giderken ... ay neymiş memelrim taşmış sütüm bolmuş ertesi sütüm azaldı.... felaket nazar değiyor..... nazarı ayeteli küçük kuranı baş ucunuza koyun hep.....
Selam arkadaşlar..
Ben yarın üçlümün sonucu için arıycğm doktorumu inş temiz çıkar...
canım haklısın yaaaa bende nazara çok inanırmmm
ay teşekkür ederim renkleri de var çok sevimli ya.... doğumdsn önce 2 tane daha alıcam.... hastanede de giyerim bunları hiç te kötü değil birde şık sabahlık tamam.... ama ben tüylü terlik giymem kocamda yok ayıp valla kaynanam kınar beni..... bir kırmızı kurdele istedim taçlarım vardı ama hastanede kırmızı kurdele tamak istedim benle çok dalga geçti.....
Selam arkadaşlar..
ay teşekkür ederim renkleri de var çok sevimli ya.... doğumdsn önce 2 tane daha alıcam.... hastanede de giyerim bunları hiç te kötü değil birde şık sabahlık tamam.... ama ben tüylü terlik giymem kocamda yok ayıp valla kaynanam kınar beni..... bir kırmızı kurdele istedim taçlarım vardı ama hastanede kırmızı kurdele tamak istedim benle çok dalga geçti.....
ya saçmalamayın ya evde giyersenizde hastanede gülerler kızımayrıca evde de kocanıza kendinize süslenin gelen giden öyle görmesin nazar değer valla....
umarım canım iii haberlerini bekliyrzzzzSelam arkadaşlar..
ay ben pijamaya o kadar vermem. nü ne kuzum??
iyi akşamlar:))
aaa benim çeyizimden taşlısı var kullanmadım hiç. ben de onu götürem :)) tüyümüz eksik kaldı amma neyseee :))
eneee bu da çok datluuu
cok gusel cnm begendım
hayır bari aynı hastanede ayn ı gün doğum yapsak giyeriz beraber bu iki deli karı kim derler.............. o zaman gocunmam ama hastanede tek kalamam....
Selam arkadaşlar..
herkese hayirli aksamlar diliyorum
muhabbetiniz bol olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?