elbiseyi bende çok severim ama pantolonda.... ama hep dar giyerim..... bol pantolon hiç tarzım değil..... ama sana elbise yakışıo kızım..... ben çok cılızım bacaklarım incecik kalıo altta..... üst taraf mükmmmel ama alt taraf çiroz.....
ayyy niye yakışmasınn var foton kotlu çok da güzell
sundan 10 sene önce ne kadar pahalıydı lcw ben kücükken özenirdim. simdi indirim sezonunda yok fiyatına satılıyor. gecen ben bakim die girdik eşime 5 tane kazak aldık sezon sonundan ve hepsi cok güzeldi. 9.90 - 12.90 dı fiyatlar. alalım da seneye seni idare etsin dedim :)))) bebek olunca kendimize cok bakamıcazz
doğru valla kendimize şimdi aldık aldık
bi kaç ay sonra bebeklerimiz için çalışıcazzzzzzzzzzzzz
elbiseyi bende çok severim ama pantolonda.... ama hep dar giyerim..... bol pantolon hiç tarzım değil..... ama sana elbise yakışıo kızım..... ben çok cılızım bacaklarım incecik kalıo altta..... üst taraf mükmmmel ama alt taraf çiroz.....
ayy aynen bacaklarım ince kısacık giiynce tatilfde çok güzel oluyor am diz üstü giyince alt bacak ince kalıyıor çizme ile de gzüel oluyor etek :)
ama yazın giyemiyorum ....
ben bugün 3 lümü yaptım 15 gün sonra çıkarmış :))
birazz geçç
birde seyrme gibi şeyler hissdiyorum bebek mi acaba mera ediyorum :)????
ayy aynen bacaklarım ince kısacık giiynce tatilfde çok güzel oluyor am diz üstü giyince alt bacak ince kalıyıor çizme ile de gzüel oluyor etek :)
ama yazın giyemiyorum ....
birazz geçç
birazz geçç
benimde yüzüm minyom,popom kocamannnnnnnnnnnn
bacakların özellikle ayakbileklrim çok inceeee
bende ç,zmeyle seviyrm eteğiiii
yazın çok çirrkin duruyooo bendeeeeeee deeeeeeeeeeeeee
bende de oluyooo ben bebişim die düşünüp mutlu olmaya çalışyrmmmm
seb-nde öleeeeeee yappppp
yok valla allaha şükür benim heryerim orantılı.... 87 61 88 ölçülerim kızım benim :) :) gerçi hç 90 60 90 olamayacağım ama olsun
yok valla allaha şükür benim heryerim orantılı.... 87 61 88 ölçülerim kızım benim :) :) gerçi hç 90 60 90 olamayacağım ama olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?