burdayızzzzben yata yata yazdığım için sürekli takip etmek zor oluyor ama yinede yılmıyorum , takipteyim
![]()
Canım benim sen fazla yorma kendiniiii kıyamammmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
burdayızzzzben yata yata yazdığım için sürekli takip etmek zor oluyor ama yinede yılmıyorum , takipteyim
![]()
Bide ona gitde canım aklında ki soru işareti kalksınnn
evet canım öyle yapıcamda ben bu doktorları hiç anlamıyorum, doktorum rahim ağzında damarın çatlamıştır , yat dinlen dedi diyorum, bu doktorda diyo ki damarın çatlamışsa dikilir kapatılır öyle yat dinlen diye iş mi olur deditedaviler doktora göre değişiyor sanırım
![]()
evet canım öyle yapıcamda ben bu doktorları hiç anlamıyorum, doktorum rahim ağzında damarın çatlamıştır , yat dinlen dedi diyorum, bu doktorda diyo ki damarın çatlamışsa dikilir kapatılır öyle yat dinlen diye iş mi olur deditedaviler doktora göre değişiyor sanırım
![]()
Dizinin yeni bölümü çıkmayacak galiba bu hafta. 2 hafta öncesinin özetini gösteriyor.
Evet gerçekten de çok enteresanmışlar. Bunun bi standardı yokmu yaa. Biri öyle diyo biri böyle.
Sana bahsettiğim Dr Herman sadece sorunlu gebeliklerle ilgileniyor, suyu biten, kanaması olan vs. Bunlarla çok iyi ilgileniyormuş. İstersen ona da bi görün. Gebeliği zor geçen birkaç kişiden duydum bunu. Ona giden çok insanı da tanıyorum herkes memnun ondan.
4 ile 8. haftalar arasında 2 kilo aldım. 8 ile 17. haftalar arasında da 1,5 kilo aldım. :) Şimdi halimden çok memnunum. Doktorum da kilomu iyi buldu.
hmm doktorun kilonu iyi bulduysa ben de halime üzülmeyeyim :)
tedaviye 50 ile başlamıştım. sonuç aldıgım hafta bi akşam 54 ü gördüm.:))) şimdi de sabahları 57 yi görüyorum :26:
malum benim ikiz. .:)
yediklerimde aşırı bi durum yok. ilk zamanlar bu kilo olayını kafama daha çok takıyordum ama. hepten de aç gezemem ki..
sabahları bi dilim ekmekle sütlü kahvaltı. arada bi küçük kutu süt daha. öğlen sebze yogurt meyve 3-4 tane kadar badem ceviz fındık.
akşam çorba salata yanında bi parça et
cinsiyet konusundaki hassasiyetinizi o kadar iyi anlıyorum ki arkadaşlar..... kızsa yada erkekse ona göre kıyafetler almak, örgüler örmek, oda takımları beğenmek ve herşeyden önce onu karnında severken kızım yada oğlum diyebilmek. bende her doktora gidişimde "cinsiyeti belli mi" diye soruyordum doktoruma.bu kanamaları yaşamaya başladıktan sonra her doktora gidişimde içimde hep aynı korkuyla , doktoruma ilk sorum " kalbi atıyor mu?" oldu. ve doktor evet yaşıyor bebeğin dedikten sonra yaşadığım mutluluğu ne anlatmak nede tarif etmek mümkün değil, son gidişlerimde hiç cinsiyeti sormadım, hatta en son gidişimizde doktor kalbi atıyor dedikten sonra hala erkeğe benziyor da demiş , ben bu cümleyi hiç duymadım bile , eşim sonradan söyledi. çünkü o anda ben, onun ekrandaki küçük ellerini , yanıp sönen kalbini izlemeye odaklanmış, mucizem beni terk etmemiş diye ağlıyordum.inanın şu anda tek dileğim onu sağlıkla kucağıma alabilmek, kızmış erkekmiş umrumda bile değil. yeterki eylül ayı gelsin ve sağlıkla kucağımda olsun.beni sakın yanlış anlamayın, cinsiyet konusundaki heyecanları bende yaşadım ilk başlarda , ama bu kadar kendinize dert edipte sırf cinsiyet öğrenmek için doktor doktor gezmeyin arkadaşlar, nihayetinde en fazla 1-1,5 ay sonra hepinize doktorlarınız net birşey söyleyecek.
Ay kendim çalıyrm kendim oynuyrm kızlarrrrr![]()
Ay kendim çalıyrm kendim oynuyrm kızlarrrrr![]()
Kızlar sizdede unutkanlık başladı mıııı??????????
Ben iyice saflaştım inanın
hergün okula notebook u götürüyrm, bugünle birlikte 2 oldu
hamileliğin başından beri unutup unutup gidiyrm okulaaaaa bunun haricinde daha bi çok şey varrrr
ne oldu bana yaaa hiç kabullenemiyrm inanın,![]()
aynen. ben de zor buldum bu bebişleri. senelerce doktor doktor gezdik. sebepsiz dendi bişi bulunamadı ama olmadı da olmadı. benden sonra evlenenler 2. bebeklerini dogurdular.akraba bebeklerini severken bana acıyan gözle bakanları görmeye gelmekten, aman senin kızın da ne tembel çıktı nie dogurmuo hala dien densizleri duymamaya çalışmaktan, siz nie doktora gitmiosunuazzz dien ukalaları boğmamaya çalışmaktan, millete laf anlatmaktan, geçiştirmekten nevrim döndü..biriktirip biriktirip doktorlara verdik, hala neden eviniz yok da bik bik dien akrabalara ehi ehi olur die içimizden küfrede küfrede yanıt verdik. 3 aşılama 2 negatif tüpten sonra kavuştum çok şükür.
isim soranlara cinsiyet soranlara "hele bi sağlıklı olsunlar da.." diyebiliyorum. kadın doktor erkek doktor, alttan muayene, üstten muayene tartışmalarını hayretle izliyorum.. en önemlisi sağlık, gerisi bana lüks geliyor.
ooooooooo annesii sen bebişleri öok iii besliysun
yarasın inşallah bebişlerineeeee
Kızlar kilo konusunu açıpta yaramı deşmeyinnnnn![]()
peki canım geçmiş olsunnnherkes diziye daldı galiba![]()
benimde karnım çok ağrıyor sesim çıkmaz bu akşam birazdan da çıkarım herhalde dinlenmem lazımm
Ayyy tahmin bile etmek istemyrmmmmhamilelikte oluyormuş die duymuştum :) merak etme :) daha neler olcak bize nelerr.:))
doktoruma sorsan çok kilo aldım.![]()
aynen. ben de zor buldum bu bebişleri. senelerce doktor doktor gezdik. sebepsiz dendi bişi bulunamadı ama olmadı da olmadı. benden sonra evlenenler 2. bebeklerini dogurdular.akraba bebeklerini severken bana acıyan gözle bakanları görmeye gelmekten, aman senin kızın da ne tembel çıktı nie dogurmuo hala dien densizleri duymamaya çalışmaktan, siz nie doktora gitmiosunuazzz dien ukalaları boğmamaya çalışmaktan, millete laf anlatmaktan, geçiştirmekten nevrim döndü..biriktirip biriktirip doktorlara verdik, hala neden eviniz yok da bik bik dien akrabalara ehi ehi olur die içimizden küfrede küfrede yanıt verdik. 3 aşılama 2 negatif tüpten sonra kavuştum çok şükür.
isim soranlara cinsiyet soranlara "hele bi sağlıklı olsunlar da.." diyebiliyorum. kadın doktor erkek doktor, alttan muayene, üstten muayene tartışmalarını hayretle izliyorum.. en önemlisi sağlık, gerisi bana lüks geliyor.