peki canım geçmiş olsunnn
dinlen birazzzz
benimde bugün çenem düştüüüüüüüü
Ayyy tahmin bile etmek istemyrmmmm
ama ikizzzzz.
gebelik öncesi+ sonrası total kiloya bakıor.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
peki canım geçmiş olsunnn
dinlen birazzzz
benimde bugün çenem düştüüüüüüüü
Ayyy tahmin bile etmek istemyrmmmm
ama ikizzzzz.
Kızlar sizdede unutkanlık başladı mıııı??????????
Ben iyice saflaştım inanın
hergün okula notebook u götürüyrm, bugünle birlikte 2 oldu
hamileliğin başından beri unutup unutup gidiyrm okulaaaaa bunun haricinde daha bi çok şey varrrr
ne oldu bana yaaa hiç kabullenemiyrm inanın,![]()
gebelik öncesi+ sonrası total kiloya bakıor.valla kasamam kendimi. ahanda yediklerim. aç da gezemem
cnm balık yiyor musun?
canımm böyle bir hikayen olduğunu bilmiyordum , hele ki insanların patavatsızlığı tuzu biberi olmuş ama sonunda kavuşmussun bebişlerine ne güzel bak hemde 2si bir arada![]()
inşallah hayırlısıyla kucağına al onları. yazdıklarından anlıyorum ki bazı şeyleri yaşamayan anlayamıyor, Allah'ım düşmanıma bile yaşatmasın tabi ki.
insan asla yapamam dediği şeyleri bile öyle bir yapıyor ki, ben hiç kalçadan iğne olmamıştım bu yaşıma kadar, hastalığım ne olursa olsun hep reddettim fobim vardı.
annemden ilk ve tek tokadımı deli gibi hastayken iğneyi reddedip geberircesine yatarak iyileşmeye çalıştığım için yemişimdir
bu kanamada doktor iğne yapıcam deyince, koşarak yattım sedyeye iğne olmak için, sırf bebeğim iyi olsun diye![]()
annem şok geçirdi, benim evladıma yaptıramadığımı, kendi evladı ona yaptırdı dedi.
doktor alttan muayene edicem dedi, daha önce hiç öyle muayene olmamıştım korkardım, o çatala oturup bacaklarımı bir açışım vardı, eşim bile şaşırdı
sonuç olarak herşey sağlık için gerisi boş![]()
şekerin yoktur di mi. bazı kadınlar senin gibi oluyormuş. bugün biz de okulda konuştuk. bünye işte. ani mide kazıntısı ve ardından titreme. ben uzun tenefüste süt içiyorum :) içerken arada arkadaşların simitlerinden de tırtıklıyorum. itiraf ediim :)Aman bana göre ne kadar az yiyosun bende artık azaltayım bariii
Ama aç açta olmuyo kiiii
resmen kazınıyrm bennn
sabah kahvaltısı yapıyrm yumurtalı falan ,uzun tenefüste 1 elma, saat 12 yi zor yapıyrm valla elim ayağım titremeye başlıyo sonraa
Hayır canım
daha önceden et ve et ürünleriyle aram pek yoktu zaten,hamilel,kle iyice bitti
hiç yemiyrmmmmmm.YİYEMİYRMMMMM:26::26::26::26:
canımm böyle bir hikayen olduğunu bilmiyordum , hele ki insanların patavatsızlığı tuzu biberi olmuş ama sonunda kavuşmussun bebişlerine ne güzel bak hemde 2si bir arada![]()
inşallah hayırlısıyla kucağına al onları. yazdıklarından anlıyorum ki bazı şeyleri yaşamayan anlayamıyor, Allah'ım düşmanıma bile yaşatmasın tabi ki.
insan asla yapamam dediği şeyleri bile öyle bir yapıyor ki, ben hiç kalçadan iğne olmamıştım bu yaşıma kadar, hastalığım ne olursa olsun hep reddettim fobim vardı.
annemden ilk ve tek tokadımı deli gibi hastayken iğneyi reddedip geberircesine yatarak iyileşmeye çalıştığım için yemişimdir
bu kanamada doktor iğne yapıcam deyince, koşarak yattım sedyeye iğne olmak için, sırf bebeğim iyi olsun diye![]()
annem şok geçirdi, benim evladıma yaptıramadığımı, kendi evladı ona yaptırdı dedi.
doktor alttan muayene edicem dedi, daha önce hiç öyle muayene olmamıştım korkardım, o çatala oturup bacaklarımı bir açışım vardı, eşim bile şaşırdı
sonuç olarak herşey sağlık için gerisi boş![]()
aynen öyle. yaşamayan bilemiyor.. şükretmesini de bilmek lazım
sana da çok geçmiş olsun
şekerin yoktur di mi. bazı kadınlar senin gibi oluyormuş. bugün biz de okulda konuştuk. bünye işte. ani mide kazıntısı ve ardından titreme. ben uzun tenefüste süt içiyorum :) içerken arada arkadaşların simitlerinden de tırtıklıyorum. itiraf ediim :)
valla cnm ben de yiyemiyorum bulantılı kusmali geçiyor benim ki ama yememiz gerekiyor. unutkanlığın ilacı balık. dışarıda bir yerde yiyebilir misin? mesela ben dışarıda tahammül edebilirim gibi geliyor![]()
benim şimdi çıkmam lazım. ii geceler kızlar
ben çıkıyorum annişlerrrr , kocam geldi, şimdilik hoşçakalın, bebelere iyi bakın![]()
Selam kızlar
Ben depresyonda gibiyim sizde öyle misiniz:26:
Kaç haftalıksın canımm
ben ilk haftalarımda öyleydimm
Canım yoktu ama bilmiyrm kiii, daha şeker testinede 2 ay var sanırımmm, bide hamilelikle bi tatlı yameye başladm akılınız dururrr
onuda denedik eşimle ,,yok yok yok.....
12 haftalık oldu hiç bir şey yapasım yok :26:bulantılarım geçmedi henüz:26:
aynen cnm. depresyolnda değilim ama hiçbirşey yapamıyorum bulantıılardan. bir de ben çalışyorum. ev resmen pis. bulaşıklar birikiyor. kendimi iyi hissedince yıkıyorum.ev desen haftada 1 belki süpürülüyor.haftada 1 de toz alınıyor. oda adam akıllı değil.hala kusuyorum.
hmm doktorun kilonu iyi bulduysa ben de halime üzülmeyeyim :)
tedaviye 50 ile başlamıştım. sonuç aldıgım hafta bi akşam 54 ü gördüm.:))) şimdi de sabahları 57 yi görüyorum :26:
malum benim ikiz. .:)
yediklerimde aşırı bi durum yok. ilk zamanlar bu kilo olayını kafama daha çok takıyordum ama. hepten de aç gezemem ki..
sabahları bi dilim ekmekle sütlü kahvaltı. arada bi küçük kutu süt daha. öğlen sebze yogurt meyve 3-4 tane kadar badem ceviz fındık.
akşam çorba salata yanında bi parça et