Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Limango da gebe indirimde bilginize...
valla mağazasına göreçok çok uygun. pantolonlarda güzelmiş.![]()
eveeeetttt çok güzelmiş pantolonlar hemde çok uygunn vallahi çok iyi oldu bu ben hemen getirteyim ama hangi beden alsam onu bilemedim yaaaa
kızlar bu park yataklar daha çok seyehat için değil mi??? O kadar çok yatak çeşitleri ve bebek arabaları varki, hangisini almak gerekiyor hala tam anlıyamadım......
kızlar bu park yataklar daha çok seyehat için değil mi??? O kadar çok yatak çeşitleri ve bebek arabaları varki, hangisini almak gerekiyor hala tam anlıyamadım......
hele beyaza bayıldım ama o diğerlerine göre accık pahalı:))
çok kilo aldın mı bilmiyorum ki. Ben geçen hafta hamile pantolonu almaya gittim. Normalde 36 bedenimdir.göbeğim çıktığı halde 36 beden bile olmadı ham,ile pantolonunda![]()
aynen benimde öyle lcw dan aldım bi tane 36 beden o bile büyük geldi sonra terziye gönderdim daralttım ama hala dar geliyo şimdi baktım da bunun kalıbı küçük gibi 36 alsam olurmu ki diyorum benim göbek dışında kilo yok
benim de sadece göbek çıkmaya başladı.olur o zaman cnm baksana manken kız zaten![]()
bıran once yarın olsunn bebısımı goreyımm ıns poposunu donmezz cınsıyetı ogrenırızz![]()
günaydın herkesee kızlarrr, dün gece bebişimin hareketlerini hissettim çok heycanlandımmmmmm çok güzeldi:))
darısı hisedemeyenelree
denıycem cnm ıns ıse yarar..ay nasıl heyecanlısındır şimdiiiinşallah öğrenirsin canım doktora gitmeden bebişinle konuş güzel güzel anlat ona sana cicicler alıcaz cinsiyetine göre dee, ben konuştum o işe yaradı galibaa
![]()
ıns cnm sadece ruyanda gormekle kalmazsınn bende gecen hafta ılkkez hıssettımm.. cok acaıp oluo ınsan muthıs bır duygu allahım ısteyen herkeze yasatsın amınnbende rüyamda hissettiğimi gördüm karnımda oynuyordu![]()
sadece rüyalarımda görüyorum zaten hala hissedemedim ama çok dert etmiyorum çok uslu benim miniğim diye avutuyorum kendimidenıycem cnm ıns ıse yarar..gostermesse kız dıolar ama nekadar dogru bılmıyorum
çikolata da yemeyi unutma
ıns cnm sadece ruyanda gormekle kalmazsınn bende gecen hafta ılkkez hıssettımm.. cok acaıp oluo ınsan muthıs bır duygu allahım ısteyen herkeze yasatsın amınn![]()
allah gönlüne göre göre versin inş hayırlı bir evlat olurherkerse günaydınlar.....kızlar cuma günü doktora gittim ve doktor %70-80 erkek dedi yanılacağımı sanmam ama haftaya gel yine bakarız dedi
herkerse günaydınlar.....kızlar cuma günü doktora gittim ve doktor %70-80 erkek dedi yanılacağımı sanmam ama haftaya gel yine bakarız dedi
slm cnm ıyızz sen nasılsın hayırlısıolur ıns hakkında .. aklından gecen bı hıs varmı ? banada soruolar bu soruyu amaben hıssedemıyorumSelam kizlar nasilsiniz?bende belki cuma gunu giderim cinsiyetini ogrenmek icin.
bende rüyamda hissettiğimi gördüm karnımda oynuyordu![]()