• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

sadece rüyalarımda görüyorum zaten hala hissedemedim ama çok dert etmiyorum çok uslu benim miniğim diye avutuyorum kendimi :1: nasıl olsa büyüyünce bol bol hissedeceğim.

allah gönlüne göre göre versin inş hayırlı bir evlat olur :emir_bebek:

sağol canım umarım hepimizin hayırlı olur

sağlık ocağına gitiim bugün idrar testi ve kan verdim
doktorlar çok sık istemiyor ama idrar testinin her ay yapılması lazım
ileri safhadaysa erken doğuma neden oluyor önlem almak lazım
5 dk da hallettim hiç sıra yoktu

ama arabayı çamura park etmişim araba pedalllr apartman ayakkkabı mahvoldu eşim çok kızacak :(( bayağı zamanımızı alcak temizlemek
dünn yağmur yağınca kuru yer kalmamışki bende suç yok aslında yol yapımları da var her yer delik deşik kuru yer vardıda ben mi çamura gititim :)

Son düzenleme:
kızlar bu park yataklar daha çok seyehat için değil mi??? O kadar çok yatak çeşitleri ve bebek arabaları varki, hangisini almak gerekiyor hala tam anlıyamadım......

ben oğlumu 2,5 yaşına kadar park yatakta yatırdım önce kendi odamızda sonra kendi odasında. pierre cardin almıştım ben. üç seviyesi var, sallanabiliyor ve titreşimle müzik özellikleri var. sonra da kendi tek kişilik yatağında uyudu. katlayıp çantasına koyduk işi bitince. ben çok memnun kaldım. içine ben daha sağlıklı olur diye pamuk yatak yaptırmıştım. park yatağı haşim işcan geçidinden aldık.

gunaydınn ..hayırlısı olsun canım . darısı benım basıma:21:

slm cnm ıyızz sen nasılsın hayırlısıolur ıns hakkında .. aklından gecen bı hıs varmı ? banada soruolar bu soruyu amaben hıssedemıyorum:1:

sağol canım umarım sende en kısa zamanda öğrenirsin bak ben dayanamadım daha kontrolüme bir hafta vardı ama ben geçen gün gittim

sadece rüyalarımda görüyorum zaten hala hissedemedim ama çok dert etmiyorum çok uslu benim miniğim diye avutuyorum kendimi :1: nasıl olsa büyüyünce bol bol hissedeceğim.

ıns hep bole uslu olur annesı.. buyuyunce karnımızdan cıkmak ıcın tekmeleyıp durucaklar :) :16::16:

kızlar bişey soracam benim bu aralar başım çok ağırıyor yani öyle şiddetli bir ağrı değil ama gün boyu devam ediyor hatta gece bile böyle bişey yaşayanınız var mı ne yapmak lazım ilaç kullanmak istemiyorum

sağol canım umarım sende en kısa zamanda öğrenirsin bak ben dayanamadım daha kontrolüme bir hafta vardı ama ben geçen gün gittim

ınss canımm .. cınsıyetı bellı olunca baslasın alısverıss .. :52::52:

sağlık ocağına gitiim bugün idrar testi ve kan verdim
doktorlar çok sık istemiyor ama idrar testinin her ay yapılması lazım
ileri safhadaysa erken doğuma neden oluyor önlem almak lazım
5 dk da hallettim hiç sıra yoktu

ama arabayı çamura park etmişim araba pedalllr apartman ayakkkabı mahvoldu eşim çok kızacak :(( bayağı zamanımızı alcak temizlemek
dünn yağmur yağınca kuru yer kalmamışki bende suç yok aslında yol yapımları da var her yer delik deşik kuru yer vardıda ben mi çamura gititim :)

canın sagolsunn cnm yerlerın camur olması senın sucun deılkı :1::40:

kızlar bişey soracam benim bu aralar başım çok ağırıyor yani öyle şiddetli bir ağrı değil ama gün boyu devam ediyor hatta gece bile böyle bişey yaşayanınız var mı ne yapmak lazım ilaç kullanmak istemiyorum

buhaftalarda normal cnm bende uykumdan basagrısıyla uyanıyorum butungunde ole gecıo.. ılacta almıyorumm dayandıgım kadarıyla dayanıyorum uzanmaya calıs bengenelde uyyuyorum basım agrıdıgında.. unutuyorum enazından .sıvı tuketımını artır bıde surahıyla su koy yakınınaa aklıma geldıkce ıcıyorum benn .. bıde wcye sık gıtmek olmasa :1::1::1::1:

buhaftalarda normal cnm bende uykumdan basagrısıyla uyanıyorum butungunde ole gecıo.. ılacta almıyorumm dayandıgım kadarıyla dayanıyorum uzanmaya calıs bengenelde uyyuyorum basım agrıdıgında.. unutuyorum enazından .sıvı tuketımını artır bıde surahıyla su koy yakınınaa aklıma geldıkce ıcıyorum benn .. bıde wcye sık gıtmek olmasa :1::1::1::1:

kız ben işteyim nasıl uzanacam:) neyse senin dediğin gibi dayanacam başka çare yok eve gidince de iyice dinlenirim uyumaya çalışırım umarım geçer

ulker hero baby uye olmustumm gecen gun paketım geldı sızlerde uye oldunuzmu ? ben hamıle kalmadan once uye oldugum ıcın sanırım erken geldı normalde dogumda gelıo sanırım

ben kaçayım kızlar zaten başım ağırıyor böyle bilgisayara baktıkça daha kötü oluyorum hadi öptüm hepinizi kendinize ve bebişlere iyi bakın ben iyi olunca yine devam ederim by.

ulker hero baby uye olmustumm gecen gun paketım geldı sızlerde uye oldunuzmu ? ben hamıle kalmadan once uye oldugum ıcın sanırım erken geldı normalde dogumda gelıo sanırım

bende uye olum barı hıc ole basvurmdm gelsın bebısıme bısler :))))buarada başagrısı demıssnız kızlarr dun cok fenaydım basım catlıodu mıdemde fenaydı ıns bugun olmaz

mrb arkadaşlar inşallah öncelikle bebişler sonra da siz iyisinizdir benim 10 gündür midem düzelmişti biraz dün ne olduysa akşam lavaboya bile ulaşamadan çıkarttım çok kötüydü korktum kabus dolu günler geri geliyo diye inşallah anlık bişeymiştir sizlerin nasıl göbüşler belli olmaya başladı mı

mrb arkadaşlar inşallah öncelikle bebişler sonra da siz iyisinizdir benim 10 gündür midem düzelmişti biraz dün ne olduysa akşam lavaboya bile ulaşamadan çıkarttım çok kötüydü korktum kabus dolu günler geri geliyo diye inşallah anlık bişeymiştir sizlerin nasıl göbüşler belli olmaya başladı mı

valla ben siddetli bi bas ağrısı cekiyorum uyku bile işe yaramıyor göbüş desen almıs basını gidiyor hiç bişeyime sığmıyorum:43:

Back
X