• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Evet mısır patlatıp yiyelim bari napalım :1:
Canım dün akşam öyle erik istedi ki ağzım sulanıyor hala :27::27:
:)) oy oy az kaldı canım az daha sabret nisan 23 ten sonraaaa çıkar piyasayaa :DDDD
şimdi 200 tl :D seni bilmem ama alsambeni 2-3 tane kesmezzz o yüzden hiç tatmıyorum:D

kızlar canım acayip çilek istiyor eşim bana yedirmiyor hormonlu diye aranızda yiyen varmı.çağlalarda çıkmış.ya bide erik ucuzlasaydı.yeni dünya kiraz vişne erik çilek çağla bunlarla dolu bi tabak hayal ediyorum.ekşi ekşi.
canım cılekte hormon olmuyomus oyuzden aldım ben yıyrm cnm
Benim bebeğim de 200 gr olmuş :nazar: boyu da 16 cm :nazar: haftalarına göre normalmiş.
:nazar::nazar:maşallh bebısne cnm
suksuk ya bizimde aynı oldu.bebişimiz %60 kızmış ama kesin değil kordonu iki bacak arasına almış bırakmıyor.bide çok hareketliydi.doktor hiç durmuyorki yerinde bakamıyorum dedi.bizde pazartesi günü 3lü taramanın sonucuna gittiğimizde baktırıcaz tekrar.
:(((((cınsıyet konusunda artık uzuluyrm bı ogrensem dıe ya arkdsm hamıleydı benden 1 hafta kucuktu ama oda ogrendı bızımkı ne nazlı cıktı ya
:)) ben şuanda bileee wc ye koşturuyorumm karpuzu yediğimi düşünemiyorum:D
karpuzmuuu ay gece ruyamda bırı karpuz verıyodu 2 dılım kendı sesıme uyandım ben karpuz ıstyrm dıe bagırdım gece ya:))))):1::1:
kızlaarrr kısım olacakmış bebeğim öle güzel pozlar verdiki ultrasyonda :46: tıpkı ben o kadar yani herşeyide çok normal sağlıklı ve olması gerektiği gibiymiş elhamdulillah rabbim şimdi hamile olduğumu anne olduğumu hissettim dünden beri çok heyecanlıyım meğer anlamamışım öncesinde noldunu :37: hep erkek die alıştırmıştım kendimi ama prensesim geliiyooo :52:

hayrlı olsun cnm prensesın:nazar::nazar:

çok sağol canım ben ilk erkek die düşündümden hep erkek çeylerine bakıyodum ama gözümde hep kız kıyafetlerinde kalıyodu eşimede söledim dün artık beni kim durdurcak bilmem die oda sağolsun hiç kimse durdurmasın kafana göre takıl dedi :46: bakalım sonumuz nolcak :37:

ben heycanlanıyorum alışveriş içn ama bizde anneanne beşik hazırlar herşeyi a dan z ye getirir.onlar başladılr bile alışverişe.dün birsürü giysi aldılar.almayın daha cinsiyeti kesinleşmedi desemde beni dinleyen yok annemle anneannemi durduramadım.bende patik örüyorum şimdilik:)

:)) oy oy az kaldı canım az daha sabret nisan 23 ten sonraaaa çıkar piyasayaa :DDDD
şimdi 200 tl :D seni bilmem ama alsambeni 2-3 tane kesmezzz o yüzden hiç tatmıyorum:D

ayyy evet yaaa erik benimde çok aklımda çilek çıktı nese ondan yedikte erikte bi çıksaydı resmen hayallerini kuruyorm eriğin :52::52:

:)) ay kıyamam yawsss biz burada birbirimizideee tetikliyoruzz sanrım yemekten bahsetmesekkmiki hehe

kızlar aynen ole ama bıyonden sanslıyız onumuz yaz ve her ıstedgmz meyveyı yıyebılıcgz suan cnm ıstıo ama bıraz dha beklesem bısı olmaz dyrm zamnnda yemk dha saglıklı:34::34:

ben heycanlanıyorum alışveriş içn ama bizde anneanne beşik hazırlar herşeyi a dan z ye getirir.onlar başladılr bile alışverişe.dün birsürü giysi aldılar.almayın daha cinsiyeti kesinleşmedi desemde beni dinleyen yok annemle anneannemi durduramadım.bende patik örüyorum şimdilik:)

ooy ooy o ne kısmetli bebek öle büyük anane bile alışverişte hadi bakalım benim annemde çıkmış çocuk odalarına bakmış bizimkini bi beşik kesmicek odasını hep alcak galiba :1: henüz alışverişe başlamadık ama şimdiden sonra herkes serbes artık isteyen istediğini alabilir :52:

:)) ay kıyamam yawsss biz burada birbirimizideee tetikliyoruzz sanrım yemekten bahsetmesekkmiki hehe

doğru söylüyorsun en iyisi yiyecek konuşmamak.yoksa hepimizin göğüsleri şişecek zaten balon gibi oldular.dahada şişerse patlarlar allahkorusun:)hahahahahaha

ayyy evet yaaa erik benimde çok aklımda çilek çıktı nese ondan yedikte erikte bi çıksaydı resmen hayallerini kuruyorm eriğin :52::52:

ekşi elma yeeee canımm:DDD birazcıkkk kesiyor erik isteiğini insanın
şu yeşil kütür kütür olanlardan:D

bende istiyorum çilek yeter artık dayanıyoooooooooooommmmmmmmmmmmmmm

benm hamılelıkte ılk ıstdgm meyveydı ocak ayında alıp yemıstım bıde ıdrar yolu ıntıhapına ıyı gelıomus cılek ben oyuzden yıyorum hep bende antıbıytkler hamılelkten dolayı alerjı yapıomus dr.bıraktrdı antıbytgı oyuzden bol su ve cılek yyrm

bende istiyorum çilek yeter artık dayanıyoooooooooooommmmmmmmmmmmmmm

canım bende hormanludur die öle uzaktan bakıyodum çileğe tv de mevsim geçişi nasıl beslenilmeli die anlatılıyodu kadın çileğinde zamanı geldi bolca tüketilmeli diince kendimi hooopp markette buldum :52:

ooy ooy o ne kısmetli bebek öle büyük anane bile alışverişte hadi bakalım benim annemde çıkmış çocuk odalarına bakmış bizimkini bi beşik kesmicek odasını hep alcak galiba :1: henüz alışverişe başlamadık ama şimdiden sonra herkes serbes artık isteyen istediğini alabilir :52:

zaten bunun adı beşik getirme ama beşiğe gelene kadar neler neler alacaklar.harika ya bide ilk olunca ,nasıl kıymetli oluyorlar.düşündükçe sabırsızlanıyorum.sizin ananede bizimkiler gibi şimdiden çoşmuş.hadi hayırlısı canım bizlerede hayırlı sağlıklı tosun gibi bebişler doğurmak kalıyor.aslında en zoru buda neyse:):emir_bebek:

Back
X