• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ooy ooy o ne kısmetli bebek öle büyük anane bile alışverişte hadi bakalım benim annemde çıkmış çocuk odalarına bakmış bizimkini bi beşik kesmicek odasını hep alcak galiba :1: henüz alışverişe başlamadık ama şimdiden sonra herkes serbes artık isteyen istediğini alabilir :52:

zaten bunun adı beşik getirme ama beşiğe gelene kadar neler neler alacaklar.harika ya bide ilk olunca ,nasıl kıymetli oluyorlar.düşündükçe sabırsızlanıyorum.sizin ananede bizimkiler gibi şimdiden çoşmuş.hadi hayırlısı canım bizlerede hayırlı sağlıklı tosun gibi bebişler doğurmak kalıyor.aslında en zoru buda neyse:):emir_bebek:

:60::60:
benimkilerde çok büyüdü küçücüklerdi:17::27::27:

aynen benımkılerın ucuda buyumeye baasldı ve rengı koyulastı kahverengı olan kısmı :17:

benım annm hep sey dıo hamıleyken canın bısı cekınce o an yıyemysan sağ elının avucunu yala sonra once sag sonra sol gögsüne sur şişmesin dıo hep:1::1:

ewt bnde bısey cnım ıstedıgınde avucumu yalıom evde yoksa :))) :10:

benım annm hep sey dıo hamıleyken canın bısı cekınce o an yıyemysan sağ elının avucunu yala sonra once sag sonra sol gögsüne sur şişmesin dıo hep:1::1:

evet bende duydum bazen yapıyorum:1::27:

aynen benımkılerın ucuda buyumeye baasldı ve rengı koyulastı kahverengı olan kısmı :17:

ewt bnde bısey cnım ıstedıgınde avucumu yalıom evde yoksa :))) :10:

benim her yeri büyüdü:17::1::1:
hanımlar göğüslerinizide yağlayın çatlamasınlar:1:

bana doktorum 2o gun sonra ayrıntılı ultroson yaparıs dedı kızlar sızınde olemı ??

Son düzenleme:
zaten bunun adı beşik getirme ama beşiğe gelene kadar neler neler alacaklar.harika ya bide ilk olunca ,nasıl kıymetli oluyorlar.düşündükçe sabırsızlanıyorum.sizin ananede bizimkiler gibi şimdiden çoşmuş.hadi hayırlısı canım bizlerede hayırlı sağlıklı tosun gibi bebişler doğurmak kalıyor.aslında en zoru buda neyse:):emir_bebek:

ewet bizim kızımız bide iki tarafında ilk torunu artık düşünemiyom neler olacak :52: canım rabbim bu kadarını nasip etti bizde çatır çatır doğururuz allahın izniyle :nazar:

hanımlar göğüslerinizide yağlayın çatlamasınlar:1:[/QUOTE]
masallah .. göbüşlerınız kasınmaya basladımı ben kasınınca krem suruyorumm azda olsa gecıoo .. sanırım catlaama zamanımız gelıo :19::18:

masallah .. göbüşlerınız kasınmaya basladımı ben kasınınca krem suruyorumm azda olsa gecıoo .. sanırım catlaama zamanımız gelıo :19::18:

aynen canım benimde kocaman oldular allahtan çok küçüktülerde önceden şimdi o kadar göze batmıyo :37: kaşıntılarımda oluyo ama bişe sürmeye başlamadım ben daha :31:

Son düzenleme:
ewet bizim kızımız bide iki tarafında ilk torunu artık düşünemiyom neler olacak :52: canım rabbim bu kadarını nasip etti bizde çatır çatır doğururuz allahın izniyle :nazar:

bızımde aynen ole oluck dr cınsıytı tam dedmdı ama erkk trfı arada bı erkek torun erkek dyıp durunca snr oluyrm kız olsa sankı uzulcekler :(((saglıklı olsunda benm meleğim

bızımde aynen ole oluck dr cınsıytı tam dedmdı ama erkk trfı arada bı erkek torun erkek dyıp durunca snr oluyrm kız olsa sankı uzulcekler :(((saglıklı olsunda benm meleğim

Benim kayınvalide kız olsun sağlıklı olsun diyor kız evlat gibi varmıymış :27:

aynen canımm
onu opup koklamak ıstıyorumm :48::48::48:

:69::69::69::69:

yok canım üzülmezler bu zmanda öle bişeymi kaldı canım benim kayınvalidemin kızı yok iki erkeği var bayılıyo kıza o kadar mutlu oldularki eminim kayınpederimde çok sevinmiştirde onunla görüşmedik henüz :52:

masallah .. göbüşlerınız kasınmaya basladımı ben kasınınca krem suruyorumm azda olsa gecıoo .. sanırım catlaama zamanımız gelıo :19::18:[/QUOTE]

bende kaşınınca sürüyorumda. benim kollarım ve bacaklarımda çok kurudu. bariz bir şekilde.. kollarım ve bacaklarımda kaşınıyo ne alaka ise..
ya gömleklerim kapanmıyor. normalde küçük göğüslü biriyim... amaaaa şimdiii öle değil:)) hahaha.. ama tabi heryei büyüyo insanın. aslında ben sadece 1,5-2 kilo kadar almışım ama kıyafetlerim sanki on kilo almışım gibi olmuyor artık..

doğru söylüyorsun en iyisi yiyecek konuşmamak.yoksa hepimizin göğüsleri şişecek zaten balon gibi oldular.dahada şişerse patlarlar allahkorusun:)hahahahahaha

birde oovarrr benimkiler aldılar başını gidiyor sanırım 95 oldularrr:DD

Back
X