ekşi elma yeeee canımmDD birazcıkkk kesiyor erik isteiğini insanın
şu yeşil kütür kütür olanlardan![]()
amaaaaaa naptın sen yaaaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ekşi elma yeeee canımmDD birazcıkkk kesiyor erik isteiğini insanın
şu yeşil kütür kütür olanlardan![]()
ooy ooy o ne kısmetli bebek öle büyük anane bile alışverişte hadi bakalım benim annemde çıkmış çocuk odalarına bakmış bizimkini bi beşik kesmicek odasını hep alcak galibahenüz alışverişe başlamadık ama şimdiden sonra herkes serbes artık isteyen istediğini alabilir
![]()
benimkilerde çok büyüdü küçücüklerdi![]()
benım annm hep sey dıo hamıleyken canın bısı cekınce o an yıyemysan sağ elının avucunu yala sonra once sag sonra sol gögsüne sur şişmesin dıo hep![]()
benım annm hep sey dıo hamıleyken canın bısı cekınce o an yıyemysan sağ elının avucunu yala sonra once sag sonra sol gögsüne sur şişmesin dıo hep![]()
aynen benımkılerın ucuda buyumeye baasldı ve rengı koyulastı kahverengı olan kısmı
ewt bnde bısey cnım ıstedıgınde avucumu yalıom evde yoksa :)))![]()
zaten bunun adı beşik getirme ama beşiğe gelene kadar neler neler alacaklar.harika ya bide ilk olunca ,nasıl kıymetli oluyorlar.düşündükçe sabırsızlanıyorum.sizin ananede bizimkiler gibi şimdiden çoşmuş.hadi hayırlısı canım bizlerede hayırlı sağlıklı tosun gibi bebişler doğurmak kalıyor.aslında en zoru buda neyse:)![]()
benim her yeri büyüdü
hanımlar göğüslerinizide yağlayın çatlamasınlar
masallah .. göbüşlerınız kasınmaya basladımı ben kasınınca krem suruyorumm azda olsa gecıoo .. sanırım catlaama zamanımız gelıo:18:
ewet bizim kızımız bide iki tarafında ilk torunu artık düşünemiyom neler olacakcanım rabbim bu kadarını nasip etti bizde çatır çatır doğururuz allahın izniyle
![]()
aynen canımmçok sabırsızlanıyorum zaman çabucak geçsin istiyorum kucağıma alayım bir an önce![]()
bızımde aynen ole oluck dr cınsıytı tam dedmdı ama erkk trfı arada bı erkek torun erkek dyıp durunca snr oluyrm kız olsa sankı uzulcekler((saglıklı olsunda benm meleğim
aynen canımm
onu opup koklamak ıstıyorumm![]()
bızımde aynen ole oluck dr cınsıytı tam dedmdı ama erkk trfı arada bı erkek torun erkek dyıp durunca snr oluyrm kız olsa sankı uzulcekler((saglıklı olsunda benm meleğim
Benim kayınvalide kız olsun sağlıklı olsun diyor kız evlat gibi varmıymış
senın cınsıyt bellımydı cnm
masallah .. göbüşlerınız kasınmaya basladımı ben kasınınca krem suruyorumm azda olsa gecıoo .. sanırım catlaama zamanımız gelıobenim her yeri büyüdü
hanımlar göğüslerinizide yağlayın çatlamasınlar![]()
doğru söylüyorsun en iyisi yiyecek konuşmamak.yoksa hepimizin göğüsleri şişecek zaten balon gibi oldular.dahada şişerse patlarlar allahkorusun:)hahahahahaha
senın cınsıyt bellımydı cnm
birde oovarrr benimkiler aldılar başını gidiyor sanırım 95 oldularrrD