öledr belkı ama erkek erkek demelrı uzuo ıste belkı kızdr hamılelk bıde alınıo ı
kayınvalidelerin yorumları da yani... bizimkilerde sürekli erkek diolar. ve aile erkekten geçilmio. kız yok. sanırsın ki kız isterler.
erkek ismi falan düşünülmüş. ay bide benim eltimde hamile biliyomusunuz. aynı zamanlarda hamile kalmışız. 3 hafta küçük o bende ama.. her yer hamile eşim tarfında. ve etrafımda eltimle beraber 8 arkadaşım var şuan hamile olan:)))
2012 nüfus patlaması yani::)))
bu arada çinli bi arkadaşım var. bu sene çinde zenginlik ve bereket yılıymış. insanlarda 2012de çocuk doğurmak için sıraya girmişler:))))
yangına körükle gitmek hiç huyum diildir ama tam anlamadığımdan soruyorum kimmiş senin çocuğuna isim düşünen
saolun kızlar:))aynen bende oleyım ya cok cabuk acıkyrm ne yesem acaba dıe dusunyrm bnde
öledr belkı ama erkek erkek demelrı uzuo ıste belkı kızdr hamılelk bıde alınıo ı
kayınvalidelerin yorumları da yani... bizimkilerde sürekli erkek diolar. ve aile erkekten geçilmio. kız yok. sanırsın ki kız isterler.
erkek ismi falan düşünülmüş. ay bide benim eltimde hamile biliyomusunuz. aynı zamanlarda hamile kalmışız. 3 hafta küçük o bende ama.. her yer hamile eşim tarfında. ve etrafımda eltimle beraber 8 arkadaşım var şuan hamile olan:)))
bu arada çinli bi arkadaşım var. bu sene çinde zenginlik ve bereket yılıymış. insanlarda 2012de çocuk doğurmak için sıraya girmişler:))))
aynen cnm bızde arkadas grubumuzda 7 kısı hamıleyızz ve ben 18 haftaya gırdım coguda 17 haftayla 22 hafta arasındalar nufus patlıycak sanırım sadece 2 cınsıyet bellı ıkısı kızz benımm tam gostermedı ama % 60 kızz.. bakalım dıgerlerı merak konusu :))
tabi canım onlae bize olmazlarzaten başta kilo alcam die çok canım sıkılmıştı çünkü bünye müsait ama dün bebişimi görünce öle bi heyecan mutluluk geldiki ben onun için çatır çatır alır sonrada patır patır veririm inş
patates mi haşlasam hem bastırırbu ara çoğunuz çalışıyorsunuz herhalde zor oluyordur değil mi
patates ıı gelıo cnm ben bulantılarım varkende en cok onu yedım ..ben hamıle olunca ayrıldım guzellık uzmanıyım artık bebısım buyuyunce calısmayı dusunuyorum
slm kızlar ,
umarım hepiniz bebişlerle beraber iyisinizdir
bizim kanamamız hala bitmedi, kendi doktorumdan hariç başka bir doktora daha görünmeye karar verdim, bir arkadaşım florance nightingale hastanesinden begüm kuseyrioğlu'nu şiddetle tavsiye ediyor, tavsiye eden arkadaşımda o hastanede çalışıyor zaten. doktoru Begüm Hnm olan varmı aranızda ?
patates ıı gelıo cnm ben bulantılarım varkende en cok onu yedım ..ben hamıle olunca ayrıldım guzellık uzmanıyım artık bebısım buyuyunce calısmayı dusunuyorum
birde oovarrr benimkiler aldılar başını gidiyor sanırım 95 oldularrrD
inşallllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hepbilriktee birde kilolarımız vermek içinnn uğraşırız destek oluruzz birbirimizie
isim düşündünüz mü bebişlerinize
isim düşündünüz mü bebişlerinize
patates mi haşlasam hem bastırırbu ara çoğunuz çalışıyorsunuz herhalde zor oluyordur değil mi
arkadaşlar bu göğüsler böyle kalmayacak değil mi?
daha sonra eski boyutlara dönüyorlar mı?? :18:
SERRA düşünüyom ben kızıma senelerdir... söleyince beğenmeyenler oldu ama napalım herkes herşeyimizi beğencek die bi kanun yok dimi
canım benim bebiş erkek, ben görkem ismi istiyorum ama unisex isim old için eşim uygun bulmuyorbir de artuğ var alternatif sizce nasıl??
benim işim çok şükür rahatt yeme içmede sorun olmuyor molada falan filan, ama erken kalkmak eve gidip yemekle uğraşmak falan kşturmaca yoruyor insanı birde eşimle sosyalizdir haftada3-4 gün dışarı mutlaka çıkıyoruzzzz ondanda vazgeçemiyoruzzzz bugün bile plan yaptık
benim işim çok şükür rahatt yeme içmede sorun olmuyor molada falan filan, ama erken kalkmak eve gidip yemekle uğraşmak falan kşturmaca yoruyor insanı birde eşimle sosyalizdir haftada3-4 gün dışarı mutlaka çıkıyoruzzzz ondanda vazgeçemiyoruzzzz bugün bile plan yaptık
SERRA düşünüyom ben kızıma senelerdir... söleyince beğenmeyenler oldu ama napalım herkes herşeyimizi beğencek die bi kanun yok dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?