2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

inşallllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hepbilriktee birde kilolarımız vermek içinnn uğraşırız destek oluruzz birbirimizie

canım kusura bakma ben o kadar haberdar diilim geçmiş olsun kanamanmı oluyo senin doktorun bişeyler yapmıyomu bunun için kesin görün canım başka bi doktora bence

inşallllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hepbilriktee birde kilolarımız vermek içinnn uğraşırız destek oluruzz birbirimizie

aayy canım hadi inş yaaa yinede dikkat ediyorum elbette vitaminide kestim şimdilik doktor 20. haftadan önce gerekli diil dedi bakalım sonunda ne halde bulcaz kendimizi

patates mi haşlasam hem bastırırbu ara çoğunuz çalışıyorsunuz herhalde zor oluyordur değil mi

benim işim çok şükür rahatt yeme içmede sorun olmuyor molada falan filan, ama erken kalkmak eve gidip yemekle uğraşmak falan kşturmaca yoruyor insanı birde eşimle sosyalizdir haftada3-4 gün dışarı mutlaka çıkıyoruzzzz ondanda vazgeçemiyoruzzzz bugün bile plan yaptık

arkadaşlar bu göğüsler böyle kalmayacak değil mi?
daha sonra eski boyutlara dönüyorlar mı?? :18:

dönüyorlar evet ama benimkiler azıcık büyük kalsa keşke

SERRA düşünüyom ben kızıma senelerdir... söleyince beğenmeyenler oldu ama napalım herkes herşeyimizi beğencek die bi kanun yok dimi

öyle canım önemli olan senin beğenmen

canım benim bebiş erkek, ben görkem ismi istiyorum ama unisex isim old için eşim uygun bulmuyor bir de artuğ var alternatif sizce nasıl??

anlamları ne canım

ne güzel benim eşim çok üşengeçti haftada bir çıkıyoruz beraber

herkese selamlar misafirim var ama sizinlede paylaşmadan duramıyorum napim. doktor kontrolüm vardı bugün prensesim geliyormuş. doktor çok kesin konuştu yinede %5 yanılma payı bırakıyorum dedi. o kadar mutluyumki. tabiki erkekte olsa sevinirdim ama hep kız istedim Allah gönlüme göre verdi. bu arada benimde ikili test beta-hcg 67. yani bende tuttu şu hurafe bilginiz olsun. ayrıca doktor 4 lü teste gerek duymadı ikili çok iyi çıktığı için. şimdi AFP diye bir test için kan verdim. 2 mayısta da ayrıntılı ultrason var. zaten önemli olan testler değil ayrıntılı ultrasonmuş. şimdilik bu kadar benden. hemen kaçayım artık misafirlere ayıp olacak. çokkkk mutluyummmmmm

cnm yaa senin avatardaki bebek süt içerken ben çok yoruluyorum

ya ben akşam yemeğini yer yemez uyuyorum. engelleyemiyorum kendimi. gözlerim kapanıo. normalde bizde çok gezeriz. ama yazık eşim
benim yüzümden dizi izlemeye başaldı artık:))) ben uyuyunca napsın... uykuya hiç dayanamaz oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…