2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

öledr belkı ama erkek erkek demelrı uzuo ıste belkı kızdr hamılelk bıde alınıo ınsan (
yok daha belli değil 13. haftamdayım daha11 inde gideceğiz belki gösterir

hyrlıs cnm ıns ogrenrsn

evet canım bende 80 ten 90 a çıkmışımdır herhalde bide onun alışverişi var

çok sinir bozucu bir alışveriş ben dün gttim moralimi bozdum döndüm bişi alamadım altta alamadım bir hmaile çamaşırları gösterdilerr dedim bunlar bana büyük ( normallerde küçük ggeliyorr bedenlii çamaşır bakacağım artıkk alt içinde

öledr belkı ama erkek erkek demelrı uzuo ıste belkı kızdr hamılelk bıde alınıo ınsan (

doğrudur tabi öle sölemeleri yalnış şimdiden ama kötü niyetten yapmıyolardır bizde biraz alınganız işte bende kayınvalidemin bana karnın büyük olcak herhalde demesine bozulmuştum

kızlarr cevaplar ıcın cok saolun sımdı arkdslr ıcınce dayanmdm bende ıcıyrm:)) abartmamak en ıysı

ayyy ölemi diyosun bende hiç konduramıyom kendime geçen pijama almaya çıktım güyya büyük alacaktım ama büyük bedenleri gördükçe ödüm koptu gene küçük beden alıp çıkmışım :26:

masallah .. göbüşlerınız kasınmaya basladımı ben kasınınca krem suruyorumm azda olsa gecıoo .. sanırım catlaama zamanımız gelıo :18:

bende kaşınınca sürüyorumda. benim kollarım ve bacaklarımda çok kurudu. bariz bir şekilde.. kollarım ve bacaklarımda kaşınıyo ne alaka ise..
ya gömleklerim kapanmıyor. normalde küçük göğüslü biriyim... amaaaa şimdiii öle değil:)) hahaha.. ama tabi heryei büyüyo insanın. aslında ben sadece 1,5-2 kilo kadar almışım ama kıyafetlerim sanki on kilo almışım gibi olmuyor artık..[/QUOTE]
bende 2 kg aldımm gobusum gecen haftadan berı bırden cıktı sımdılık eskı sutyenıme sıgıyorum ama ılerde sıgamam herhalde.. ben 5 _6 tane hamıle bluzlarından aldım rahat oluo karnımı sıkmıoo .. bırazda rahatıma duskunum sanırım sıkılmasın bebısım rahat rahat kıpırdasınn ..

canım hiç morelini bozmaaa o büyüklerrr son aylarımızdaaa ancak giyilirrrr kesinlikle şimdi kocamanlar

kızlarr cevaplar ıcın cok saolun sımdı arkdslr ıcınce dayanmdm bende ıcıyrm:)) abartmamak en ıysı
afıyetolsun canımm ..
afiyet olsun canım
Benimed karnım acıktı midem bulanmaya başladı ne yesem ki ya :44:ne çabuk acıkır oldum

ewt bende sık yemek yıyorum bazende ne yıcem gene oluyorumm :)) genelde sogukk ferah seyler canım ıstıyor.
-

slm kızlar ,

umarım hepiniz bebişlerle beraber iyisinizdir

bizim kanamamız hala bitmedi, kendi doktorumdan hariç başka bir doktora daha görünmeye karar verdim, bir arkadaşım florance nightingale hastanesinden begüm kuseyrioğlu'nu şiddetle tavsiye ediyor, tavsiye eden arkadaşımda o hastanede çalışıyor zaten. doktoru Begüm Hnm olan varmı aranızda ?

canım hiç morelini bozmaaa o büyüklerrr son aylarımızdaaa ancak giyilirrrr kesinlikle şimdi kocamanlar

tabi canım onlae bize olmazlar zaten başta kilo alcam die çok canım sıkılmıştı çünkü bünye müsait ama dün bebişimi görünce öle bi heyecan mutluluk geldiki ben onun için çatır çatır alır sonrada patır patır veririm inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…