birde oovarrr benimkiler aldılar başını gidiyor sanırım 95 oldularrrD
öledr belkı ama erkek erkek demelrı uzuo ıste belkı kızdr hamılelk bıde alınıo ınsanyok canım üzülmezler bu zmanda öle bişeymi kaldı canım benim kayınvalidemin kızı yok iki erkeği var bayılıyo kıza o kadar mutlu oldularki eminim kayınpederimde çok sevinmiştirde onunla görüşmedik henüz
yok daha belli değil 13. haftamdayım daha11 inde gideceğiz belki gösterir
evet canım bende 80 ten 90 a çıkmışımdır herhalde bide onun alışverişi var
öledr belkı ama erkek erkek demelrı uzuo ıste belkı kızdr hamılelk bıde alınıo ınsan(
hyrlıs cnm ıns ogrenrsn
kızlar turk kahvesı ıcmek zaralımıdr
cok ıcmemekle beraber turkkahvesı kola tuketılebılır cnm netten baktım bendekızlar turk kahvesı ıcmek zaralımıdr
öledr belkı ama erkek erkek demelrı uzuo ıste belkı kızdr hamılelk bıde alınıo ınsan(
çok sinir bozucu bir alışveriş ben dün gttim moralimi bozdum döndüm bişi alamadım altta alamadım bir hmaile çamaşırları gösterdilerr dedim bunlar bana büyük( normallerde küçük ggeliyorr bedenlii çamaşır bakacağım artıkk alt içinde
kızlarr cevaplar ıcın cok saolun sımdı arkdslr ıcınce dayanmdm bende ıcıyrm:)) abartmamak en ıysı
masallah .. göbüşlerınız kasınmaya basladımı ben kasınınca krem suruyorumm azda olsa gecıoo .. sanırım catlaama zamanımız gelıo:18:
ayyy ölemi diyosunbende hiç konduramıyom kendime geçen pijama almaya çıktım güyya büyük alacaktım ama büyük bedenleri gördükçe ödüm koptu gene küçük beden alıp çıkmışım :26:
afıyetolsun canımm ..kızlarr cevaplar ıcın cok saolun sımdı arkdslr ıcınce dayanmdm bende ıcıyrm:)) abartmamak en ıysı
afiyet olsun canım
Benimed karnım acıktı midem bulanmaya başladı ne yesem ki ya :44:ne çabuk acıkır oldum
afiyet olsun canım
Benimed karnım acıktı midem bulanmaya başladı ne yesem ki ya :44:ne çabuk acıkır oldum
canım hiç morelini bozmaaa o büyüklerrr son aylarımızdaaa ancak giyilirrrr kesinlikle şimdi kocamanlar
öledr belkı ama erkek erkek demelrı uzuo ıste belkı kızdr hamılelk bıde alınıo ı
kayınvalidelerin yorumları da yani... bizimkilerde sürekli erkek diolar. ve aile erkekten geçilmio. kız yok. sanırsın ki kız isterler.
erkek ismi falan düşünülmüş. ay bide benim eltimde hamile biliyomusunuz. aynı zamanlarda hamile kalmışız. 3 hafta küçük o bende ama.. her yer hamile eşim tarfında. ve etrafımda eltimle beraber 8 arkadaşım var şuan hamile olan:)))
2012 nüfus patlaması yani::)))
bu arada çinli bi arkadaşım var. bu sene çinde zenginlik ve bereket yılıymış. insanlarda 2012de çocuk doğurmak için sıraya girmişler:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?