2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

oncelıkle merhaba arkadaslar.
hayırlı olsun topıgınız.
umarım herkesın yavrularını hayırlısı ıle kucagınıza almayı nasıp eder rabbım(amin)
ben de eger dusuk yapmasaydım zmnında eylul 2011 annesı olacaktım ama rabbım nasıp etmedı hayırlısı buymus.
sızlerı korkutmak ıstemem ama benm de 1 hafta kahverengı lekelenmelerım oldu dıkkat etmedım onemsemedım ve
netıcesınde yavrumu 9 haftalıkken kaybettım. sıze tavsıyem en ufak lekelenmeyı dahı DOKTORUNUZA danısın ne olur ne olmaz
2. gebelıgımde de ne ıgnesı kaldı ne jelı kullanmadıgım bu gebelıgımde rısklıydı.
ama cok sukur tutundu yavrum annecıgıne :nazar:
bolbol dınlenın uzanın yavrularınız sıkı sıkı tutunsun sızlere..
sevgılerımle.
hayırlı dogumlar sımdıden :nazar:

Son düzenleme:
slm arkadaşlar öncelikle herkeslere bol bebişli hayırlı yıllar dilerim ben 2010 eylül annesiyim ve16 aylık bi kızım var aralık ayında çalışmalara başladık ALLAH izin verirse pazar güünü test yapacağım ve hamile olursam aranıza katılmak istiyorum kızıma bi kardeş istiyorum zor olacanı biliyorum ama ben çocukları çok seviyorum ikisi beraber büyürler diye düşünüyorum bu arada eğer RABBİM verirse oda eyllülde muhtemelen doğarsa ikisinin doğum günü aynı ayda olsun istiyorum yani özellikle aralıktaki istememin sebebi bu inş dua edin hayırlısıyla hamilelik haberimi veryim kızlar herkese iyi akşamlar SAYGILAR

benim 4üncü haftanın sonunda biraz pembe-kırmızı akıntım oldu doktorum tedbir amaçlı progestan verdi. şimdi günde 2 kere kullanıyorum. illişki de yasak. Allah'a emanet! Rabbim kimsenin hevesini kursağında bırakmasın bizlerin de inşaallah. Sağsalim alalım yavrularımızı kucağımıza

alm kızlar bende 4.5 haftalık hamileyim bende son iki gündür azda olsa kahverengi lekelenmeler oluyo ve endişeleniorum bu konuda bilginiz var mı acaba sizdede oldu mu yada oluyo mu

ben o akıntılar nedeniyle 5 gündür yatıyorum evde. mutlaka doktorunla görüş.. ama korkma benim bebeklerin olduğu tarafta değil diğer tarafta kanamam varmış. ondan oluyormuş.

oncelıkle merhaba arkadaslar.
hayırlı olsun topıgınız.
umarım herkesın yavrularını hayırlısı ıle kucagınıza almayı nasıp eder rabbım(amin)
ben de eger dusuk yapmasaydım zmnında eylul 2011 annesı olacaktım ama rabbım nasıp etmedı hayırlısı buymus.
sızlerı korkutmak ıstemem ama benm de 1 hafta kahverengı lekelenmelerım oldu dıkkat etmedım onemsemedım ve
netıcesınde yavrumu 9 haftalıkken kaybettım. sıze tavsıyem en ufak lekelenmeyı dahı DOKTORUNUZA danısın ne olur ne olmaz
2. gebelıgımde de ne ıgnesı kaldı ne jelı kullanmadıgım bu gebelıgımde rısklıydı.
ama cok sukur tutundu yavrum annecıgıne :nazar:
bolbol dınlenın uzanın yavrularınız sıkı sıkı tutunsun sızlere..
sevgılerımle.
hayırlı dogumlar sımdıden :nazar:

canım öncelikle geçmiş olsun inş.. bebişin sağlıklı sıhatlidir, benim pek tecrübem yok oyüzden genelde sakinlik öneriyorum ama dediğin gibi dr a başvurmak lazım ufak bişide

canım öncelikle geçmiş olsun inş.. bebişin sağlıklı sıhatlidir, benim pek tecrübem yok oyüzden genelde sakinlik öneriyorum ama dediğin gibi dr a başvurmak lazım ufak bişide

tsk ederım cnm.. ben onemsemedım sız mutlaka onemseyın
herseyde drunuzu arayın derım ben...
artık safak sayıyorum ben son 16 gunum kaldı kızımı kucagıma almam ıcın.
allaha emanetsınız. umarım sızlerde hayırlsı ıle (bende dahıl)
yavrunuzu sag saglım saglıklı hayırlı ve uzun omurlu olarak kucagımıza nasıp etsın rabbım
ıyı aksamlar..

çok haklısın tabii sakin olmak lazım kesinlikle. kendimizi de bebekleri de strese sokmanın hiç faydası yok hatta zararı var.
ama tedbiri elden bırakmamak lazım. önce tedbir sonra da sonsuz tevekküle çok ihtiyacımız var bu süreçte

kızlar doktor süt içmem gerektiğini söyledi.ama hangi sütten içeceğimi bilmiyorum pastörize sütlerde hiçbir vitamin kalmıyormuş.açık sütçülerin sattığı süttede mikrop oluyormuş.siz ne içiyorsunuz günlük sütler ne durumda bilen varmı

kendin al kaynat hazırdan daha saplıklı i çinde koruyucu yok en azından

belli etsinler artık kendilerini miniklerimizzzz ay ay kalp atışlarını duyalım büyüdüklerinide görelim yaa inş. nasıl geçer zaman bilmiyorum
kızlar benim kociş şimdiden bebiş eşyaları bakmaya başladı mama sandalyesi ateş ölçe bebek arabası beşiği :DDD oyun halısı
ay bu kociş bnei şaşırıtyor sözde çocuk istmeiyordu :DD bebiş haberini duyunca değişiverdi daha ben hiçbirşeye bakmadım:DDD habire banalink atıyor msn den:D

ayyy ne güzelll :) Allah sevindirisn
insan özeniyor bende 2 yıldrı beebk şeylerine bakıyordum :)

hahahah süper işte.......bizimkisi çooooook istiyor....eee yaşı erdi kemale 35 oldu......2. tüp bebek de olunca......bulaşık makinesini bile o boşaltıyor :)))))
Hamileliyiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn tadını çıkararlımmmmmm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr :32::32: :21::21::49:

benimde geç oldu 2 tane de kimysal gebelik oldu
şimdi eşim her şeyi yapıyor :)

kızlaarrrr... bugün sabah kontrole gittim. benimkiler ÜÇÜZmüş... üzüleyim mi sevineyim mi bilemedim. dr 3 taneyi doğuramazsın, diğerlerini de riske atarsın diyor. 2 si daha büyük 1 i küçük keselerin. hatta birinin kalp atışı bile çok hafif görüldü. interneti kurcaladım, doğuranlar var. karmançorman oldum şimdi..

:nazar::nazar: neee üüçüzmü maşallhh yaa
Allaha bırak zaten 3. sü zayıfsa doğa eler bence aldırma diğerlerini de tehlikeye sokarsın

Merhaba arkadaşlar benim gebeligimde bu gün kesinleşti. Bende Allah kısmet ederse Eylül ayı annelerinden olacagım. Benide listeye eklerseniz sevinirim.

İlk çocuk yaş 35 istanbul Boy 166 kilo 68

Hoşgeldin canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Son adet tarihini yazarsan sevinirim. Ona göre tabloya ekleyelim :)

$2012-01-06 19.55.56.webp
Arkadaşlar bugün mercimek tanemi gördüm. Çok güzel çok maşallah. Kalbi bir kelebeğin kanat çırpışı gibi görülüyor. 2,5mm ama maşallah canım benim çok duygulandım çok mutlu oldum anlatamam size :):nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
Doktor hiç bir şeyi yasaklamadı, ne yemek ne birlikte olmak, gez dolaş keyfine bak, gebe dergileri al oku canın ne istiyorsa onu yap dedi. Ölçüme göre 5+6 haftalıkmış. 2 gün daha büyük yani. Ufak bir miyom vardı rahimin uzak bir köşesinde. O aynı duruyor, progestan verdi önemli değil ama sen kullan ben çok titizim dedi :) İçimi rahatlattı. Sesi dinlemedik daha küçük dedi. Ama haftaya gelirseniz dinleriz dedi. Gitmeyi düşünmüyorum 15 gün geçsin 8 hafta olsun öyle gidicem artık. Çok şükür her şey yolunda.

Eki Görüntüle 322233
Arkadaşlar bugün mercimek tanemi gördüm. Çok güzel çok maşallah. Kalbi bir kelebeğin kanat çırpışı gibi görülüyor. 2,5mm ama maşallah canım benim çok duygulandım çok mutlu oldum anlatamam size :):nazar::nazar::nazar:

yaa ben de çok heyecanlandım bak şimdi. sat'ımız aynı gün ama doktorum 16sında gel garanti olsun dedi.yarın gitsem mi ben de :44:

ben de en son 30aralıkta gitmiştim yani geçen cuma. bana da doktor 4+6 dedi ama benim hesabıma göre 4+4tü kesenin boyutuna göre hesaplıyorlar herhalde.

yaa ben de çok heyecanlandım bak şimdi. sat'ımız aynı gün ama doktorum 16sında gel garanti olsun dedi.yarın gitsem mi ben de :44:

ben de en son 30aralıkta gitmiştim yani geçen cuma. bana da doktor 4+6 dedi ama benim hesabıma göre 4+4tü kesenin boyutuna göre hesaplıyorlar herhalde.

Benim geçen hafta kese 7,5mm idi. Ama o gün tarih söylemedi. Bugün bebeği ölçerek tarih verdi

benim kese 9,5mm idi. acaba gitsem görünür mü kalp atışı. sabırsızlandım

Bilmiyorum ki, görünebilir herhalde. Bizim günlerimiz yakın senle. Pazartesi git bi istersen :) Çok harika bi duygu yaa anlatamam. Maşallah maşallah korkuyorum kendi nazarım değecek diye :) Hiç bir belirtim yok derken o orada kendi kendine büyüyormuş..

Bilmiyorum ki, görünebilir herhalde. Bizim günlerimiz yakın senle. Pazartesi git bi istersen :) Çok harika bi duygu yaa anlatamam. Maşallah maşallah korkuyorum kendi nazarım değecek diye :) Hiç bir belirtim yok derken o orada kendi kendine büyüyormuş..

p.tesiye dayanamam yarın giderim herhalde :) Allah nazardan tüm kötülüklerden korusun yavrunu

Eki Görüntüle 322233

oyyyyy maşallah canım benim yaaaaaa......ne güzelde belirgin çıkmış maşallah.......biz seninle aynı devam ediyoruz canım.....inşallah pazartesi bende böyle bir mercimek resmi koyarım buraya.....çok tatlı çoooookkkkk......allahım isteyen herkeze nasip etsin inşallah.....:nazar::emir_bebek::49:

Back
X