2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

cnmmm tebrikkk ederimmmmm çok sevndmmm ve bunun üstüneeee :) belirtilerini yazarmısın en çok görülen belirtilerin nelerdi :)

son adet tarihim 11 aralık bu arada benide aranıza alırsanız sevinirim yarın kan testi için gitcem inş

teşekkür ederim canım bende tam onu diycektim kızlar ben bunda pek bi belirti yaşamadım yani kızıma nazaran kızımda sık idrar a çıkma vardı bacak ağrısı mide bulantısı yorgunluk uyku hali ne ararsanız bunda ise sadece iştahım fena açıldı sürekli bişiyler yemek istiyorum arada birde kasık ağrısı başka belirti şu an için yok demekki hepsi bir olmuyormuş kızlar ben ümitsizliğe kaplmıştım yok heralde diye ama belirti olsada olmasada rabbim verince oluyomuş çok güzel bi duygu ilki kadar şok dayım rabbim herkese yaşatsın hayırlı akşamlar kızlar

Kızlar doktor bana alttan ultrason baktı.Henüz bebegi göremedi.sonra anneme anlattıgımda ilk 3 ay alltan muaynenin bebege zarar verdiğini söyledi.Doktorum mu kötü annem mi yanlıs biliyor? Size bakıldı mı vajinal ultrason?

kızlar doktor bana alttan ultrason baktı.henüz bebegi göremedi.sonra anneme anlattıgımda ilk 3 ay alltan muaynenin bebege zarar verdiğini söyledi.doktorum mu kötü annem mi yanlıs biliyor? Size bakıldı mı vajinal ultrason?

hepimiz alttan muayene olduk bişey olmaz
allahın izniyle
benim de bugün çok halsizlik mızmızlık var üstümde. Midem de bulansammı bulanmasammı diye huysuzluk ediyo. çalıştığım için de haftasonuna birikiyo bütün işler. Canım hiçbirşey yapmak istemiyo :((

migrosta günlük süt satılıyor. Son kullanma tarihi de 2 günlük. Pastörize sütten farklı bir tadı var. Ben o sütten içiyorum genellikle. Kaynatmakla faydalı bakteriler de ölüyormuş diyorlar.

Geçen hafta 7,5mm olan keseydi. Bu hafta bebeği ayrıca gördük kesenin içinde. O da 2,5mm olmuş. Yolk kesesini de gösterdi doktor. :)

ben de duştan çıkmadan önce bebeyağı kullanıyorum. Zaten vücudu genç tutmak için sürekli nemlendirmek gerekir diye biliyorum.

Bu arada yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz. Bilgilerinizi tabloya ekledim :)

maşaahhh ne güzell :))
DARSISI BAŞIMIZA SEN HEP ÖNDEN GİDİYORSN :))
İLKLER SENDEN GELİYOR :nazar:
bana doktor bol bol yeşillik ye ama sirkeli suda iyice beklet dedi. Kan değerini yükseltmek için gerekliymiş yeşillikler

ben yeşilliği çok yerim hamile kalmadan da yiyordum
iyimiymiş evet ısmanak özellikle ben salataya ıspanak prokoli ne bulursam atıyom

kızlarr doktordan geliyorum..
Kahverengi lekelenme ve akıntım var demiştim ya dün gece,onun için gittim
keseyi gördük ama düşük tehliken olabilir dedi progestan verdi ama günde 2 tane yazmış. 4+2 yim.
Siz kaç içiyorsunuz?bana niye 2 yazmış ki

canım farketmez herhalde doktorun daha ii bilir ben 3 alıyorum

ha bide kızlar sizde baş ağrısı oluyomu benim acayip baş ağrım var

bende baş ağrısı yokk hiçbir şeyyy yokk siz anlatıkça korkuyom yaa :(((

Son düzenleme:
Kızlar doktor bana alttan ultrason baktı.Henüz bebegi göremedi.sonra anneme anlattıgımda ilk 3 ay alltan muaynenin bebege zarar verdiğini söyledi.Doktorum mu kötü annem mi yanlıs biliyor? Size bakıldı mı vajinal ultrason?

canım valla aynı dertten müzdaribim.benimde geçen hafta cuma günü kanda öğrendik hamile olduğumu.doktor alttan ultrason istedi.ultrason masasından geri kalktım yaptırmadım.bişey olmaz diyorlar ama alt ultrasona girdikten hemen sonra kanaması olup 2,5 aylık bebeğini kaybeden bikaç kişi biliyorum.bide ultrasoncuda önemli kimi hiç umursamıyor canın acımış acımamış zarar vermiş vermemiş.düşünsene devlet hastanesi arka arkaya yüzü geçkin hasta alıyor bi öncekine sinirlenir acısı senden çıkar.ben bide tedavi ile gebe kaldım ve ilk gebeliğim riske atamazdım.ordan direk özel bi hastaneye gittim kadın doğum uzmanına durumu anlattım.göbekten baktı ve kese göründü.

ha bide kızlar sizde baş ağrısı oluyomu benim acayip baş ağrım var

bende özellikle sabahları şiddetli baş ağrısı oluyo canım.. normal herhalde..

slm kızlar dayanamadım bugün test yaptım idrar testi ve hamileyimmmmmmmmmmmmmmm

hoşgeldin, hayırlı olsun canım..

merhaba kızlar.. birkaç gündür yazamdım ben de.. arada okudum ama yazmaya fırsatım olmadı.. bugün bizde kesemizi gördük çok şükür.. 6,2 mm kesemiz :)) bizim internet hesabımıza göre 5+2 günlüğüz. doktor keseye göre 3 haftalık herhalde çok küçük daha sonra belli olur tam dedi.. aman bu hesap işlerini bi türlü anlamadım ben.. anlayan vartsa anlatsın :))) doktorum bunlardan başka hiçbir şey söylemedi.. çok acayip.. uff şu doktordan bi kurtulsam.. yeni hastaneniz açılışını bekliyom..

kızlarrr çok ateşim var ya... düşüyo ama yine çıkıyo..:( ne yapıcam bilmiyorum.. duş aldım düştü ama yine çıktı.. 38.5.. bebeğe zararlı olabilirmş..

canım ara ara bendede ateş oluyor neden bilmiyorum.ama çok üşüyorum ateşim çıktığında.mikrobik bişey değildir inşallah.ateşin böyle devam ederse acile git gece.durumu anlat tedbirli olmak gerek.sürekli çıkıyor diyorsun çünkü.

bende özellikle sabahları şiddetli baş ağrısı oluyo canım.. normal herhalde..

hoşgeldin, hayırlı olsun canım..

merhaba kızlar.. birkaç gündür yazamdım ben de.. arada okudum ama yazmaya fırsatım olmadı.. bugün bizde kesemizi gördük çok şükür.. 6,2 mm kesemiz :)) bizim internet hesabımıza göre 5+2 günlüğüz. doktor keseye göre 3 haftalık herhalde çok küçük daha sonra belli olur tam dedi.. aman bu hesap işlerini bi türlü anlamadım ben.. anlayan vartsa anlatsın :))) doktorum bunlardan başka hiçbir şey söylemedi.. çok acayip.. uff şu doktordan bi kurtulsam.. yeni hastaneniz açılışını bekliyom..

6.2 mm nasıl 3 haftalık oluyormu bende anlamadım.benimki salı günü 5.8 çıktı doktor 4 hafta 4günlük dedi.benimkihesabada uyuyor.doktorun şaşırmışolabilir senin sat ne

merhaba kızlar bende eylül annesi olacağım inş. netten hesapladım 1 eylül gözüküyor daha doktora gitmedim 3 aylık oluncaya kadar gitmeyi düşünmüyorum sizce bi zararı olur mu?

canım ya doğuma kadar bile gitmeyen biliyorum ben ama tabiki oda iyi değil.benim bebek 5+1 oldu.birbuçuk hafta sonra kalp atışlarına bakmaya gidicem doktora.kalp atışı duyulur ve kesenin içindede bebeğim görünürse 3 ay dolana kadar bende düşünmüyorum hastaneye gitmeyi.tabi bi aksilik olmazsa:)

Canım progestan aldım şimdi , pazartesiye kadar yatarak dinlenicem devam ederse pazartesi doktora gitmeyi düşünüyorum.

Bu progestan hap fitil olarak kullanılmıyor değil mi. Prospektüsünde ağız yolu ile kullanın yazıyordu.

merhaba kızlar bende eylül annesi olacağım inş. netten hesapladım 1 eylül gözüküyor daha doktora gitmedim 3 aylık oluncaya kadar gitmeyi düşünmüyorum sizce bi zararı olur mu?

Canım hoşgeldin aramıza. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Sen mutlaka doktora git. Alttan muayeneden de korkma sakın. Onlar tıp doktoru. Tehlikeli bir şeyi asla uygulamazlar. Ultrason cihazı da radyasyon kullanmaz bizim duyamayacağımız frekansta sound (ses) dalgaları kullanır. Bebek de duyamıyor tabiki. Hiç bir zararı yok. Hem bebek dışında kist, miyom gibi şeyler varsa da alttan muayene ile görür ve ona göre ilaç verir.
Bu ay sana kan tahlili ve gerekli vitaminleri verecek. Doktoru sakın ihmal etme.

canım benim bugün 10. günüm ama dün akşam felaket bir kalça ağrısı oldu bende kalçam kasıklarım bacaklarım koptu nefes bile alamadım oturamadım batmalar oldu ben hafifletti progestan derken baya hissettim galiba bebişim bana yerleşti.ilk gebeliğimde de çok iyi hatırlıyorum 9. günümün akşamıda böyle ağrı çekmiştim.inşallah hissettiklerim doğrudur.akıntım beyazdı sonra rengi sarıya döndü şimdi de normal beyaz yine ama az.bugün biraz daha rahatım bel ağrım var ayakta kalamıyorum çok.benim için dua et..

Kalça ağrısı olumlu bir işaret bence :) Bende de olmuştu aynen. Kalça, kasık ağrıları sancıları 10 gün kadar sürdü. Akıntım da beyazdı bi ara hafif sarı oldu yine şimdi beyaz. Hadi inşallah senden umutluyum :)

kızlarrr çok ateşim var ya... düşüyo ama yine çıkıyo..:( ne yapıcam bilmiyorum.. duş aldım düştü ama yine çıktı.. 38.5.. bebeğe zararlı olabilirmş..

Geçmiş olsun. Doktoruna bi telefon et istersen. Tavsiyesi ile hareket edersin

slm kızlar dayanamadım bugün test yaptım idrar testi ve hamileyimmmmmmmmmmmmmmm

Hayırlı olsun. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

6.2 mm nasıl 3 haftalık oluyormu bende anlamadım.benimki salı günü 5.8 çıktı doktor 4 hafta 4günlük dedi.benimkihesabada uyuyor.doktorun şaşırmışolabilir senin sat ne

benim sat 1 aralık canım.. doktorum bi tuhaf zaten.. değiştircem ilk fırsatta.. ilerleyen zamanda daha iyi belli olur şimdilik kese çok küçük dedi.. iyi bir doktor çok önemli bu dönemde onu anladım.. hayırlısı artık hepimiz için..
kızlar ben keseyi görünce söylemedik kimse bırakmadım artık.. inşallah bi sorun olmaz..sevincimiz kursağımızda kalmaz..Allah'ım sen yavrularımızı koru..

canım ara ara bendede ateş oluyor neden bilmiyorum.ama çok üşüyorum ateşim çıktığında.mikrobik bişey değildir inşallah.ateşin böyle devam ederse acile git gece.durumu anlat tedbirli olmak gerek.sürekli çıkıyor diyorsun çünkü.

saol canım.. ateşim gripten kaynaklanıyo.. 38in altına düşmedi.. salgından korkuyodum yakalandım galiba..ilaçda alamıyorum.. bakalım hayırlısı inşallah geçer en kısa zamanda...

Back
X