Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende de oldu.Sırtımda isilik gibi pütür pütür şeyler cıktı.Yüzümde de bir iki sivilce var ancak büyükler.Normalde cıkmazdı sivilcem hiç.İçerde neler oluyor kimbilir:)
Saol canım.Simdilik bir şikayetim olmadı olmaz da insallah.Bu tarz konularda bilirsin her kafadan bir ses cıkınca insanın kafası karısıyor:))
Bu arada gercekten eylül anneleri masallah hızınıza yetişilmiyor.Yemek yemek için cıktım mesajımın üzerinden sayfalar gecmiş.Masallah bize![]()
selam kizlar
sat a gore benim de 4 eylul gorunuyo beklenen dogum
sanirim beraberiz :)
ohhhhh millet ne güzel uyuyo bu saatte işte olmak ne kadar kötü bişey bıktıııııım artık :106:![]()
selam kizlar
sat a gore benim de 4 eylul gorunuyo beklenen dogum
sanirim beraberiz :)
günaydın kızlar
herkese iyi pazarlar![]()
senin ilk bebek galiba inan bebk büyütmek çok zor bişey 2 tane olunca daha zor olucak benm isteğim emir3 yaşına geldiğinde doğum yapmakdı ama nasib işte olmadıcanım ya hiç korkma ikisi birarada büyür çıkar.ikiz üçüz çocuğu olanları düşün.bende şuan 5+1 günlük hamileyim allah sağ salim kucağıma almayı nasip ederse arkasından hemen ikinciyi düşünüyorum.tabi allah verirse.kadınız kanal tıkanması ,miyom ,kist ,erken menopoz daha birsürü şey yani heran herşey olabilir hiçbirşeyin garantisi yok.allah göndermiş o bebişi sana tadını çıkar hiç kaygılanma.
hoşgeldin aramıza canım :)
hayırlısı olsun korkma :) ikisi aynı anda büyür
kızlaarrrr... bugün sabah kontrole gittim. benimkiler ÜÇÜZmüş... üzüleyim mi sevineyim mi bilemedim. dr 3 taneyi doğuramazsın, diğerlerini de riske atarsın diyor. 2 si daha büyük 1 i küçük keselerin. hatta birinin kalp atışı bile çok hafif görüldü. interneti kurcaladım, doğuranlar var. karmançorman oldum şimdi..
iyi geceler güzel anişlerrrrrrrrrr.........bebişlere de tabi![]()
kayısı ve nar dediler ama faydası olmadı canım normalmiş
Kızlarr doktordan geliyorum..
kahverengi lekelenme ve akıntım var demiştim ya dün gece,onun için gittim
keseyi gördük ama düşük tehliken olabilir dedi progestan verdi ama günde 2 tane yazmış. 4+2 yim.
siz kaç içiyorsunuz?bana niye 2 yazmış ki
slm kızlar dayanamadım bugün test yaptım idrar testi ve hamileyimmmmmmmmmmmmmmm
adet günlerimiz aynı senin neden 5+6 GÖSTERİYOR benimki 6 haftalık gösteriyor senden 1 ün öndeyim
ama adet tarihive beklenen doğum tarhi aynı neden ki=?