2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Bende de oldu.Sırtımda isilik gibi pütür pütür şeyler cıktı.Yüzümde de bir iki sivilce var ancak büyükler.Normalde cıkmazdı sivilcem hiç.İçerde neler oluyor kimbilir:)

Saol canım.Simdilik bir şikayetim olmadı olmaz da insallah.Bu tarz konularda bilirsin her kafadan bir ses cıkınca insanın kafası karısıyor:))

Bu arada gercekten eylül anneleri masallah hızınıza yetişilmiyor.Yemek yemek için cıktım mesajımın üzerinden sayfalar gecmiş.Masallah bize:1:

ufak ufaklar kasımaktan kanıyolar atık anlamadım nedendir doktora gidince gösterıcem tekrar onnlarda olmasa ne güzel bi hamılelık geçırıyorum ne bulantı ne kusma hiç bişey yok herkesinde böyle olur inşallah :)))))))))))))):nazar::nazar::nazar:

ohhhhh millet ne güzel uyuyo bu saatte işte olmak ne kadar kötü bişey bıktıııııım artık :106: :25:

günaydın canım. bende çalışmıyorum ama uyuyamıyorumm da.. oğluşum erkenden kalkıyo:( bide dün çok rahatsızdım ya uyuyamadım:( bugünler pek haeketli benim içinde.. sen nerde çalışıyosun pazar pazar böyle.. dikkat et kendine...

canım ya hiç korkma ikisi birarada büyür çıkar.ikiz üçüz çocuğu olanları düşün.bende şuan 5+1 günlük hamileyim allah sağ salim kucağıma almayı nasip ederse arkasından hemen ikinciyi düşünüyorum.tabi allah verirse.kadınız kanal tıkanması ,miyom ,kist ,erken menopoz daha birsürü şey yani heran herşey olabilir hiçbirşeyin garantisi yok.allah göndermiş o bebişi sana tadını çıkar hiç kaygılanma.
senin ilk bebek galiba inan bebk büyütmek çok zor bişey 2 tane olunca daha zor olucak benm isteğim emir3 yaşına geldiğinde doğum yapmakdı ama nasib işte olmadı
hoşgeldin aramıza canım :)
hayırlısı olsun korkma :) ikisi aynı anda büyür

inşş 2 side aynı anda büyür bu arda mide bulantıları başladımı sizlerde benim ilk hamileliğimde adetmn geçtiği ilk günden başlamıştı bunda hiiç hamile gibi değilim hiç bi belirti yok hatta test hatalımı diyorum pazartesi dr da belli olucak inşşş

günaydın hamiş anneler sanırım bende hamileyim :9: dün test yaptık pozitif cıktı ama doktora daha gitmedim salı gününe aldık randevuyu SAT 1 aralık benimde eger hamile isem 6 eylülde inş :nazar:

hazırlıksız yakalandık biz bu zaman içerisinde folik asit almadım bir zararı olur mu ?:50:

kızlaarrrr... bugün sabah kontrole gittim. benimkiler ÜÇÜZmüş... üzüleyim mi sevineyim mi bilemedim. dr 3 taneyi doğuramazsın, diğerlerini de riske atarsın diyor. 2 si daha büyük 1 i küçük keselerin. hatta birinin kalp atışı bile çok hafif görüldü. interneti kurcaladım, doğuranlar var. karmançorman oldum şimdi..

nadidemm canım bir sonraki gittigindede 4üz oluyorlarmış :))) kız şaka bir tarafa gerçekten ne yapacaksın canım

Kızlarr doktordan geliyorum..
kahverengi lekelenme ve akıntım var demiştim ya dün gece,onun için gittim
keseyi gördük ama düşük tehliken olabilir dedi progestan verdi ama günde 2 tane yazmış. 4+2 yim.
siz kaç içiyorsunuz?bana niye 2 yazmış ki

geçmiş olsun canım inşallah bir an önce iyi olursunuz duaedicem sizin için.
ama iyiki gitmissin ihmal etmemek lazım demek kı

aybükem2008, atceken2005, moonlight002, Tkale, turab571
merhabaaa kızlarrrr hepinizeeeee iii pazarlarrrrrrrrrrr

canım benim de adet tarihim 11 aralıktı 11 ocak da tes yapıcam sen erken yapmışsın ve ne güzel çıkmış ben 28 aralık da aşılama oldum.adetimin 18. günüydü negatif çıkmasından korktuğum için biraz daha beklicem.tebrik ederim seni bu arada.

ewt canm ben sabır edemedim ilk 10 saniye çıkmadı yok dedim masanın üstüne koydum 5 dk sonra baktım biraz silik ama yinede çok belli biçimde çıkmış 1 2 saat sonra yeniledim testi ve hemen net bi şekilde çıktı senin aşılama olduğu için canım belki adet gününde belli olabilir hani benim nezaman hamile kaldığım belli değil ama den 28 den sonra diyosun bence bekle inş vardır herşeyin hayırlısı haberlerini bekliyorum

]

Back
X