2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bizde bulantı yok kötü mü gidiyor şimdi :( :2: ??

Hayır canım direk bu kanıya varamayız tabiki de...Benden 3 hafta önce hamile kalan bir arkadaşım var hiç mide bulantısı olmadı , 2 gün önce de bebeğinin kalp atışlarını gördü ve doktor gayet normal geliştiğini söylemiş.Mide bulantısı bazı bünyelerde olmayabiliyormuş.Ama insan yine de endişelenebiliyor...Hamilelik psikolojisi bu...

geçmiş yapmak zor geldi sayfalar pek hızlı ilerlemiş inş. kimsecikten kötü haberler yokturr hepinizzz iyisinizdir

Günaydın kızlar. Benımde bulantım yok ama ınanılmaz gazım var :) Gazman gıbı dolanıyorum ortalıkta :) veee ççoookk karnım acıkıyor ama canım hıc bırsey yemek ıstemıyor.

bende bir gazmanım:)) karnım çok acıkıyor önüme ne gelirse silip süpürüyorum valla :nazar:

bende bir gazmanım:)) karnım çok acıkıyor önüme ne gelirse silip süpürüyorum valla :nazar:

Bende tam aksine hiçbirşey yemek istemiyorum. Ama karnım acıkınca midem rahatsız oluyor mecburen yıyorum . InsaAllah mide bulantısı yasamadan rahat bır hamılelık gecırırız. Sımdıden catlak olmaması ıcın bısı süren varmı aranızda ? Ben bebek yagı surmeyı dusunuyorum.

serpilcim ben de salı günü gideceğim doktora .... Allahım sağlıkla kucağımıza almamıı nasip etsin inşallah hepimizin... ilk heyecan ... ama çevremizdekilere söyleyemedik ya çatlıyoruz eşimle.... Belki sadece keseyi görebilecez ama olsun sonraki hafta inşallah pıt pıt kalp atışlarını hayırlısıyla duyarız... çünkü benim henüz 5 hftalık olacak yarın çünkü sat 6-7 aralık gibi ...

merhaba canım benim ikinci gebelik bu.. ama diyorum ya içimde tuhaf bi his var.. ilk gebeliğimde böylr bişey yoktu.. yarın bi gitsemde görsem o zaman tamamen inanıcam.. çok enteresan benim ama oğlumda sbahları bulantım oluyodu başka hiçbişeyim yoktu ama bu sefer bulantım yok aksine kasık ve bel ağrım fazla.. bilmiyorum ne gelirse Rabbim den kabulümüz.. hayırlısı olsun canım herkes için.. bende 6 haftaya doğru gidiyorum..

arkında mısınız hepimiz cok rahatız :))) inanmıyoruz bile hamile oldugumuza buraya yazıncaya kadar cok karamsardım simdi icim rahatt cok memnunum rahat bi hamilelik geciriyorum ne mutlu sevinelim arkadaslar

arkında mısınız hepimiz cok rahatız :))) inanmıyoruz bile hamile oldugumuza buraya yazıncaya kadar cok karamsardım simdi icim rahatt cok memnunum rahat bi hamilelik geciriyorum ne mutlu sevinelim arkadaslar

evet maşallah bize :)) bebişinizle konuşuyormusunuz? ben konuşuyorum, günaydın bebişim diyorum, anlatıyorum bişeyler, beni sakın bırakma diyorum :16:

kızlarrrr kilo almaya başlayanınız varmııı
ben almadım henüz amaaaa
sizlerde dğeişiklik varmı

evet maşallah bize :)) bebişinizle konuşuyormusunuz? ben konuşuyorum, günaydın bebişim diyorum, anlatıyorum bişeyler, beni sakın bırakma diyorum :16:

maşallahh gerçektennnnnnn herkesee:))
bende sen gibyim uyanıncaa güniçindeeee seviyorum konuşuyorummm :)) uyurken babasıyla ii geceler diyoruzzzz :))

kızlarrrr kilo almaya başlayanınız varmııı
ben almadım henüz amaaaa
sizlerde dğeişiklik varmı

ben zaten kilolu hamile kaldım kızlar 170 boyum var 76 kiloyum ama daha hiç bi degişiklik yok 4 hafta bitti sanırım 5. haftadayım insallah ilk 3 ay degişiklik olmaz ... yoksa ben 100 e giderim allah korusun :)))) pilav ekmek pek yemiyorum daha cok faydalı seyler yşyorum . yalnız ben glucophage kullanıyorum sanırım onunda etkisi olur

Back
X