2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

5

yok benim doktorum şüpheci değildi. sat tarhime göre 5+4 sün dedi sonra ultrasonla bakınca keseyi gördü boyutunu ölçtü 8 mm dedi. 4 haftalıksın şu an dedi. 2 hafta sonra kalp atşlarını duyarız dedi geçen hafta önümüzdeki hafta da 2.randevuya gidicem bakalım kısmetse duyucaz kalp atışını meleğimin inş.

geçen haftamı söyledi sana bunları :S valla sen bi haftayı devirmişsin ben nasıl beklicem bilmiyorum öncesinde birde boş gebelik geçirdim açıkçası korkuyorum :(

canım kiminin lekelenmesi oluyor kimi zaten tedaviyle hamile kalmış oluyor doktor riske atmak istemiyor.mesela ben aşılama ile hamile kaldım.doktor aşılama yaptırdığım günden itibaren crıone jel kullanmamı istedi.jel progesteron salgılayıp bebeğin rahime iyi tutunmasını sağlıyormuş.en az 3 ay kullanıcakmışım.sen kalbini ferah tut.akıntıya gelince hepimizde oluyor.benimde 4+4 gibi başlamıştı şimdi 5+5 teyim iyice çoğaldı akıntı.akıntı zaten gebelerde olması gereken birşey.ama kokusuz ve açık renk olmalı.eğer sarımsı yeşilimsi yada kahverengimsi ve kokulu ise enfeksiyon yada mantar var demektir.direk doktoruna başvur.

benimde aşılama jeli 1 hafta kullandım sonra bıraktım bugünde sordum gerek yok dedi zaten aşılama olduğumu biliyodu, hastanede aşılama olduğum için yüksek riskli gebelik bölümüne yönlendirdiler ona rağmen vermedi heralde bi bildiği vardır :54:

kı<lar ben biraz önce hapşurdum yatıyordımkasığımçok acıdı tehlikeli olur mıu :((
hapşurmaya öksürmeye korkar oldum
ama ağrıdı kasığım biraz yan yatttığım için galiba

bişe olmaz hapşurmayla sakın kendini sıkma kendini sıkmış olabilirsin yan yatarak hapşurduysan ondan olmuştur.ALLAHIM KORUN Bebişlerimizi Aminnnnnnnn

sizin yazdıklarınızı okuyuncaa imrenerek izliyorum kızlarr bende dün gittim tam 5 haftalıkken bugün 5+1 keseyi göremedik dr.um kan degerine yine bakalım dedi degerim 2700 çıktı cumaya tekrar gel bakalım dedi insaallah bir sorun çıkmazda kesemizi ve bebbişimizi görürüzzz çok endişeliyimmm benim gibi olan varmı acaba aranızda

canım bazı doktorlar göremiyormuş başka doktora git değerin güzell
2700 bugün mü çıktı önce en çıkmıştı?

geçen haftamı söyledi sana bunları :S valla sen bi haftayı devirmişsin ben nasıl beklicem bilmiyorum öncesinde birde boş gebelik geçirdim açıkçası korkuyorum :(

evet cnm geçen hafta dedi. geçirdim ama bide bana sorç daha da bir hafta var zaten. boş gebelik nasıl oluyor. nasıl anlaşılıyor.

kı<lar ben biraz önce hapşurdum yatıyordımkasığımçok acıdı tehlikeli olur mıu :((
hapşurmaya öksürmeye korkar oldum
ama ağrıdı kasığım biraz yan yatttığım için galiba

korkma o benim başımada iki kere geldi.sanki kasığımı resmen yırttılar acıdan ağlıcaktım nerdeyse ama bişey olmadı şükür.şimdi hapşurcağım zaman hemen kalkıp oturuyorum yatarken hapşurmamaya gayret et.kalk hemen.

bişe olmaz hapşurmayla sakın kendini sıkma kendini sıkmış olabilirsin yan yatarak hapşurduysan ondan olmuştur.ALLAHIM KORUN Bebişlerimizi Aminnnnnnnn

evt canım sıkmıyordum ama yan yattığım için bi,rden geldi acıdı :)
inşallhhhh bişeyyy olmazzz
ALLAH BEKELERİMİZİ KORUSUN

canım bazı doktorlar göremiyormuş başka doktora git değerin güzell
2700 bugün mü çıktı önce en çıkmıştı?

canım geçen hafta çarşamba ölçtürmüştük en son ozamanda 500 lü birşey çıkmıştı nebilim başka dr.a gitmeyi düşünmedik eger cumada çıkmassa ki insaallah çıkar dogum evine gitmeyi düşünüyorum

kızlar benimkini geçen hafta 5.8 mm olarak ölçtü doktor ve 4 hafta 4 günlük iki hafta sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi.bu hesabı bende anlamadım.her doktora göre değişiyor gibi:)bunun bi standardı yokmu yav

canım sabahtan beri standardını araştırıyorum net bi bilgi yok ama karından göründüğünde 5mmden büyük oluyomuş benimki karından göründü ölçmedi ama 8 mm kadar dedi 4 5 haftalık dedi ölçmediği için tam gün vermedi

canım geçen hafta çarşamba ölçtürmüştük en son ozamanda 500 lü birşey çıkmıştı nebilim başka dr.a gitmeyi düşünmedik eger cumada çıkmassa ki insaallah çıkar dogum evine gitmeyi düşünüyorum

dualarınızı eksik etmeyin kızlar ne olurrr

korkma o benim başımada iki kere geldi.sanki kasığımı resmen yırttılar acıdan ağlıcaktım nerdeyse ama bişey olmadı şükür.şimdi hapşurcağım zaman hemen kalkıp oturuyorum yatarken hapşurmamaya gayret et.kalk hemen.

saol canım rahatladım :) bir daha aklım başıma geldi kalkarım artık:1:

evet cnm geçen hafta dedi. geçirdim ama bide bana sorç daha da bir hafta var zaten. boş gebelik nasıl oluyor. nasıl anlaşılıyor.

kese oluşuyor bütün hamilelik belirtileri var ama bebek görnmüyo ve bi zaman sonra düşük belirtileri ile kese bozulmaya başlıo sonra kürtaj yapıolar :( beş ay önce geçirdim bu defada korkar oldum

canım kötü düşünme kötü olmasın iyi düşün bebeğin senle korkma bende çok korkuyorum hep dua ediyorum Allahın ismi olan YA MÜBDİ eşiniz işaret parmağı ile karnınıza gezdirsin beraber 99 defa okuyun biz hergece okuyoruz Rabbim kabul ederse inşallah..düşük olmaması için.hep dua et edelim olurmu canım Allahımıza emanet olsunlar meleklerimiz

HAYIRLSII CANIM İNŞALLHHH GÖRÜRÜSÜNNN
Allahım herkes e yardım etsinn

kese oluşuyor bütün hamilelik belirtileri var ama bebek görnmüyo ve bi zaman sonra düşük belirtileri ile kese bozulmaya başlıo sonra kürtaj yapıolar :( beş ay önce geçirdim bu defada korkar oldum

üff ya bende çok korkuyorum

kızlar embryo görünmedi ne demek

canım kötü düşünme kötü olmasın iyi düşün bebeğin senle korkma bende çok korkuyorum hep dua ediyorum Allahın ismi olan YA MÜBDİ eşiniz işaret parmağı ile karnınıza gezdirsin beraber 99 defa okuyun biz hergece okuyoruz Rabbim kabul ederse inşallah..düşük olmaması için.hep dua et edelim olurmu canım Allahımıza emanet olsunlar meleklerimiz

amin güzelim bu defa çok umutluyuz ama hepsi kısmet..kısmetten öteye gidilmiyor.

Back
X