2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Bende de var o igrenc his. Özellikle sabah uyandıgımda oluyor. Kızlar bugun bizim burada cok fena bir trafik kazası oldu. Haberlerde görmüşünüzdür belki belediye otobusu alt geçide uçtu. olay anında eşim nöbete gidiyor beni de annemlere bırakıyordu.Yolun karsısındaydık biz yasanan herseye sahit olduk.Adamcagız orada öldü hemen.Etkisinden kurtulamadım.Cok feciydi.

Çok geçmiş olsun...

Dün gece yine uyuyamadım. Daha fazla oturmayayım laptop başında. Telefondan takip ederim yazdıklarınızı. Herkese iyi geceler, renkli rüyalar...

kızlarr merhaba uzun zamandır yazamadım.bilgisayarımda bir sorun vardı sayfaları tam göremedim.
umarım hepiniz iyisinizdir.tabiki bebişlerde iyidir .cinsiyetlerini öğrenen arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun.allah hepimizin bebişlerine sağlıklı dünyaya gelmelrini nasip etsin.
benim durumum pek iyi değil bu nazlı bebiş beni zorlamaya başladı.kanamalrım arttı.sanırım bu gidişle kalan 7 ayı kıpırdamadan yatarak geçireceğim.:43:

forumuda çok takip edemedim.umarım çok şey kaçırmamışımdır.

merhaba benimde kanamam çok 3 haftadır hep yatıyorum geçmiş olsun

Hoşgeldin :) İnşallah bebişin seninle yolculuğuna devam eder.
Son adet tarihini ve diğer bilgilerini de verirsen seni ilk sayfadaki tabloya eklerim.
Ben de öğretmenim ve aşılama yaptırdım bu arada. :)

canım benim sagol ortak paylaşımın olacagı kişileri bulmak çok güzel evde o kadar bunalıyorumki yalnızım gubet geliniyim anlıyacagınız sizlerden destek bekliyorum şimdiden teşekürker bilgilerim yaşım 34 tombulum:)165 boy 74 kg sat:18 aralık 2011 inşallah ilk bebegim olacak başka bilgi verecekmiydim hatırladıklarım bunlar şu anda 11.haftanın 1.günündeyim ŞEHİR ORDU teşekürler

Son düzenleme:
Bende de var o igrenc his. Özellikle sabah uyandıgımda oluyor. Kızlar bugun bizim burada cok fena bir trafik kazası oldu. Haberlerde görmüşünüzdür belki belediye otobusu alt geçide uçtu. olay anında eşim nöbete gidiyor beni de annemlere bırakıyordu.Yolun karsısındaydık biz yasanan herseye sahit olduk.Adamcagız orada öldü hemen.Etkisinden kurtulamadım.Cok feciydi.

evet izledim o haberi ankara sincanda olmuş :(

ben lierac alacağım. Aktardan kako yağı alacağım, o yağın içine bepanten ampül kıracağım, bir de body shoptan kakao butter alacağım. Hepsini sürüneceğim sanırım... Kırkpınar güreşçileri gibi gezerim artık "hayde bree" diye...

kız o ne ne kadar sürünüyorsun çok da sürme bence ne de olsa kimyasal :)
ben kayııs ve kakao yağı karıştırmayı düşünüyorum ,

Evet ilk 10 dk için işe yarıyor, fakat sonra yine tam gaz başlıyor. Bana en iyi gelen şey zencefil çayı, ayva ve etiform diyet bisküvi oldu. Ama dedim ya 10-15 dk sonra yine başlıyor, sürekli bir şey kemirmem lazım.

kızlar dr a sormadan bitki çayı kullanmayın.bazı bitkiler rahmi uyarıyormuş.maydonoz-tarçın-nar vb google dan bakın hamilelikte yenmemesi gereken vb diye

Bir de sizin de ağzınızın içinde zehir gibi bir tat var mı? Ya da bu normal mi? Naneli ağız yıkama sularıyla ağzımı çalkalamaktan bir hal oldum. Gitmiyor bu tat ağzımdan.

bende çok oldu mide ağrısı-şişkinlik-ağız tadı değşmesi ve kokudan(yemek-deterjan vb tiksinme) ama 13. haftada ilacımı değiştirdi dr.santafer fort(kan ilacı) ve decavit verdi.şikayetlerim geçti.bir de günde 2 lt en az su içiyorum.ve sabah kalkınca da.1 lt şişeme koyup yatağımın yanına koyuyorum.gece wc ye gittikten sonra içiyorum arada sabaha karşı ağzım kuruyunca da.kabızlık-şişkinlik herşey geçti

Teşekkür ederim azure76. Kısa kollu body kullanışlı oluyor mu? 7 aylık olana kadar bebekler hava soğuk olacak çünkü. Bir arkadaş ta kadefi body alın kış için demişti.

rica ederim. valla ben kullanmıştım evimde sıcak olduğu için sorun olmadı. zaten bebeklerin oda ısısı yaklaşık 22 derece olmalı yani aşırı da giydirmemeliyiz. arkadaşın kadife tulumlardan bahsetmiş olabilir.

slm kızlar herkese günaydın dun bebişler için bi seyler bakmaya gıden arkadaşalara bı sorum olacak mothercare de fıyatlar nasıl mesela çıt çıtlı bodyler tulumlar bıde bu indırımlar ne zamana kadar devam edıyo bu tur yerler benım evıme uzak vesaitle gıdebılıyorum oyuzden gıttıgıme degecekmı bıde çok tuzlu seylere yaklaşamam mayıs ayında evi taşıyacam tasınmaydı kuçuk kızm okula başlıyacak e bıde dogumvar sezaryan bır suru masrafım olacak butçeme gore su indirimlerden faydalanmak istıyorum

selam herkese benim bulantılar biraz azaldı ama herşeyden tiksindim birde akşama kadar birşeyler yemek zorunda kalıyorum yoksa midem yanıyo kavruluyo canım çok acyor.. sizlere bir sorum olacak benim aşırı derece gazım oluyor gaz sancılarından geceleri uyanıyor kıvranıyorum bu neden olurki sıcakta tutuyorum kendimi ama...

bende tam 11 haftayı bitidim yarın ultrasona gircem acaba cinsiyetini öğrenebilecekmiyim...sizlere kacıncı haftada cinsiyetini söylediler

bende tam 11 haftayı bitidim yarın ultrasona gircem acaba cinsiyetini öğrenebilecekmiyim...sizlere kacıncı haftada cinsiyetini söylediler

son adet günüme göre olan hesaplamada 13 haftalıkken söylediler ama ultrasonda doktorum 13 hafta 6 günlük dedi cinsiyetini söylediğinde

kızlar sizinde mi öyle ultrasona girdik doktor bebeğimiz baya hareketli dedi bi baktık durduğu yerde durmuyor çok farklı bir heyecanmış ayakları elleri yüzü falan o kadar netti ki ben babasına benzettim :) çok farklı bir heyecan ağladım falan çok duygulandım. sonra doktor kız olabilir dedi bi çıkıntı yok dedi yan duruyordu bunu dediğinde tam derken bizim yaramaz bacaklarını ayırıverdi:1: kesin kız diyebilirim şimdi dedi doktor sonra toparladı lafı büyük ihtimalle kız dedi çünkü çok küçük daha söylemek için dedi :):emir_bebek:

allah bağışlasın sağlıcakla kucağına alırsın inşallah.. benim erken oluyo heralde öğrenemeye bilirim...benim sat tarihim uymuyo pko olduğumdan muhtemelen geç döllenme oldu..ultrasona gore 11+1 im bugun.. ilk çocuk mu ikinci mi benimki ikinci..bulantıların geçmiştir senin heralde 13 haftaya

ilk bebeğim olacak inş. bulantılarım geçiyor artık yavaş yavaş. bu arada ikili test verdik ense kalınlığı ölçüldü onun sonuçlarını bekliyoruz

Cacao Butter'in deneme boyundan kullandım da katı bi krem. Vücuda göbeğe falan rahat sürülebilir mi ondan dolayı tereddüt ettim. Ama kokusu çok güzel. :)

slm kızlar herkese günaydın dun bebişler için bi seyler bakmaya gıden arkadaşalara bı sorum olacak mothercare de fıyatlar nasıl mesela çıt çıtlı bodyler tulumlar bıde bu indırımlar ne zamana kadar devam edıyo bu tur yerler benım evıme uzak vesaitle gıdebılıyorum oyuzden gıttıgıme degecekmı bıde çok tuzlu seylere yaklaşamam mayıs ayında evi taşıyacam tasınmaydı kuçuk kızm okula başlıyacak e bıde dogumvar sezaryan bır suru masrafım olacak butçeme gore su indirimlerden faydalanmak istıyorum

5li pakette çıtçıtlı body, tulum, atlet takımları var. Tanesi 8 ya da 9 liraya geliyordu

Back
X