2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlar şimdi başlayım....

filizcim teşekkür ederim inşallah düzelirim gerçi kaç zamandır yiyidim evimin işini yapıodum yemeğimi yapıodum kızımla harika vakit geçirioduk ne olduysa şu 2 günde ve özellikle bugün oldu...

anchusa tatlım listede eksik ve fazlalıklar olabilir ama yeterince ayrıntılı bir liste.... hastane çıkışı 2 paket yetio ama şöyle kapsamlı paket bir tane bir küçüğünden bir tane yeterde artar bile.... bir iki tane 0 3 ay tulum alırsın gerisini mümkünse 56 cm falan al.... yani 0 3 aya denk gelio... ama özellikle ayaklı tulum ayaklı pantolon üst modelli giysiler tercihiniz olmalı... bir iki de gezmelik şık bişiler vs tamam... hırka ve yelek abartmayın yeterli oluo.... ağız mendili ve önlük çok lazım.... ben onda aşmıştım kendimi her girdiğim mağazadan ay buda güzelmiş deyip alıodum 3 5 :D benim kızım küçük doğdu ve benim elimde hep 0 3 ay vardı ama olmadı hep büyük büyüktü kızım içinde kayboluodu... sonra birkaç tane gittik aldık minicik oyuncak giysisi gibi onları 1 defa giydi.. o yüzden tam bedeninde 1 2 3 den fazla almamak lazım... :49::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

O zaman; 2 hastane çıkışı; 2 tane 0-3 ay tulum, diğerleri 3-6 ay olsa iyi olur anladığım kadarıyla...Doğru mu anladım. Alışveriş yapacağımız zaman miktarları tartışırız. Şimdi erken henüz..
Dils3 sen şu bulantı şurubunun adını biliyormusun? Ve rennie kullandın mı? Ben dayanamayacağım artık.

bak bir tavsiye daha 3 6 daha çok olamlı evet yani 0 3 3 tane ise öbürü 5 6 olmalı ama çokta abartırsanız bu sefer güzel birşey gördüğünüzde yeterince evde var deyip almıosunuz oda içinizde kalıo :) mümkün mertebe abatmayın :) yeterli alın... ama fazla olmasın ve innaılmaz çok hediye gelio.... hala mevlidümüzde gelen pijamalar hırkalar eşofman takımları var giymediğimiz çünkü 3 yaş 4 yaş lar... düşünün yani.... zaten ben bir çoğunu beğenmedim mümkün mertebe kaliteli ürün giydirdim kızıma marka takıntım yok ama asla su bazlı yapıştırma olmadıı sürece yapıştırmalı şeyler giydirmedim saçma sapan boncuklu şeyler vs vs tüylü şeyler getirenler oldu hadi ağzına ciğerine kaçarsa die die çoğunu dağıttım... öyle bile bir dünya şey kaldı elime...:1::1:

Kızlar merhaba,

Çatlak kremi kullanmaya başladınız mı ?Ben bugün lierac aldım ama 4.aya girince kullanmaya başlamayı düşünüyorum.

O zaman; 2 hastane çıkışı; 2 tane 0-3 ay tulum, diğerleri 3-6 ay olsa iyi olur anladığım kadarıyla...Doğru mu anladım. Alışveriş yapacağımız zaman miktarları tartışırız. Şimdi erken henüz..
Dils3 sen şu bulantı şurubunun adını biliyormusun? Ve rennie kullandın mı? Ben dayanamayacağım artık.

rennie kullanıyorum ben inan bir zararı yok kızımda da kullandım ama eğer midenin bulantısını artırmazsa gaviscon öneririm... o daha etkili ve a grubu hamileler için ama rennie b grubu.... önceliğin gaviscon olsun olmadı rennie kullan...

bak bir tavsiye daha 3 6 daha çok olamlı evet yani 0 3 3 tane ise öbürü 5 6 olmalı ama çokta abartırsanız bu sefer güzel birşey gördüğünüzde yeterince evde var deyip almıosunuz oda içinizde kalıo :) mümkün mertebe abatmayın :) yeterli alın... ama fazla olmasın ve innaılmaz çok hediye gelio.... hala mevlidümüzde gelen pijamalar hırkalar eşofman takımları var giymediğimiz çünkü 3 yaş 4 yaş lar... düşünün yani.... zaten ben bir çoğunu beğenmedim mümkün mertebe kaliteli ürün giydirdim kızıma marka takıntım yok ama asla su bazlı yapıştırma olmadıı sürece yapıştırmalı şeyler giydirmedim saçma sapan boncuklu şeyler vs vs tüylü şeyler getirenler oldu hadi ağzına ciğerine kaçarsa die die çoğunu dağıttım... öyle bile bir dünya şey kaldı elime...:1::1:

Evet hediye de çok geliyormuş. Bir de anane babanne teyze faktörlerini unutmamak lazım. Onlar da bir dünya alır herhalde...

Oh maşallah annesi :) Bulantıların bitmesine sevindim. Şimdi bol bol güzel yemekler yapmaya başlarsın.

Benim sadece haftasonları bulantım oluyor. O da sabah yatakta TV keyfi yapıyoruz ve kahvaltı saati uzayınca açlıktan midem bulanıyor. Ama eşime kızımız sana naz yapıyo diyorum :37:
Canım bende aç kalırsam midem çok karışıyor aç kalmamaya çalışıyrm.....Sabahlarıda derism boş olsada 7 dde karnımın açlığından uyanıveriyrm, kahvaltıdan sonrada bi uyku hali çöküyor anlatamamm.....
Tabi annesi kız çocukları nazlı olrlarmış babasını şimdiden alıştırman iyi olmuşşş....:1:

Kızlar şu mide bulantısı ve gazı için içtiğiniz şurubun adı ne? Bir zararı yok değil mi? Rennie kullanan var mı? Hangisi bebek için daha iyi. Benim ağzımda bir zehir tadı ve midemde gaz, bulantı var. İstifra etsem rahatlayacağım ama ancak böğürüyorum. Hiç birşey çıkmıyor. Ne kullanmamı tavsiye edersiniz?
Bu arada nescafe yerine kafeinsiz kahve için. Nescafe düşüğü tetikliyor. Bir kahve tiryakisi olan ben bugünlerde kahveden nefret ediyorum.

Hayır canım hiç bi zararı yok.ben Rennie kullanıyrm midemi rahatsız hissettiğimde.....Tavsiye edermm

herkese merhaba bende aranıza yeni katıldım aralıgın 30 da aşılama yaptırdım şimdi 10 haftalık hamileyim daha önce iki düşük yaşadım içim birtürlü rahat etmiyo bu bebegimide kaybettcem diye çooookk korkuyorum şimdide düşük tehlikesi yüzünden hep yatıyorum kanama sıkıntısı olan varsa aranızda nasıl tedaviuygulandı size yazarsanız çok sevinirim bu arada 34 yaşında 4 yıllık evliyim öğretmen yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.:)
Canımm Allah tamamına erdirsinnn...Gözün aydın...Bu arada aramıza hoşgeldinnnnn
merhaba annişler nasılsınız bizde geldik mamamızı yiyip yarın 2 li testimiz var bişey sormak istiyorum çikolatayı ne zaman yiyim :52:

benim 2 görümcemde dogum etti öle tekliflerde bulunmadılar umarım bulunmazlar dediğin gibi imalar olabilir :33: benimde ablam yok malesef:27:

ben çikolatayı ve meyve suyunu randevu saatimde yarım saat önce mideye indirmiştim teyzesi bebişimde taklalar atıyrdu.....
İnşallah test sonuçlarında iyi gelirr...

rennie kullanıyorum ben inan bir zararı yok kızımda da kullandım ama eğer midenin bulantısını artırmazsa gaviscon öneririm... o daha etkili ve a grubu hamileler için ama rennie b grubu.... önceliğin gaviscon olsun olmadı rennie kullan...

a grubu b grubu derken?? bana hem bulantıya hem gaza iyi gelecek birşey lazım... İkisinin etkisi farklı mı?

Canım pardon ama Agrubu&Bgrubu hamileler dediğin ne oluyrrr????
Ben bilmyrm daaaa:2:

a grubu b grubu derken?? bana hem bulantıya hem gaza iyi gelecek birşey lazım... İkisinin etkisi farklı mı?

şimdi a grubu ilaçlar hamileler üzerinde denenmiş hiçbir yan etkisi olmayan ilaçlar...
b grubu da gene aynen öyle zaten hamilelere genelde verilen ilaçlar b grubu olur...
yanma ya birebir rennie de gaviscon da... gaviscon şurup öbürü çğneme tableti... rennie günde 4 taneye kadar atabilirsin çok dayanamayacak kadar çoksa yanman 2 tane aynı anda içebilirsin...

Kızlar merhaba,

Çatlak kremi kullanmaya başladınız mı ?Ben bugün lierac aldım ama 4.aya girince kullanmaya başlamayı düşünüyorum.

Daha başlamadım. Dr. 4. ayda dedi bana.
Bir de aklınızda bulunsun body shoplarda cacao butterlar indirimde. yani 1 alana 1 bedava. Onlardan alacağım ben lierac dışında. O da çok iyi geliyormuş çatlağa...

Daha başlamadım. Dr. 4. ayda dedi bana.
Bir de aklınızda bulunsun body shoplarda cacao butterlar indirimde. yani 1 alana 1 bedava. Onlardan alacağım ben lierac dışında. O da çok iyi geliyormuş çatlağa...

ya benim kafam karıştı geçen hangi topikte okudum hatırlamıroum ama lierac kullanıp çatlayanlar varmış püf ya:52::52: ne kullanacağız kızımda hiçbişi sürmedim bir çizgi bile yok.... şimdi kullanayım diorum ama seçemioru...

şimdi a grubu ilaçlar hamileler üzerinde denenmiş hiçbir yan etkisi olmayan ilaçlar...
b grubu da gene aynen öyle zaten hamilelere genelde verilen ilaçlar b grubu olur...
yanma ya birebir rennie de gaviscon da... gaviscon şurup öbürü çğneme tableti... rennie günde 4 taneye kadar atabilirsin çok dayanamayacak kadar çoksa yanman 2 tane aynı anda içebilirsin...

Çok teşekkür ederim yazdım herşeyi. Yarın alacağım ikisini de... Yanma dışında bulantıya ve gaza da iyi geliyorlar mı? amma çok soru sordum bu gece değil mi???:27:

Anchusa elma mide yanmasına da bulantısına da iyi geliyor,ayrıca gaviscon da rahatlıkla kullanabilirsin benim de ülserim var ama çok şükür hamileliğimden beri hiç ilaç içecek kadar şikayetim olmadı.

Canım ben Rennie nin şurubunu kullanıyrm Yani şurubuda varrr
günde 3 kereye kadar alabiliyrm ama bir kez aldığımda yeterli geliyr
hafifletiyr birden

Çok teşekkür ederim yazdım herşeyi. Yarın alacağım ikisini de... Yanma dışında bulantıya ve gaza da iyi geliyorlar mı? amma çok soru sordum bu gece değil mi???:27:

sor canım ne demek :1: gün gelir bende sana başka sorular sorarım :27::27: şaka bir tarafa gaza iyi gelio mu bilmiorumki hç gazım olmadıki iki hamileliğim de de... ama yanma tamamen geçio... ben rennie ile ayakta kalıodum kızımda 9 ay yandım ben :52:

ya benim kafam karıştı geçen hangi topikte okudum hatırlamıroum ama lierac kullanıp çatlayanlar varmış püf ya:52::52: ne kullanacağız kızımda hiçbişi sürmedim bir çizgi bile yok.... şimdi kullanayım diorum ama seçemioru...

ben lierac alacağım. Aktardan kako yağı alacağım, o yağın içine bepanten ampül kıracağım, bir de body shoptan kakao butter alacağım. Hepsini sürüneceğim sanırım... Kırkpınar güreşçileri gibi gezerim artık "hayde bree" diye...

Back
X