2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlarrrrrrrrrr bebek fena oynuyor öyle bir hissttimki eşime koş koş dedim o da güldü hoşuna gitti bu sefer :) dilseden çok alışık olduğum bir histi ve aynısıydı innamıyorum şuan gözlerim doldu çok tuhaf oldum ya:16::16::16: ay sabahta göreceğim kuzumu ayyyy aman bu gece nasıl uyku tutar bilmem:32::32:

cnm kendımınkı oynamıs gıbı sevındım bır anda senınkıne gore hesaplarsam 3 haftamız var bızımde oynamasına :D rabbım hep boyle guzel durumlarımızı paylasmamızı nasıp etsın hepımıze

Nasıl anlaşılıyor hareket ettiği? Ben bağırsak hareketleriyle karıştırmak istemiyorum da:) Buarada göbişini ben de çok görmek istiyorum ama nasıl?

kabul ettim bakabilirsin tatlım.... ayrıca benim artık hisettiğim o pıt pıtlar değil onu ben 1 haftadır hissediyorum şuan bebeğin içimde döndüğünü hisettim yani bir yeri bana değerek geçti ya nasıl anlatılırki bu..... parmağını koy koluna ve çek işte bunun içten olduğunu düşün öyle bir şey.... dilsenin kini hem görüyordumya dirseğini hissediyordum ve görüyordum gezişini o his işte o yüzden eminim.... benim ki çikolataya tepki vermez bol limonlu yeşil salataya çıldırdı ahahhaha:52:

dilse maşallah canım ne olmuş senin göbek öyle, ilk hamileliğinde de böyle çıkmış mıydı yoksa 2.de daha çabuk mu çıkıyo

camilla senin göbüşe de maşallah, aynıymışız ama ben kilo da aldım neresi bebek neresi kilo bilemiyorum

Mattika fotoya aldanma :) Akşama doğru inanılmaz şişiyor (sanırım yiyip içtiklerimizden) sabah daha normal boyuta dönüyor. Hamile kalmadan önce bir gram yağ yoktu karnımda şimdi yerinde yeller esiyor.. 4 kilo aldım sanırım..

dilse maşallah canım ne olmuş senin göbek öyle, ilk hamileliğinde de böyle çıkmış mıydı yoksa 2.de daha çabuk mu çıkıyo

camilla senin göbüşe de maşallah, aynıymışız ama ben kilo da aldım neresi bebek neresi kilo bilemiyorum

yok kız sabah dümdüz oluyor benim göbek hafif kasıklarda bir çıkıntı var ama akşam böyle dilsede de aynısıydı.... ama sadece göbek oluyor bende kalça basen vs biryerim büyümüyor....

kızlarrrr hepinizeeeeeeeeee iyi akşamlarrrrrrrrrrrrrr cici bakın kendinizeeee ve bebişlereeeee

kızlarrrr hepinizeeeeeeeeee iyi akşamlarrrrrrrrrrrrrr cici bakın kendinizeeee ve bebişlereeeee

iyi geceler tatlım sana ve bebekine tatlı huzurlu uykular :38: bende yatacağım zaten brazdan eşim dvd açtı ona bakıyor ama benim içim kaldırmadı pek filmi ben sizle takılıyorum....

masllah dılse canım cok harıka bır gobusun var artık hamıle kıyafetlerı gıymeye bıle baslarsın kacıncı haftadan sonra boyle cıkmaya dısardan bakınca bellı olacak kadar olmaya basladı

masllah dılse canım cok harıka bır gobusun var artık hamıle kıyafetlerı gıymeye bıle baslarsın kacıncı haftadan sonra boyle cıkmaya dısardan bakınca bellı olacak kadar olmaya basladı

ay ben yeni yemek yedim ondan büyüdü.... yoksa sabah düz ben hala kendi giysilerimi giyiyorum:) ay nye böyle kocamanmış gibi üstüme geliyorsunuz ayyy:32::32::32:

masallah cnm ya hakkaten büyümüş e sen hala kendi pantolonlarımı giyiyorum diyorsun nasıl oluyor ki

e diğer yerlerde birşey yokki sabah göbek falan yok bende :D pantolonlar düşük bel fermuarda kapanıyor düğmede.... sıkmada yok sıkan bir iki çamaşır var oda iz yapıyor diye giymiyorum o kadar.... abartmayın yahuuuuuuuuu hiç kilo almadım ben....

dilse kilo almadığın için öyle belli sanırım.
benim bel boşluğum bile doldu sanki, 4 kilo aldım.

biraz da vücut yapısıyla ilgili, ben daha önce de bu kiloda oldum belim böyle kalın değildi, hamile kalınca kalınlaştı kilo almasam bile kalınlaşırdı heralde.
senin sadece göbek büyüyo anladığım kadarıyla, ne güzel işte boncuk yutmuş gibi, tadını çıkar

sabah uyandığımda ilk iş fotomu çekip koymak olurdu ama ne yazıkki dr a gideceğim unutturmayın bakın :) :)

yarın ben de gidiyorum doktora cnm ama ultrasona girmeyecegim 3lü sonucumu alıp doktora gösterip gelicem insallah iyidir. benim cinsiyet ayrıntılıya kaldı :))

yarın ben de gidiyorum doktora cnm ama ultrasona girmeyecegim 3lü sonucumu alıp doktora gösterip gelicem insallah iyidir. benim cinsiyet ayrıntılıya kaldı :))

ay hadi hayırlı sonuçlarla gelirsin inşallah.... bende cinsiyeti öğrenirim inşallah ya....

Back
X