2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

amin cnaım,şimdi erkek bebek isimlerini araştırıyorum..:emir_bebek:

hyrlısı cnm bız erkek olursa beraat kız olursa ebrar dıyoduk ama esım vazgecıo hep dr.cınsıytı tam solemdı ama kıza benzettm dedı 1 ay sonra bellı olck bzmde cınsytı ıns.esımde kız olursa adını züleyha koycam dıo sımdıde:)))ahhh bu erkeklrrrrrr:47::47:

hyrlısı cnm bız erkek olursa beraat kız olursa ebrar dıyoduk ama esım vazgecıo hep dr.cınsıytı tam solemdı ama kıza benzettm dedı 1 ay sonra bellı olck bzmde cınsytı ıns.esımde kız olursa adını züleyha koycam dıo sımdıde:)))ahhh bu erkeklrrrrrr:47::47:

Doğana kadar çocukcağız kimbilir kaç isim değiştircekkkk
bu erkekler hep böyle maymun iştahlı oluyolar zatennnnnn:1::1::1::1::1::1::1:

Kızlarr ben cansın koymak istiyorum eşim Kuzey.. Cansın konusunda herkes beni çok eleştiriyor olumsuz anlamda.. Ne dersiniz? :) Kuzey ismini diziden önce düşünüyorduk şimdi dizi çıkınca her yer kuzey oldu sanki yahu..

Kızlarr ben cansın koymak istiyorum eşim Kuzey.. Cansın konusunda herkes beni çok eleştiriyor olumsuz anlamda.. Ne dersiniz? :) Kuzey ismini diziden önce düşünüyorduk şimdi dizi çıkınca her yer kuzey oldu sanki yahu..

BENDE kUZEY ismini çok beğeniyrdumm tabi diziden önce diziyle birlikte cılkını çıkardılar isminnn
Cansın bana biraz garip geldi ama tabi önemli olan senin beğeninnnn
ben erkek olsaydı EGE düşünüyrdmm

şimdi kız isim beğenemiyrmmmm
İsim konusuda baya zormuşşş

Kızlar benim bebeğim erkek olacakmış, Cuma günü söyledi doktor. İlk zıbınlarını,ilk ayakkabısını,ilk önlüğünü aldım mavi renklerden:) Ancak TSH hormonum yüksek çıktı.5,22 seviyelerinde bunun üzerine Dahiliye doktoruna önledirildim.Dahiliye doktoruda Tiroid ultrasonu ve Serbest T3 ve Serbest 4 incelemesi istedi.Erkek dönemde bunlara bakılması önemliymiş.Hemen başlamam için Tiroid ile ilgili bir hap verdi.Bebeğin beyin gelişimi için TSH hormununun belli bir düzeyde tutulması önemliymiş.Bilginize.:nazar:

Merhaba emilia, geçmiş olsun öncelikle, ben de yaklaşık 2 aydır troid hormonları ile uğraşıyorum benim tsh da seninkinin aksine düşük çıkıyor ve o da zararlı bebek için, fakat ben epey arşatırdım doktorlara gittim vs. benim gebelikten önce yoktu mesela böyle bir problemim, gebeliğe bağlı geçici bir durum oluşabiliyormuş hamilelikte hormonlardan dolayı. ben 3 tane dahiliyeciye gittim en sonunda bir çok tahlil ultrason vs. sonucunda ilaça başlayalım dedi dahiliyeciler fakat bu konunun uzmanı olan endokrinoloji bölümüne git ilacın dozunu onlar ayarlasın onlar takip etsin dedi bir dahiliyeci, diğeri direk ilaç vermişti neyse bende zor zahmet endokrin doktoruna gittim çünkü o kadar dolular ki neyse doktor bütün tahlil sonuçlarımı inceledi ve seninki gebeliğe bağlı bir durum ve geçici dedi tsh bebeğe geçmez t3 t4 değerleri bozulsa problem var dedi ve ilaç içtinmi diye sordu bana, ben de içmedim dedim size gelmeden.
tahlilleri ayda bir tekrarla gözetim altında tutacağız dedi,
yani sana tavsiyem bir endokrinoloji uzmanına görünmen, senin tahlil sonuçların ne tabiki bilmiyorum ben doktor da değilim ama bir doktorun dediği ile iş yapmamak lazım, çünkü hap haptır sonuçta en basit ağrı kesici bile gereksiz kullanılmamalı...

Son düzenleme:
meraba kızlar yazdıklarınızı okurken bende ısımlerımızı yazmak ıtedım bızım kızımız olursa ısmı lıvanur olacak oglumuz olursada vuslat ıstıyorduk fakat babam yusuf yahya koyacakmıs benım abım vefat etmıstı onun ısmını koymak ıstıyomus tabıkıde ona bırsey demek hattımız degıl bızde gobek adını vuslat koyarız

BENDE kUZEY ismini çok beğeniyrdumm tabi diziden önce diziyle birlikte cılkını çıkardılar isminnn
Cansın bana biraz garip geldi ama tabi önemli olan senin beğeninnnn
ben erkek olsaydı EGE düşünüyrdmm

şimdi kız isim beğenemiyrmmmm
İsim konusuda baya zormuşşş

Kız olsaydı biz Alya koymayı düşünüyorduk, hem anlamı güzel hem enternasyonel bi isim hem de ikimizin isimlerinin harflerinden oluşuyordu.. Nasıl bir kız ismi düşünyorsun? modern, az duyulmuş, sade? Seçmece yapıp yazarım sana..

Kız olsaydı biz Alya koymayı düşünüyorduk, hem anlamı güzel hem enternasyonel bi isim hem de ikimizin isimlerinin harflerinden oluşuyordu.. Nasıl bir kız ismi düşünyorsun? modern, az duyulmuş, sade? Seçmece yapıp yazarım sana..

Evet Alya da güzel isimmiş
beğendiğin kız isimlerden yazıp atabilirsinc canım..... memnun olurummmm
Modern isim tercihimmmm bide sade olmasııı
kritere bakkkkkk:1::1::1:

bizde ilk cansın veya canset olarak düşünüyorduk sonra vazgeçtik biara ayyüce koyalım dedik sonra ondan da vazgeçtik şimdilik kız olursa ayça yada aybüke erkek olursa mete diyoruz.

aynen cnm 9 ay derdını ceken bız ısım ıcın afra tafra yapan onlar:)))

Sorma canım yaa geçen gün isim konusu açıldııı
ben tek başıma karar veremezmişim deee (sanki benim öle bi niyetm varmış gibi)
oda bebişin babasımıştaaaaaaa
onunda hakkı varmıştaaaaaa
valla duymadığım laf kalmadıııı:1::1::1::1:

Sorma canım yaa geçen gün isim konusu açıldııı
ben tek başıma karar veremezmişim deee (sanki benim öle bi niyetm varmış gibi)
oda bebişin babasımıştaaaaaaa
onunda hakkı varmıştaaaaaa
valla duymadığım laf kalmadıııı:1::1::1::1:

tamam hakları varda ortak duzunmuyolrkı yıne kendı ıstedklerı olsun dıyolar tamm onlrn vasıtsyla oldu da:))) zorluklrıda bız cekıyoruz azcık anlayıs yanııı:)))

Valla kızlar eşim çok uyumlu ve sakin birisidir normalde bu isim konusuna gelince bir canavarlaştı bir inatlaştı.. Cansın ismi eski Fenerbahçeli futbolcuyu andırıyormuş onu anımsıyormuş falan filan.. Olmaz diyor başka birşey demiyor.. Offf offff ben de ona sabahtan beri Gülben Ergen'in şarkısını dinletiyorum :) Aşksın sen cansınn sen uykusuzluğum dalgınlığım heeeppp bu yüzden :))

arkadaşım nasıl oldun hala yatıyormusun merak ettim

Back
X