2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Valla kızlar eşim çok uyumlu ve sakin birisidir normalde bu isim konusuna gelince bir canavarlaştı bir inatlaştı.. Cansın ismi eski Fenerbahçeli futbolcuyu andırıyormuş onu anımsıyormuş falan filan.. Olmaz diyor başka birşey demiyor.. Offf offff ben de ona sabahtan beri Gülben Ergen'in şarkısını dinletiyorum :) Aşksın sen cansınn sen uykusuzluğum dalgınlığım heeeppp bu yüzden :))

aynen canım aynen bırden canavr kesılıolar.ortak dusunelım dıe oturyrz ama enson ısım esımın agzındn cıkıo:)))şimdilik he he dıyoz bakalım:1::1::1:

tamam hakları varda ortak duzunmuyolrkı yıne kendı ıstedklerı olsun dıyolar tamm onlrn vasıtsyla oldu da:))) zorluklrıda bız cekıyoruz azcık anlayıs yanııı:)))

kesinlikle sana katılıyorum önce okadar hamile kalmak için uğraştım iğne ilaç kullandım.sonra hamile kaldım hadi bakalım mide bulantısı mide ekşimesi hiçbişey yiyememe yatağa düşmek sürekli uyuma isteği sonra bebeğim iyimi bişeymi oldu korkusu falan filan birsürü şey hepsini biz çekelim bi isim fikrimizi söylerken çekine çekine söyleyelim.çünkü tavırları daha baştan belli ''aklımda bir çocuk ismi var ''dediğin anda bile daha ismi duymadan yüz ifadeleri değişiyor.sadece fikir daha ne ismi söyledik nede koyduk düşünün.offffff ya sinir oluyorum.bebeğimin cinsiyeti belli olsun şöyle güzelde bi isim buluyum .inşallah bebeğim sağsalim doğsun ben nasılda koyucam beğendiğim ismi görsün.aaaaaaa yeter ama çok kızdım kızlar:)

kesinlikle sana katılıyorum önce okadar hamile kalmak için uğraştım iğne ilaç kullandım.sonra hamile kaldım hadi bakalım mide bulantısı mide ekşimesi hiçbişey yiyememe yatağa düşmek sürekli uyuma isteği sonra bebeğim iyimi bişeymi oldu korkusu falan filan birsürü şey hepsini biz çekelim bi isim fikrimizi söylerken çekine çekine söyleyelim.çünkü tavırları daha baştan belli ''aklımda bir çocuk ismi var ''dediğin anda bile daha ismi duymadan yüz ifadeleri değişiyor.sadece fikir daha ne ismi söyledik nede koyduk düşünün.offffff ya sinir oluyorum.bebeğimin cinsiyeti belli olsun şöyle güzelde bi isim buluyum .inşallah bebeğim sağsalim doğsun ben nasılda koyucam beğendiğim ismi görsün.aaaaaaa yeter ama çok kızdım kızlar:)

bende oleyım canım sımdılık hehe dıyıp gecıyorum :1::1::1:

ben isim konusunu acmıyorum bile çünkü canımı sıkacak biliyorum bencillik yapacagını ve fikrimi sormıyacagına eminim uffffffffffffffffffff bak şimdi içim sıkıldı ayyy bir kilo iki isim muhabbeti beni geriyo hepinizi öpüyorum anneler kendinize dikkat edin

Selam kızlar,

evi temizledik yorulduk , şidmi biraz dinleniyorum o sırada foruma bakıyorum :). isim konusu geçmiş valla bizde ilkten iç anlaşamadık ben koyacağım ismi diyip duruyordu ama ancak sonradan neyseki ikimiz bir karara vardık bakalım tabiki caymazsa :) bu arada dilse den haber var mı doktora gidecekti bugün merak ettim öğrenebildi mi acaba cinsiyeti ?

erkek olursa poyraz onur koycaz,kız olursa eylül... onur eşimin adı ve çok istiyorum onun adını koymayı..onur çok anlamlı ve güzel bir isim bence..

Selam kızlar,

evi temizledik yorulduk , şidmi biraz dinleniyorum o sırada foruma bakıyorum :). isim konusu geçmiş valla bizde ilkten iç anlaşamadık ben koyacağım ismi diyip duruyordu ama ancak sonradan neyseki ikimiz bir karara vardık bakalım tabiki caymazsa :) bu arada dilse den haber var mı doktora gidecekti bugün merak ettim öğrenebildi mi acaba cinsiyeti ?

koly gelsın cnm benm evde gocuodur haftasonu annemde kaldım gıtmedım eve allhbılır ne halde:(dilse gttı dr.galıba ama henuz haber alamadık

koly gelsın cnm benm evde gocuodur haftasonu annemde kaldım gıtmedım eve allhbılır ne halde:(dilse gttı dr.galıba ama henuz haber alamadık

saol canım teşekkür ederim valla benimde yapasım yoktu ama daha fazla içim rahat etmedi , şimdilik idare eder beni bir süre :)
hadi bakalım hayırlı haberler ile döner inş.

Günaydın güzel anneler.Biz yine sabahın köründe uyandık..ama hala yataktan cıkamadık. Bahar geldigi için cok mutluyum.Kahvaltımı yapıp söyle bi yarım saat yürüyüşe cıkmak istiyorum. Doktorum önereli cok oldu ben geç bile kaldım.Bundan sonra imkanım oldukca cıkmaya çalışacağım
havalarda guzelleştı fırsat buldukça bende çıkmaya çıkmaya çalışıyorum..en güzel egzersiz yürüyüş ....:10:
günaydn kızlar, hafta sonu cenazemiz vardı. teyzem vefat etti. cuma günü sabah. ve ben çalıştığım için cuma ve cumartesi izin aldım. bu hafta cumarteside doktor kontrolüm var. nasıl tekrar izin alıcam bilmiyrm. umarım sorun çıkmaz. dua edin bana. hafta sonu çok endişeliydim. fazla üzülürüm diye.teyzemi çok severdim. hep uzak kalmaya çalıştım ama ne mümkün. feryatlar havalardaydı. canım teyzem mekanı cennet olsun. kanserdi. 54 yaşındaydı ve 2 bekarı vardı daha. dua etmekten başka birşey yapamıyoruz ne yazık ki. takdiri ilahi.

benim minik kelebeğimede doktor amcası % 90 kız dedi. net bişi demedi. halası şimdiden pembe battaniyesini aldı bu ayrı konu. bakalım gidebilirsem bu cumartesi daha net olur sanırım.
canım başın sağolsun..Allah kalanlara ömür versin..
günaydın arkadaşlar bende birazdan gidicem bebişimi görmeye prensmi prensesmi bakalım ama hiç keyfim yok ddolgum vardı düşmüş galiba çok ağrıyo 3 ten beri uyuyamadım dişçiyede gidiyim dayanamıyoruuuum :18:
hadi bakalım guzel haberlerini bekliyoruz...dişin içinde geçmiş olsun diş ağrısı zordur gerçekten..:27:

Kızlar burarada hepinize günaydınnnnnnn
biz yeni doktordan geldik.....
Cinsiyetimiz artık %100 kızzzzzzzz:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Keyfi yerindeydi yaramazınnn
3lü testimin sonucu iyi çıktı
dArısı diğer arkadaşların başınaaaaaaa
gözün aydın...bu sene kız senesi galiba:1:
Canım hergün içiymusun onuu
bana dr.um belin kuyruk sokumun ağırdığında mutlaka al
bide eğer gün içinde calcium fazla almadığını hissettiğinde alabilirsin dedi
kafam karıştı, nerden bileym yeteri miktarda calcium aldığımı beeeeennnnnn:44::44::44::44:

canım allah korusun bebişe bişey olsa kanaman falan olurduuuu....için rahat olsunn annesiiii
banada doktor o ilaçtan verdi..hergün gunde 2 tane içeceğimi söyledi..sabah eleviti,öğlen ve akşam osteocare içiyorum...

inşallah sağlikli sonuçlar alırız......ayrıntılı ultrasonda bebeğin herşeyi inceleniyor canım.
Kalbinden tut beynine ve tüm organlarına kadar.....bizim doktor cd veriyormuş.....bol bol görücez inşallah bu sefer....resimleri cd halinde veriyormuş......sizinkilerde verir diye düşünüyorum.
Biraz tuzlu bizim prof. 350 Lira dediler telefonda.......baya uygunmuş dedim içimden :52:
canım benımde 3 hft sonra ayrıntılı..tlf la randuvu aldım 200tl olduğunu söylediler..
Kızlar dün güzel havanın azizliyine uğradım. Babet giydim birde üstümdeki de inceydi, akşama doğru hava serinleyince birde iki dondurmadan sonra boğazlarım yutkununca acıyor :2:
Bu Strep Dops Pastilden aldım bir tane sabah.....Almamda bir sakinca görmedim ama yinede size bir danışayım dedim.....

geçmiş olsun..ama ilacın içeriğini oku katagorisine bak bence...

eylül ayının güzel anneleri merhaba :46: bende eylülde anne olacam rabbim izin verirse bi kaç defa bu topiğe geldim ama hamilelik öncesinde sohbet ettiğimiz başka bi topiğimiz vardı pek bırakamadım o arkadaşları ama artık aynı duyguları ve fiziksel gelişmeleri yaşadığım insanlarla muhabbet etmek istedim ve yanınıza transfer oldum :16: 15+5 teyiz biz aslında doktora gitsem cinsiyeti bile belli olurdu belki ama çok sık ultrasyona karşıyım :37: haftaya pzrtsi gitcem hem kesin olsun istiyorum.. bide benim göbişim baya bi çıktı asıl merak ettimde bu göbeği belli olan varmı yoksa ben çokmu kilo aldım :37:

Son düzenleme:
kızlar merhaba, cinsiyet açıklamaları yapılmış:) tebrik ederim anneleriiiii:)

alışveriş yazılarını okudum ve yine heyecanlandım, nereden başlamalı, ne almalı falan... benim aklım sadece oyuncaklarda:1:

3 lü testleri iyi çıkan annelerin de gözü aydın. Erkek isimleri fikirlerine de yenilerini bekliyorum... Bilginize. bende bir fikir var Kayra ona da eşim cık dedi... bence onun ilk duyduğunda aldığı enerji çok önemli bebeğimize ait onu rahatsız eden veya içine sinmeyen birşey olmamalı. O benim bebeğim olmamalı bziim olmalı. Bu yüzden sustum bende ama başka fikrim de yok. Şimdilik Joykun diyeceğiz hala. 1 ay sonra ona unutturup, hayatım Kayra nasıl isim, derim yine ...yerse:)

eylül ayının güzel anneleri merhaba :46: bende eylülde anne olacam rabbim izin verirse bi kaç defa bu topiğe geldim ama hamilelik öncesinde sohbet ettiğimiz başka bi topiğimiz vardı pek bırakamadım o arkadaşları ama artık aynı duyguları ve fiziksel gelişmeleri yaşadığım insanlarla muhabbet etmek istedim ve yanınıza transfer oldum :16: 15+5 teyiz biz aslında doktora gitsem cinsiyeti bile belli olurdu belki ama çok sık ultrasyona karşıyım :37: haftaya pzrtsi gitcem hem kesin olsun istiyorum.. bide benim göbişim baya bi çıktı asıl merak ettimde bu göbeği belli olan varmı yoksa ben çokmu kilo aldım :37:

h.geldın cnm allh hyrlısyla kucaklrmza almayı nasıp eder ıns.benm gobusde cıktı ama ben hla hamıle kaldgm kılodym 49 kıloyum ılk 3 ay 5 kılo vermstm yavs yavs topldm kendımı 49da kaldık bız

eylül ayının güzel anneleri merhaba :46: bende üylülde anne olacam rabbim izin verirse bi kaç defa bu topiğe geldim ama hamilelik öncesinde sohbet ettiğimiz başka bi topiğimiz vardı pek bırakamadım o arkadaşları ama artık aynı duyguları ve fiziksel gelişmeleri yaşadığım insanlarla muhabbet etmek istedim ve yanınıza transfer oldum :16: 16+5 teyiz biz aslında doktora gitsem cinsiyeti bile belli olurdu belki ama çok sık ultrasyona karşıyım :37: haftaya pzrtsi gitcem hem kesin olsun istiyorum.. bide benim göbişim baya bi çıktı asıl merak ettimde bu göbeği belli olan varmı yoksa ben çokmu kilo aldım :37:

Hoşgeldin, tekrar tebrik ederim. benimde karnım belli. Aslında belli olması normal bu haftalara göre. Bİr de kıyaslamamak lazım bence, bakarız şimdi benimki büyük, benim ki küçük başlamayalım:1:

Kızlar için etrafımda duyduğum ilginç isimleri paylaşayım. beğeneni çıkar belki ilgilenenlere.
Reyya (anlamını hatırlamıyorum) sınıf arkadaşımdı senelerce seslendik kendisine ve hiç dalga geçilecek birşey bulamadık:)
Reyyan ( reyyanın kız kardeşiydi),
Lilpar (azeri ismi anlamı güzeldi hatırlamıyorum) bununla da dalga geçemedik, kibar ve zarif izlenimi verirdi hepimize.
İşrak ( güzel anlamları var. Kuşluk vaktinden sonraki bir namaz vakti. ve ayın parlaklığı) derdi anlamı için isim sahibi. Tek dez avantajı kız ismini kime ilkkez söylüyorsa, ha, hu, ne falan diye sorular geliyordu. Telafuzunda başarılı olması lazım.
Benim kızım olsa şirin koyardım. annemin adı da gül, gül şirin de olabilirdi. masal kahramanı gibi:):):)):1::1::1:

h.geldın cnm allh hyrlısyla kucaklrmza almayı nasıp eder ıns.benm gobusde cıktı ama ben hla hamıle kaldgm kılodym 49 kıloyum ılk 3 ay 5 kılo vermstm yavs yavs topldm kendımı 49da kaldık bız

yaaaaa ağlamak istiyoruuumm :5: bacım ne diyosun sen yaaa 49 kilomusun ben herhalde en son 12 13 yaşlarımda 49 kilo gelmişimdir :52: ben 63 le hamiş kaldım bide hiç kötüde olmadım haayydaaa en son 65 tim :37: ama göbişim aldı başını gidiyo kiloyla alakasız bi göbek oldu ama çokta hoşuma gidiyo :52:

Back
X