Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay yeni gördümmihracee, dilse göbek fotoları eklemişsiniz.
ben eksik kalırmıyım bu da benim göbek
Eki Görüntüle 375576
bende bendee :)
arkadaşlar bende 19 haftalıkhamileyim lütfen benimle ist. dr bilgilerinizi paylaşırmısınız çok kararsız kaldım maalesef yardımcı olursanız çok sevinirim Allah sağlıkla bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin :)
sen buna göbekmi diyosun bu ne yaaa..benimki 7 aylık gibi duruyo:)) bence senin oğlun olcak
merhaba teyzecikler biz geldik nasılsınız biz iyiyiz cok şükür![]()
dilse gözün aydın hamsi balıgım ögrenmissin küçük prens geliyormus![]()
canım bende resimlerine baktım maşallah çok güzelmişsin bu arada benim doğum tarihi senden bir gün önce 21 eylül beraber sayılırız
ay yeni gördümmihracee, dilse göbek fotoları eklemişsiniz.
ben eksik kalırmıyım bu da benim göbek![]()
Eki Görüntüle 375576
çıkmadı gitti göbek yaa anca bu kadar oluyo yemek yiyince, yoksa daha küçük
sağol kuzucum ya valla öğrendim ve çok mutluyum :) ay inşallah değişmez gerçi bir şey almayacağım ayrıntılıya kadar....
çıkmadı gitti göbek yaa anca bu kadar oluyo yemek yiyince, yoksa daha küçük.
cinsiyeti de öğrenemedim daha ama herkes öyle diyo :)
merhaba teyzecikler biz geldik nasılsınız biz iyiyiz cok şükür![]()
dilse gözün aydın hamsi balıgım ögrenmissin küçük prens geliyormus![]()
çok sağol canım osenin güzelliğin :))tarihlerimiz çok yakınmış evet,..senin bellimi cinsiyet??
şimdiki göbğe aldanma benimki şimdiden büyüyor sonra kendini koruyor büyümüyor daha yapı gereği yani.... yani 9 aylık karnım 6 7 aylık gibi duruyor seninki de sana özgü olacak tatlım....
çok sağol canım osenin güzelliğin :))tarihlerimiz çok yakınmış evet,..senin bellimi cinsiyet??
birden fırlıyor canımmDd merak etmee önümüzdeki haftadan itibarenn çıkıverecek ben şok oldum 3-5 gündeee farketti
mathelda
göbeğin çok şirin yaaaa maşallahhh sanada bebişenedeeeee
tamam canımkabul edeyimhoş geldin gülpembe :) naber kuzumm??
mihrace ben de ekledim seni...
yok canım ya daha belli değil meraktan çatlayacam:)