2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

merhaba teyzecikler biz geldik nasılsınız biz iyiyiz cok şükür :nazar:

dilse gözün aydın hamsi balıgım ögrenmissin küçük prens geliyormus :nazar::nazar:

arkadaşlar bende 19 haftalıkhamileyim lütfen benimle ist. dr bilgilerinizi paylaşırmısınız çok kararsız kaldım maalesef yardımcı olursanız çok sevinirim Allah sağlıkla bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin :)

ben seçil günay avcı ya gidiyorum bakırköyde. şiddetle tavsiye ederim :)

merhaba teyzecikler biz geldik nasılsınız biz iyiyiz cok şükür :nazar:

dilse gözün aydın hamsi balıgım ögrenmissin küçük prens geliyormus :nazar::nazar:

sağol kuzucum ya valla öğrendim ve çok mutluyum :) ay inşallah değişmez gerçi bir şey almayacağım ayrıntılıya kadar....

canım bende resimlerine baktım maşallah çok güzelmişsin bu arada benim doğum tarihi senden bir gün önce 21 eylül beraber sayılırız

çok sağol canım osenin güzelliğin :))tarihlerimiz çok yakınmış evet,..senin bellimi cinsiyet??

Son düzenleme:
:1: çıkmadı gitti göbek yaa anca bu kadar oluyo yemek yiyince, yoksa daha küçük

şimdiki göbğe aldanma benimki şimdiden büyüyor sonra kendini koruyor büyümüyor daha yapı gereği yani.... yani 9 aylık karnım 6 7 aylık gibi duruyor seninki de sana özgü olacak tatlım....

:1: çıkmadı gitti göbek yaa anca bu kadar oluyo yemek yiyince, yoksa daha küçük.
cinsiyeti de öğrenemedim daha ama herkes öyle diyo :)

birden fırlıyor canımm:DDd merak etmee önümüzdeki haftadan itibarenn çıkıverecek ben şok oldum 3-5 gündeee farketti:D

çok sağol canım osenin güzelliğin :))tarihlerimiz çok yakınmış evet,..senin bellimi cinsiyet??

doğurun 21 inde doüurun kızımda o gün doğdu... doktor doğum taarihine 11 eylül dedi bugün 2 gün geç dedi..... ama tabiki net birşy değil bu dedi :)

şimdiki göbğe aldanma benimki şimdiden büyüyor sonra kendini koruyor büyümüyor daha yapı gereği yani.... yani 9 aylık karnım 6 7 aylık gibi duruyor seninki de sana özgü olacak tatlım....

eşim çocuğu içeriye doğru bütüyosun sen galiba diyo :1:

birden fırlıyor canımm:DDd merak etmee önümüzdeki haftadan itibarenn çıkıverecek ben şok oldum 3-5 gündeee farketti:D
mathelda
göbeğin çok şirin yaaaa maşallahhh sanada bebişenedeeeee

sağol :) ben baya çıkıyo zannediyodum ama resim çekince farkettim

Son düzenleme:
mathelda maşallah :nazar::nazar: göbüşüne.

dilse tebrik ederim cinsiyeti öğrenenlerden oldun sen de. inş değişmez bu defa

Back
X