• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

sen işlerini hallet güzelim. ben tahmin ediyorum ama senin miniciktir göbüşün :))
Sen öyle san... Haftaya görürsünüz...
haha sen şuna utandım ben sizin göbüşleri görünce bir hFTA daha büyüsün öyle koyacağım desene :9::9::9::9:
Ama ben sizden 2-3 hafta gerideyim. Onu da hesaba katın.

Aa bu arada eşim göreve gitmiyor, iptal oldu çok mutluyumm :)))) ama ben yine de memlekete 1 haftalığına gidicem. Annemler cok özlediler beni
Gözün aydın
Kocam evde yok, karnım ağrıyo. Naz yapacak sizi buldum naapiiimm amaaa :37:

İki saattir ne yesem diye düşünüyordum. Bak lahmacunnu aklıma soktun turamit :) Şimdi sipariş vericem
Ben de sözde köfte yapacaktım. Vaktim yok yemek yapmaya deidme şime lahmacun almışş. Mecburen yedim 2 tane...

ayyyyyyyyyyyyyyyy yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk midye ağzıma koymam pis böcek :37: ama kokoreç delsiyim içinede bir avuç pul biber atacaksın acı olacakki tadına doyama:32::32: ama değil bilmedin
Midye yenmez mi yahu???
Hoş en son yediğimde zehirlenmiştim ama yine olsa yine yerim...

İğrenç deyince ben de hakkaten kokoreç falan istiyosun zannediyorum.
O kıyma soğan karışımını ben eşimden zor kurtarıyorum yemek yaparken :)
Ya karnıyarık yaptığımda iç harcının yarısını eşimden zor kurtarıyorum.. ekmeğin içine koyup götürüyor.

merhaba güzel anneler:3::3::3:
kızlar yaaa benim aralarda bişeyler yemem gerekiyor. çalışıyorum ve acıkmaya başladığım an midem inanılmaz bulanıyor ve boş mideyi çıkarmaya çalışıyorum.
bu yüzden öğün aralarında da doyurucu bişeyler yemem gerekiyor ama iş yerinde ne yiyebilirim ki aklıma da gelmiyor.meyve falan kar etmiyor ama. tecrübelilerden yardım istiyorummm:5::5:
gün içinde gerçekten çok zorlanıyorum:31:

kesin yuh diyeceksiniz ama yapsammı yapmasammı gidip geliyorum.... soğan kıyma kavurup tuzlayıp ekmek bandıra bandıra yemek :D bunu en son dilseye hamileyken yapmıştım ama yaptığım yemeğin malzemesini yemiştim yemekte soğansız kıymasız kalmıştı :52::52:
yapsammıkiiiii

ONU BENDE YAPIYORUM ZAMAN ZAMAN. HAY ALLAHIM YA BENİM CNM BİSEY İSTEMİO AMA NE MUTLU BANA :)) BİRİ BANA BULANTIN OLMADAN HAMİLELİK GECİRECEKSİN DESE İNANIRDIM AMA AŞERMEZSİN DESE ASLA İNANMAZDIM CÜNKÜ BEN NORMALDE HEP EŞİME CANIM BUNU İSTİO ŞUNU İSTİYO DERDİM. OOH NE GÜZEL GECİYOR BU HAMİLELİK :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

kızlar yaaa benim aralarda bişeyler yemem gerekiyor. çalışıyorum ve acıkmaya başladığım an midem inanılmaz bulanıyor ve boş mideyi çıkarmaya çalışıyorum.
bu yüzden öğün aralarında da doyurucu bişeyler yemem gerekiyor ama iş yerinde ne yiyebilirim ki aklıma da gelmiyor.meyve falan kar etmiyor ama. tecrübelilerden yardım istiyorummm:5::5:

Leblebi, tost, galeta, etimek, etiform diet bisküvi.. KArbohidrat yemezsem benim de bulantım kesilmiyor. Meyve 10 dk lığına kesiyor maksimum..

ıyı aksamlar kızlar tam bır saattır gecmıs okuyorum gununuz guzel gecmıs anlasılan keyıfler yerınde gorunuyo bu arad dılsecıgım bıraz gec oldu gozun aydın ogrenmıssın cınsıyetını ınsallah hayırlı bır evlat olur sana.bende yarın gıdıyorum doktora ınsallah ogrenırım ama erken bıraz cokda umıdım yok zaten kızımda yok oglumda yok hem olsa bıle saglıklı olsun gerısı olur.yarın ıcın hepınızden dua beklıyorum ınsallah guzel haberler ıle gelırım

tabiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii aman bana ne bakıon eminimki oğlanı kucağıma alınca içim gidecek ölürüm ben onlara yavruşlarım benim iki takoz kafam :52::52:
kafa deyince bnmkinin yüzünün resmini verdi dr gözleri yuvarlak siyah çıkıyo ya yanagındada yuvarlak bi siyahlık vardı :53:

BEN ÇIKIYORUM KIZLAR kustum ya gene bıktım bu bulantılardan offffffffffffff :43:
anchusa ttalım sana şimdiden hayırlı yolculuklar sağ salim git sağ salim dön inaşşalh kendine bebkine dikat et seni burda bekleyeceğiz tatlım :):38:

tabiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii aman bana ne bakıon eminimki oğlanı kucağıma alınca içim gidecek ölürüm ben onlara yavruşlarım benim iki takoz kafam :52::52:
kafa deyince bnmkinin yüzünün resmini verdi dr gözleri yuvarlak siyah çıkıyo ya yanagındada yuvarlak bi siyahlık vardı :53:

Leblebi, tost, galeta, etimek, etiform diet bisküvi.. KArbohidrat yemezsem benim de bulantım kesilmiyor. Meyve 10 dk lığına kesiyor maksimum..

kız - erkek farketmez de herkesin en az 1 kızı olmalı bence... kız evlat rahmettir. benim bu erkekse Allah nasip ederse kızı bulana kadar giderim sanırım...

erkek bebek içinde birşey diyorlardı ama hatırlamıyorum

askolsun ya keske imkanımız olsa da sende burda olsan

belki bir gün bulusuruz canım

ben kokoreç de yerdim mideye tava da dolma da ama işte gebelik... memeden kesince ilk iş taksime akacam balık pazarında miye tava dolma kokoreç.. üsüste yiyecem.... var mı gelen :))

ya demeyin ya ben midye kokorec cok seviyorum ya ve gelicem türkiyeye yiyemicem memeden kessem ne yarar teee 2013 yaza kadar türkiyeye gelemicem :50:

Kızlar yaaa benim aralarda bişeyler yemem gerekiyor. çalışıyorum ve acıkmaya başladığım an midem inanılmaz bulanıyor ve boş mideyi çıkarmaya çalışıyorum.
Bu yüzden öğün aralarında da doyurucu bişeyler yemem gerekiyor ama iş yerinde ne yiyebilirim ki aklıma da gelmiyor.meyve falan kar etmiyor ama. Tecrübelilerden yardım istiyorummm:5::5:
Gün içinde gerçekten çok zorlanıyorum:31:

doyursun dersen bence leblebi iyi gelir, ama enerji versin dersen kuru incir kuru kayısı, fındık ceviz

kız - erkek farketmez de herkesin en az 1 kızı olmalı bence... kız evlat rahmettir. benim bu erkekse Allah nasip ederse kızı bulana kadar giderim sanırım...

erkek bebek içinde birşey diyorlardı ama hatırlamıyorum

askolsun ya keske imkanımız olsa da sende burda olsan

belki bir gün bulusuruz canım

ben kokoreç de yerdim mideye tava da dolma da ama işte gebelik... memeden kesince ilk iş taksime akacam balık pazarında miye tava dolma kokoreç.. üsüste yiyecem.... var mı gelen :))

ya demeyin ya ben midye kokorec cok seviyorum ya ve gelicem türkiyeye yiyemicem memeden kessem ne yarar teee 2013 yaza kadar türkiyeye gelemicem :50:

Kızlar yaaa benim aralarda bişeyler yemem gerekiyor. çalışıyorum ve acıkmaya başladığım an midem inanılmaz bulanıyor ve boş mideyi çıkarmaya çalışıyorum.
Bu yüzden öğün aralarında da doyurucu bişeyler yemem gerekiyor ama iş yerinde ne yiyebilirim ki aklıma da gelmiyor.meyve falan kar etmiyor ama. Tecrübelilerden yardım istiyorummm:5::5:
Gün içinde gerçekten çok zorlanıyorum:31:

doyursun dersen bence leblebi iyi gelir, ama enerji versin dersen kuru incir kuru kayısı, fındık ceviz

Back
X